Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@matka3deti ja myslim, ze tady se vyplati nesetrit, taky mam zkusenost s levnejsim, noname teda digitalem, ne infra a stalo to za houby. Chce to jit do znackoveho vyrobku, nechci tim tvrdit, ze jen co je drazsi je dobre
ale tady bych se zrovna zamyslela nad kvalitou
Thermoval duo scan je dobrej, kamaradka ma jinej, ted sakra mi vypadla ta znacka…no ale taky byl drazsi, kolem tisicovky a taky je s nim spokojena.
Mám doma teploměr na infračervené záření a měřím u dětí normálně na čele. Výsledná teplota by měla být s přesností na 0,2°C a myslím, že to tak i bude. Cenově jsem ho kupovala do 700kč. Investice, která ovšem vydrží.
Ahoj, a fakt vám ten infračervený funguje? Já totiž po zkušenostech z práce jako zdravotní sestra jim vůbec nevěřím. My se vrátili ke klasickým rtuťovým. Ty digitální hračky totiž měřili snad jen teplotu povrchu těla a zdravým pacientům měřili klidně přes 40 horečku nebo naopak pod 35…
Asi záleží, jaký typ přesně jste měli. Nám měří teploměr od Truelife opravdu přesně. Nemám ho tedy dlouho - asi čtvrt roku, ale zatím si nemyslím, že by dával špatné výsledky.
Ahoj maminky, jsem 38+5 a doplňuji poslední věci pro mimi - zrovna koumám teploměry. Jaký byste mi, prosím, z vlastní zkušenosti doporučily? Děkuji moc ![]()
@Nikuška12 ahoj, já používám od narození digitální do podpaždí. Prodávají se i s měkkou špičkou skrz zadeček, ale tam já neměřím. Chtěla jsem bezdotykový, ale ten je prýbhodně nepřesný.
Stojí pár korun a je přesný, narozdíl od digitálních. http://sdetma.cz/…-teplomerum/
Mam truelife infra, maly mel poprve vysoke teploty a neslo se na nej vubec spolehnout, mne zdrave meril nesmyslne teploty a u maleho zmeril s odstupem 5 vterin rozdilne teploty o 1.5 stupne. Koupila jsem teplomer na mereni bazalni teploty s ohybnou spickou a merim jen vzadecku ![]()
Ahojky holky. Prosím, je tu nějaká z vás, co má pro miminko digitální teploměr do zadečku s ohebnou špičkou a je spokojená? Jakou značku nebo typ? Vůbec nevím, jaký objednat. ![]()
Moc děkuji za rady. ![]()
Podle mě zbytečně drahé, od kojence měřím teplotu obyč teploměrem v podpaží a v pohodě…
Záleží, kolik do teploměru chcete investovat. My máme teploměr, kterým se měří teplota na čele, byl tedy dražší, ale je spolehlivý. Výhoda je, že nemusím nemocné dítě budit.
Ja ano, koupila jsem pred 5ti lety nejaky Braun v lekarne asi za 150,– (coz mi neprijde jako velka investice) a mame ho dodnes. U miminek jsem merila v zadecku, pozdeji normalne v podpazi.
@Petája a mame i tento infracerveny (darek) a nic moc. Nekolik mereni za sebou rozdil klidne 0.5stupne.To uz lepe odhadnu teplotu obyc. dotykem na cele, u miminek neni az tak dulezite, zda ma 37,5 nebo 37,9,jde jen o to poznat horecku nad 38,5 pro nasazeni antipyretik ![]()
@unuděná Náš infračervený měří přesně, po přepnutí měří i teplotu v pokoji, nebo třeba vody, ale jak říkám, záleží, jakou má představu do teploměru investovat…
@JTinacz opravdova vyhoda ale meli sme za 300 a mela mala 39.3 a ono to ukazivalo 36.5 takze ten sme hned vratili