Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
2× měr a jednou řež
když je výsled divný tak měření pro jistotu opakovat ![]()
![]()
@Fiducia píše:
Tak je nachlazený, ležící mimino, plus nepřesné měření, zrovna Termoval s flexi špičkou máme a trošku podměřuje. Trošku ho zahřej, a jestli se jinak jeví normálně, tak bych to neřešilaNa rýmu klasicky pít, teplo, stříknout do nosu. Naše děti měli v tomhle věku rýmu za pár dní pryč
Ten ji má právě už od narození týden klid a pak znova
Jinak je pořád stejný směje se a podobně akorát víc spinkaa
@JiříkMazlík píše:
2× měr a jednou řežkdyž je výsled divný tak měření pro jistotu opakovat
![]()
Bylo to stejné
@Anonymní píše:
Ten ji má právě už od narození týden klid a pak znova
Jinak je pořád stejný směje se a podobně akorát víc spinkaa
To mě mrzí, ať je líp ![]()
Jinak jsem na tom stejně s teplotou, mám 35.5 ![]()
Starsi dcera nala malu porodnu vahu a nevedela dlhsiu dobu udrzat telesnu teplotu. Takze doma, kde mane cca 24 stupnov mala bavlnenu cepicku. Teplo unika cez hlavu.
@Anonymní píše:
Měříme v zadečku značka thermoval kupovaný v rossmanu
Tento teploměr je úplně na prd. Máme ho doma taky a vždy mám kolem 35 stupňů. V době kdy jsem se cítila, že mám určitě teplotu třeba 38 stupňů mi tento zázrak ukazoval 36,9. Sestra mi řekla, ať zkusím klasický a ten ukazoval víc. Prý ty digitální ukazují celkově tak o stupeň méně.
@Anonymní píše:
Měříme v zadečku značka thermoval kupovaný v rossmanu
Tak zrovna s timto jsme byly vecne podchlazene 🙄 a za pul hodky na to jsme meli div ne bod varu za me nejhorsi teplomer ![]()
@Angry_birds v nemocnici taky použili bezdotykový ale když se jim to nezdá šup rtuťový do podpaží ![]()
Ten digitální by mohl být i přesný ale ta kvalita výrobků je na
precijenom u jednoho se mění objem rtuti a u druhé elektrický odpor jde o to jak to zbytek elektroniky vyhodnotí ![]()