Teplota hodinu přes den

1723
27.5.13 17:23

teplota hodinu přes den

Ahoj holky,
už jsme celkem bezradná a nevím si rady. Mladý (3 roky) už přes měsíc bojuje s různými druhy kašle, občas rýmou. Vybral dvoje atb, prodělal rtg plic, krevní testy, všechno je naprosto ok, ale pokašlává, posmrkává dál. V pátek se ve školce vzbudil s teplotou 38,2, než jsme dojeli domů teplota normální, celý víkend úplně v pohodě, rýmu a kašel nepočítám, dneska po spinkaní ve školce opět 38,2. Do dvou hodin je zase na 36,6. Je veselý, akční, nic ho nebolí. Máte některá zkušenosti co s tím. Doktorka nás poslala na alergologii, tam jdem za týden, ale jsem prostě z toho jelel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
27.5.13 17:31

Nejspíš to vypada na tu alergii moje ségra má uplně to samé celý rok kašle smrká neustálé zanety prudusek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
27.5.13 17:35

Ahoj, je normální, že je malej pořád nastydlý, mi byli také pořád nemocný, jde o změnu je v kolektivu a tam se ty bacily šíří tryskem. Asi bych do něj necpala tak ty léky ani Anb, a raději bych zkusila něco na posílení imunity. Co se týká té teploty, tak si myslím, že to asi moc řešíš. Proč ho měříte po spinkání, je asi normální, že má vyší teplotu, je v teple, zachumlanej. Na alergo bych určo zašla, doktor vám poradí něco na imunitu. Za mě je dobrá hlíva, echinacea. Jinak nevím jaké má zkušenosti tvá dětská lékařka, ale kdyby mě takhle do holky cpala léky a atb. tak bych se scháněla po jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
27.5.13 19:11

Já mu jí neměřím, to učitelky ve školce a pak mi s očima na vrch hlavy sdělují, že má 38,2 a hoří. Já jsem zvyklá, že mívá 40tky, takž mi to tak hrozné nepřijde, ale dívají se na mě jak na krkavčí matku, co cpe nemocné dítě do školky. Atb dostal po 14ti dnech na zánět prodůšek, měl i ty 40tky a pak dostal ještě jedny, protože to vypadalo, že první nezabraly. potom už proběhly všechny ty testy a má jen sirupy na vykašlávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
27.5.13 20:03

8o no tak to fakt nechápu a to oni sami od sebe mu tu teplotu přeměřují? Taková péče je u všech dětí nebo jen u tvého syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
27.5.13 20:16

No tak když má rudé líčka tak jo.Ono 38,2 zase není tak málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
27.5.13 20:30

Víš já bych to spojovala opravdu jen s tím, že byl po tom spaní, a co se týká tich líček, tak kolikrát je máš také červené, ale z otlaku. Teplotu do 38.4 neřeším, až když je nad 38.5 pak dávám něco nasražení. U malých dětí to je normální a je to jako na kolotoči, jednou nahoře a zachvilku dole.
Věřím, že malej musí jen nachytat „bacily“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
27.5.13 21:18

No jsem ráda, že nejsem sama kdo to nevidí tak černě, akorát ho prostě nemůžu dávat do školky, což problém dost je.-( a taky mi nejde na rozum že má teplotu opravdu jen přes odpolední spaní, jinak ne. A k alergii mi teplota taky nesedí. příští týden snad budu vědět víc. Ještě jsem ho objednala k homeopatovi.Taky mi přijde divné, že celý rok se ve školce držel a ted najednou sbírá bacily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
27.5.13 22:24

Podle mě to alergie není. A co doma o přes sobotu a neděli tak má také teplotu?
Já si myslím, že se opravdu jen přes spinkání ve školce přehřeje.
Ten doktor kam půjdete je alergolog a i imunolog tak ti určo řekne, že potřebuje posílit jen imunitu. Homeopatikum nejsou také k zahození. Známá také k jednomu chodí a je velice spokojená. Budeš to muset řešit s doktorem, než malému něco dáš, to určo víš. Tak pak písni jak jste dopadli. A držím pěstičky, aby to bylo vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
28.5.13 06:15

Ne doma teplotu nemá. Respektive neměřím mu ji, neměla jsem důvod. No uvidíme. Pak dám vědět. Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí