Teploměr pro miminko

Anonymní
26.12.12 00:18

teploměr pro miminko

Existuje rada podle čeho vybírat
Vaše zkušenost s teploměry.
Co používáte Rychloběžku a nebo Digitální teploměr.
Kde měříte teplotu u nininek aby to bylo nejřesnější.
Prý se naměřená teplota odečítá je to pravda?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5277
26.12.12 01:00

Mám tento a jsem spokojená http://www.zbozi.cz/…mometer-301/ Měřím teplotu v oušku, raději víckrát za sebou a častěji, abych měla jistotu, že jsou hodnoty správné ( uvádí to i výrobce, raději měřit vícekrát za sebou ). Máme ho rok a půl, měří se s ním celá rodina a stále jsou v něm původní baterky.

Co se týká odečítání teploty - odečítá se když se měří teplota v zadečku, myslím, a o 0,5 stupně? Kdyžtak mě někdo opravte :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.12.12 04:37

Ja mam doma digital s gumovou spickou, drive jsem mela chicco, ale ten nedoporucuju, nekdy to proste nemerilo, muselo se to jakoby restartovat, dite rvalo.

ted mam braun, staci jedno tlacitko a vidim teplotu jak leze nahoru.

na premereni mam stary dobry rtutak jeste po nas, ale nejsou spatne ani ty lihove, jen jdou dost blbe sklepat. Pouzivam v pripade, kdy digital nameri nejakou silenost, nebo hodne vysokou teplotu a ja potrebuju vedet, jestli to je na cipek nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.12.12 08:13

Tak kdyby se ti podařilo sehnat rtuťovou rychloběžku, tak bys to měla nejlepší. Ale moc nejsou, dají se koupit třeba na Aukru (jako já :) ) Kombinuju ho s bezdotykáčem Microlife N100 - měří dobře, přesně, ale já stejně věřím víc rtuti. Mám ho na noc, když mimi spinká, nebo na orientační měření. Na přesné mám rycholběžku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
26.12.12 12:09

Ja mam bezdotykovy Microlife N100, jsem spokojena. ALE u vetsiho a pohyblivejsiho ditka je problem, ze otaci hlavu za tim modrym svetlem a je problem presne zmerit. Taky to pipani je na muj vkus dost hlasite. Taky se mi nelibi, ze k tomu neni pevna plastova krabicka. Bylo by to praktictejsi na cestovani. Je k tomu jen takovy plastovy stojanek a sacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafátko nepřihláš.
26.12.12 13:23

Máme klasický digitál s ohebnou špičkou a nikdy jsem si nemohla stěžovat, měří dobře a přesně. Rtuťový se už snad ani neprodává?

• Citovat
  • Upravit
želva ninja
11.3.13 23:42

měření teploty na čele miminka

Dobrý den, poraďte mi prosím. Odečítá se po měření teploty na čele u miminka 0,5°C? Malá má pořád 37°C na čele, je to teplota nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
12.3.13 01:48

U miminka je z těch cenově dostupných nejlepší rychloběžka. Úplně nejlepší je digitální teploměr, který se jen přiloží k čelíčku a během několika sekund naměří teplotu. Je dobrej pro všechny členy rodiny, akorát ten je už dražší. Pohybuje se kolem 500 Kč, i když občas se dá sehnat i za 300 Kč. A ano, při měření v zadečku se odečítá 0,5 °C jakýmkoliv teploměrem.
A pokud mohu napsat vlastní zkušenosti- používám normální rťový teploměry. Mám vždy jeden pro celou rodinu, pro děti jsem žádný extra nekupovala. Když se mi ale jednou ten rtuťovej rozbil, nechlala jsem se v lékárně ukecat na digitální od Hartmanu a byla jsem s ním hodně nespokojená! Podle něj jsme byly pořád praktocky podchlazený. Když byl můj kluk nemocnej, teploměr mu naměnil 36, 5 °C. A když jsem ho pak změřila normálním rtuťovým, měl skoro 38°C! Nevím, jak jiné značky digiteploměrů, ale má sestra má stejné zkušenosti s jinou značkou, nevím ale s kterou. Takže za mě digitální teploměry do podpaží nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 06:57

Jedině rychloběžka do zadečku-odečíst 0,5 jak se tu psalo. Když jsem změřila digitálem-vždy se lišilo +- o 1 stupeň!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.3.13 08:02

Máme čelní, ušní teploměr, měřídobře ze začátku jsem to kontrolovala digitálem, je výhoda, že nemusíš při měření prcka svlíkat a rozčilovat, chce to ale koupit, nějakej lepší, ty např. z Lidlu za 300 asi moc přesný nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
12.3.13 08:25

Rychlobezky pry EU zakazala kvuli rtuti, ale souhlasim, ze jsou nejlepsi. Ostatni (usni, celni, dudliky…) pry nejsou tak presne. Z moji zkusenosti je treba digitalni nechat dele nez do zapipani, pak to neco nameri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.3.13 08:31

Ahoj, pro uplne malinky miminko nejakej teplomer do zadecku (treba digitalni od firmy Reer). Pro deti od 3 let muzes teplomer do usi.
S odcitanim neporadim, nas doktor rikal, ze se nic neodcita, jini zase odcitaji - my neodcitame…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
želva ninja
12.3.13 13:29

měření teploty na čele miminka

Dobrý den, poraďte mi prosím. Odečítá se po měření teploty na čele u miminka 0,5°C? Malá má pořád 37°C na čele, je to teplota nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
12.3.13 13:42

Na čele se neodčítá!!!ale nedávno jsem četla lékárnický průzkum.-kde psali, že čelové nejsou vůbec přesné-zkuste to raději jinak! jestli má v tuto dobu 37,je to ještě normální-změřte večer a ráno-něčím jiným, jinak malé ještě něco je? jestli jo, jděte k lékaři…držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 13:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení