Teploměr pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
matka3deti
12.10.13 06:26

@JTinacz opravdova vyhoda ale meli sme za 300 a mela mala 39.3 a ono to ukazivalo 36.5 takze ten sme hned vratili

• Citovat
  • Upravit
166
12.10.13 08:57

Nešetřit na teploměru

@matka3deti ja myslim, ze tady se vyplati nesetrit, taky mam zkusenost s levnejsim, noname teda digitalem, ne infra a stalo to za houby. Chce to jit do znackoveho vyrobku, nechci tim tvrdit, ze jen co je drazsi je dobre :-) ale tady bych se zrovna zamyslela nad kvalitou :-) Thermoval duo scan je dobrej, kamaradka ma jinej, ted sakra mi vypadla ta znacka…no ale taky byl drazsi, kolem tisicovky a taky je s nim spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.4.15 00:34

Mám doma teploměr na infračervené záření a měřím u dětí normálně na čele. Výsledná teplota by měla být s přesností na 0,2°C a myslím, že to tak i bude. Cenově jsem ho kupovala do 700kč. Investice, která ovšem vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.6.15 22:15

Ahoj, a fakt vám ten infračervený funguje? Já totiž po zkušenostech z práce jako zdravotní sestra jim vůbec nevěřím. My se vrátili ke klasickým rtuťovým. Ty digitální hračky totiž měřili snad jen teplotu povrchu těla a zdravým pacientům měřili klidně přes 40 horečku nebo naopak pod 35…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.15 08:44

Asi záleží, jaký typ přesně jste měli. Nám měří teploměr od Truelife opravdu přesně. Nemám ho tedy dlouho - asi čtvrt roku, ale zatím si nemyslím, že by dával špatné výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.8.16 08:20

Teploměr

Ahoj maminky, jsem 38+5 a doplňuji poslední věci pro mimi - zrovna koumám teploměry. Jaký byste mi, prosím, z vlastní zkušenosti doporučily? Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
29.8.16 08:34

@Nikuška12 ahoj, já používám od narození digitální do podpaždí. Prodávají se i s měkkou špičkou skrz zadeček, ale tam já neměřím. Chtěla jsem bezdotykový, ale ten je prýbhodně nepřesný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.8.16 09:21

Jedině NEXTEMP

Stojí pár korun a je přesný, narozdíl od digitálních. http://sdetma.cz/…-teplomerum/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
29.8.16 09:33

Mam truelife infra, maly mel poprve vysoke teploty a neslo se na nej vubec spolehnout, mne zdrave meril nesmyslne teploty a u maleho zmeril s odstupem 5 vterin rozdilne teploty o 1.5 stupne. Koupila jsem teplomer na mereni bazalni teploty s ohybnou spickou a merim jen vzadecku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.9.17 16:37

Ahojky holky. Prosím, je tu nějaká z vás, co má pro miminko digitální teploměr do zadečku s ohebnou špičkou a je spokojená? Jakou značku nebo typ? Vůbec nevím, jaký objednat. :roll:

Moc děkuji za rady. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 17:15

Podle mě zbytečně drahé, od kojence měřím teplotu obyč teploměrem v podpaží a v pohodě…

• Citovat
  • Upravit
1637
9.9.17 18:02

Záleží, kolik do teploměru chcete investovat. My máme teploměr, kterým se měří teplota na čele, byl tedy dražší, ale je spolehlivý. Výhoda je, že nemusím nemocné dítě budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.9.17 19:58

Ja ano, koupila jsem pred 5ti lety nejaky Braun v lekarne asi za 150,– (coz mi neprijde jako velka investice) a mame ho dodnes. U miminek jsem merila v zadecku, pozdeji normalne v podpazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.9.17 20:00

@Petája a mame i tento infracerveny (darek) a nic moc. Nekolik mereni za sebou rozdil klidne 0.5stupne.To uz lepe odhadnu teplotu obyc. dotykem na cele, u miminek neni az tak dulezite, zda ma 37,5 nebo 37,9,jde jen o to poznat horecku nad 38,5 pro nasazeni antipyretik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
9.9.17 20:04

@unuděná Náš infračervený měří přesně, po přepnutí měří i teplotu v pokoji, nebo třeba vody, ale jak říkám, záleží, jakou má představu do teploměru investovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí