teplomer rychlobezka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
169
19.2.09 22:31

teplomer rychlobezka

ahoj,chci se zeptat jak vam meri rychlobezka.Ja si ted jednu rozslapla :x ,ale mam zkusenost,ze na ni zustala teplota namerena(rtut se pri vyndani ze zadecku ani nehla).Ted mam teplomer novy,a ten jak vytahnu po mereni,rtut hned jede zpatky dolu.Je to normalni??Jde mi o to,ze se s dcerkou pri mereni trosku peru,a nez pak zamerim oci na rtut,uz je davno jinde :cry: .Jake rychlobezky mate vy?dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
19.2.09 22:56

rychloběžku jsme měli vždycky takovou jak píšeš - tj. rychle ukáže teplotu, ale stejně tak rychle „spadne“ rtuť když teploměr vyndáš, proto je rychloběžka vhodnější pro dospělý než pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
19.2.09 23:02

Normální rychloběžka hned padá dolů, ještě že my už ji nemusíme používat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.2.09 23:22

ahoj,rychloběžku vubec nepoužívám,je k ničemu,hned to spadne a ani mi to nějak celkově nejde.
koupila jsem si ušní teploměr a měří skvěle a přesně i když jsem četla že na něj hodně lidí nadávalo,tak já měřila rychloběžkou,v podpaždí a pak ušním a teplota byla všude stejná,takže já doporučuji ušní.Nemusíš dítě v noci budit vsklékáním,za vteřinu je to naměřený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.2.09 08:56

Já mám koupený digitální teploměr pro děti od Hartmann Rico,měří do 10s,ale teplota na něm,narozdíl od rychloběžky,zůstane.
Tak uvidíme,jak se osvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
20.2.09 11:08

Ahojky,

tak my budeme asi rarita, páč rychloběžkou měříme v zadečku doteď:-))) Já si na to tak zvykla, prtě spolupracuje a digošům nějak nevěřím… Je to taková, co rtuť jede hned dolů… Ale naši mají takovou, co naměřená teplota zůstává… Tak se asi při nákupu v lékárně informovat, vypadá to, že existujou obě:-)

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.2.09 13:14

Ahoj, naše rychloběžka taky hned po vyndání „spadne“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...