Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj holky,
*někde jsem taky slyšela, že teplota se zubama nemánic společnýho.. ale jí podle mě nic jinýho neni. tak už fakt nevim..
*a nurofen se dává taky jenom tři dny a potom teda coo??
*my teplotu za celý rok ještě neměli a já ztratila letáček od mudry co s teplotou… noo
díky moc za info
MOje starší měla u rostoucích zubů i teploty necelých 40 °C a k tomu buď průjmy nebo zácpy.
Mladší je jak které zoubky, ale začaly se klubat stoličky, teploty klesly, vyskočily, klesly vyskočily, tak jsem radši šla k dr (byl pátek)a ta říkala přehřátí nebo zuby. A přehřátí bylo vyloučeno.
My taky měli horečku k zubům.Zkus doktorce aspoň zavolat a uvidíš co ti řekne.
Kluk mel taky horecku a nam zabral paralen
suspens. akorad kdyz ti teplota neklesne
3- 5 dni tak by jsi mela zajit k doktorovy
a hlavne hodne tekutin
![]()
my jsme měli teploty taky u každého zubu-ty jsme si fakt vyžrali se vším všudy. A vždycky měl těch 38-nějhorší byly právě tak ty tři dny, než to opravdu vyelzlo ten zub-to jsem ho pronosila na rukách, jinak jen řval řval a na Nurofenu byl taky, i kvůli bolesti. Hlavně na noc, aby se aspoň v noci vyspal chuďato. a taky byl věčně pokaděný a taky k tomu rýmu celkem často-to jsem se potom taky dočetla, že to u těch zubů bývá a zpětně jsem si uvědomila, že ji fakt většinou u toho měl. Malou už to začíná trochu zlobit taky, tak jsem zvědavá, jak to bude snášet ona.Zatím si vystačíme s gelem.
Měla šestou nemoc? Malá teď měla taky 3 dny horečky 38-39 °C, čtvrtý den nic a pátý se osypala. Tak uvidíš.
Že zas roste zub, právě poznám podle zvýšené teploty (37, 5) a lehčího průjmu.
tak to bylo k zubůůům
dobře, že nic vážnýho. měla jsem strach, ještě jsme teplotu nikdy neměly..
i když ty zuby, to je taky NĚCO!!!!! díky
**tak dneska jsme se osypaly!!!!! takže na pohotovosti nám řekli, (teda já tam volala) že je to pátá nemoc.. přitom podle článků a příznaků, je to podle mě 6tá…
pěknej den…
Ahojky. Dnes ráno jsem byla se synem (5,5 měsíce) u doktorky v poradně. Naměřila mu teplotu 37,5. Když jsme přišli domu, tak jsem ho přeměřovala a měl 36,3. Zkoušela jsem dva teploměry. Myslíte, že mu teplota mohla takhle rychle klesnout?