Teplota k zubům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
17.6.11 08:25

teplota k zubům..???

ahoj holky,

• mam roční holčičku a prořezávají se jí stoličky.. má už třetí den teplotu 38, dávam jí nurofen po 6ti h. ale stjeně jí má pořád, dneska třetí den. přes den, třeba klesne, včera večer jí neměla.. mudra tam neni, chci se zeptat, jestli je to normální tři dny takovouhle teplotu, nebo mam jít napohotovost?? :zed:

*někde jsem taky slyšela, že teplota se zubama nemánic společnýho.. ale jí podle mě nic jinýho neni. tak už fakt nevim..
*a nurofen se dává taky jenom tři dny a potom teda coo??
*my teplotu za celý rok ještě neměli a já ztratila letáček od mudry co s teplotou… noo :zed: :zed: díky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
17.6.11 08:32

MOje starší měla u rostoucích zubů i teploty necelých 40 °C a k tomu buď průjmy nebo zácpy.

Mladší je jak které zoubky, ale začaly se klubat stoličky, teploty klesly, vyskočily, klesly vyskočily, tak jsem radši šla k dr (byl pátek)a ta říkala přehřátí nebo zuby. A přehřátí bylo vyloučeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
17.6.11 08:35

My taky měli horečku k zubům.Zkus doktorce aspoň zavolat a uvidíš co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
17.6.11 08:48

Kluk mel taky horecku a nam zabral paralen
suspens. akorad kdyz ti teplota neklesne
3- 5 dni tak by jsi mela zajit k doktorovy
a hlavne hodne tekutin :-)) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
17.6.11 09:16

my jsme měli teploty taky u každého zubu-ty jsme si fakt vyžrali se vším všudy. A vždycky měl těch 38-nějhorší byly právě tak ty tři dny, než to opravdu vyelzlo ten zub-to jsem ho pronosila na rukách, jinak jen řval řval a na Nurofenu byl taky, i kvůli bolesti. Hlavně na noc, aby se aspoň v noci vyspal chuďato. a taky byl věčně pokaděný a taky k tomu rýmu celkem často-to jsem se potom taky dočetla, že to u těch zubů bývá a zpětně jsem si uvědomila, že ji fakt většinou u toho měl. Malou už to začíná trochu zlobit taky, tak jsem zvědavá, jak to bude snášet ona.Zatím si vystačíme s gelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4322
17.6.11 11:05

Měla šestou nemoc? Malá teď měla taky 3 dny horečky 38-39 °C, čtvrtý den nic a pátý se osypala. Tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.6.11 12:56

Že zas roste zub, právě poznám podle zvýšené teploty (37, 5) a lehčího průjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
17.6.11 20:03

tak to bylo k zubůůům :-) dobře, že nic vážnýho. měla jsem strach, ještě jsme teplotu nikdy neměly.. :mrgreen: i když ty zuby, to je taky NĚCO!!!!! díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
18.6.11 16:45

**tak dneska jsme se osypaly!!!!! takže na pohotovosti nám řekli, (teda já tam volala) že je to pátá nemoc.. přitom podle článků a příznaků, je to podle mě 6tá…
pěknej den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.6.11 09:55

Ahojky. Dnes ráno jsem byla se synem (5,5 měsíce) u doktorky v poradně. Naměřila mu teplotu 37,5. Když jsme přišli domu, tak jsem ho přeměřovala a měl 36,3. Zkoušela jsem dva teploměry. Myslíte, že mu teplota mohla takhle rychle klesnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí