Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Petája píše:
@unuděná Náš infračervený měří přesně, po přepnutí měří i teplotu v pokoji, nebo třeba vody, ale jak říkám, záleží, jakou má představu do teploměru investovat…
Ano, to ten nas taky.Ale zkousela jsi merit teplotu vickrat po sobe? Kdybych potrebovala vedet presnou hodnotu, vzdy pouziju spis ten klasicky.
My máme teploměr jako dudlík. Ale záleží jak který dítě tahá, našem holkám to nenaměřilo nic a synovci OK
Ale používáme ten co se příkládá k čelu nebo do ouška, v oušku měří nejpřesněji.
@Petája píše:
@unuděná Náš infračervený měří přesně, po přepnutí měří i teplotu v pokoji, nebo třeba vody, ale jak říkám, záleží, jakou má představu do teploměru investovat…
taky mám a jsem spokojená, měřila jsem dítě, mléko, vodu ve vaničce, v místnosti ![]()
Obnovuju tema. Mame lihovy a digitalni, lisi se o 0,4 a ja netusim, kteremu verit.
Jaky mate spolehlivy teplomer? Na cene nesejde, tohle je peklo
.
@rozand píše:
Obnovuju tema. Mame lihovy a digitalni, lisi se o 0,4 a ja netusim, kteremu verit.Jaky mate spolehlivy teplomer? Na cene nesejde, tohle je peklo
.
a proc potrebujes tak presne znat teplotu?U „zdravych“ deti horecku na leky poznas i dotykem (nad 38,5 uz fakt palej) a jestli ma 37,2 nebo 37,7 je celkem jedno ![]()
@unuděná protoze kdyz nevim, jestli ma 37,7 nebo 38,1 a dr. rekne srazet teplotu pri 38, je to pro me trochu neresitelny ![]()
A nepoznam, nemam na to takovej cit asi. 37,7 a 38,1 mi prijde na dotek stejny.
@rozand A dite ma nejake zdravotni omezeni?Myslim jako treba sklon k febrilnim krecim,srdecni chorobu atd.?
@rozand Pak rada lekare srazet nad 38 neni uplne stastna.Osobne u mimin jsem srazela az nad 38,5,takze na tvem miste bych zmerila jakymkoli teplomerem a pokud by bylo rozmezi treba 37,8-38,3,nesrazela bych,pokud dite neni viditelne KO z horecky.Nebo jestli mas ten digitalni,tak zmer v zadecku a odecti 0,5 stupne.To je nejpresnejsi.
@unuděná Vzdycky merim v zadecku. Ok, dik za radu. Stalo se nam jednou 38,1
a uz blaznim
.
@rozand Chapu,u maleho miminka,jeste o to spis prvniho,je clovek hned vyplasenej,ja nebyla jina ![]()