Teploměr pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
želva ninja
12.3.13 19:53

Děkuji za pomoc, už je lépe, teplota už není. Zkoušela jsem přeměřovat teploměrem v podpaží a teplota zhruba sedí s rozdílem 0,1°C. Děkuji mnohokrát za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
12.3.13 21:10

@datega moje sestra má právě ten z Lidlu za 300 Kč a je s ním nad míru spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.3.13 07:46
@Sluníčkonesvítí píše:
@datega moje sestra má právě ten z Lidlu za 300 Kč a je s ním nad míru spokojená :-)

To je dobře, já když jsem ho kupovala, tak mi v obchodě, říkali, že ty levnější moc přesný nejsou, ale možná chtěli jenom vydělat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 17:45

@datega to je klidně možné. Já mám takovou zkušenost s jednou lékárnou, když jsem pro syna kupovala odsávačku na nudličky. Chtěla jsem koupit klasickou ústní za 20 Kč. Oni mi to ale rozmlouvali, že lepší je elektrická za 300 Kč. Koupila jsem ji a neměla vůbec žádný tah! Reklamaci mi neuznali, že výrobek je v pořádku a já stejně skončila u té ústní. A když jsem se o tom pak bavila s pediatričkou, tak mi řekla, že nejsem první maminka, které se to stalo. Lékárna jen prahne po výdělku. Ale za Lidl ruku do ohně nedám, jen jsem napsala zkušenost sestry. já osobně Lidl ráda nemám a chodím tam jen v nouzi (netvrdím, že mají nekvalitní výrobky, jen hodně omezený výběr a celkově mi vadí uspořádání regálů v něm-chaos), ale sestra nakupuje zase jen v Lidl a nemůže si ho vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.3.13 20:37

@Sluníčkonesvítí Tak s tou lékárnou si trfila do černýho s odsávačkou to samý pořád mi nutili tu na vysavač za 350, malá je lekavá a citlivá a při přeedstavě, že na ní jdu s vysavačem mě jímala hrůza, vzala jsem klasickou za tu 20 a odsává v pohodě a hlavně, když je trochu jetá, klidně vyhodim a jdu pro novou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 22:00

@datega já tedy nikdy neměla tu na vysavač, ale znám hodně maminek co ano, a jsou s ní spokojené. Já ale měla odsávačku na baterky, něco na tento styl, jen ne zas tak předraženou: http://nosni-odsavacky. heureka. cz/livinglab-odsavacka-hlenu-elektronicka/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka. cz/&gclid=CIDlx9XK-rUCFUdY3godiAwAUg

No a byla na prd. Žádnej tah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
6.9.13 13:45

Který teploměr je nejlepší (aby se dal použít od novorozeněte do několika roků dítěte)?
Který mám koupit?

• bezdotykový na čelo
  • ten co se strká do prdýlky s ohebným koncem, bez ohebného konce
  • digitální
  • rychloběžka (Co je zač tento teploměr? Proč se mu tak říká?)
    :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
6.9.13 13:56

@zvědavá borůvka
Rychlobezku uz nekupis, a ak ano, tak mi jednu kup tiez..:-)
Ja mam bezdotykovy Topcom a digitalny s ohybnym koncom Hartman..je to na Tebe, vsetky maju -/+..ked digi tak urcite ohebny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
6.9.13 14:41

Bezdotykovy… tím zmeris i ve spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.13 14:46

My jsme od tchyně s tchánem dostali od Nuvity, máme ho dva roky a jsme spokojení.

Příspěvek upraven 07.10.13 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
6.9.13 14:48

Ja mam od Topcomu a da sa s nim merat i voda, pokrmy atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.9.13 15:53

Asi ohebný digi, dá se s ním měřit nejen v zadečku. Mám od Hartmanna. Bezdotykový bych nekupovala, ve 2 nemocnicích mi sestry řekli, že sice „změří“ rychle, ale ne moc přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.9.13 23:36

@Svistice Mě zas v nemocnici rikaly sestry, ze Ty odchylky tam samozrejme nejake jsou, ale nemely by byt velke, kdyz to clovek spravne pouziva (s tim je asi nejvetsi problem), tak by se na ty teplomery dalo vazne spolehnout. Ja to fakt hlavne ocenuju v noci, mame infracervenej Thermoval duo scan a staci fakt pipnout a je jasno, nemusim prcka budit. Kdyby se mi neco nezdalo, tak asi jdu a premerim to radsi jeste jinym teplomerem, ale zatim se mi to nestalo.
Ale pro vsechny pripady - rychloběžku mám doma taky jednu schovanou :lol: A taky mam jeden digitalni, ne od Hartmanu, nevim, co to je presne za typ, mozna nejaky noname :nevim:…no radsi mam doma proste tech teplomeru vic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.10.13 15:18

Mam bezdotykovy za 600 kc a kdyz merim teplotu aspon uemusim sundavat plenku a v noci merim v klidu

• Citovat
  • Upravit
166
11.10.13 23:44

@matka3deti To je ta vůbec nejlepší výhoda těchlech novejch teploměrů, to fakt vítám :kytka: člověk nemusí v noci prcky budit, přeměří a kdyby se mi náhodou něco nezdálo, tak až pak můžu začít plašit a třeba přeměřit ještě jiným teploměrem. Každopádně Thermoval duo scan jen pípne…a je jasno. A to se fakt vyplatí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí