Teplota nad 38°C

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
5.8.22 22:39

Srazim až když teplota přesáhne 39… Tam se pak bojím aby to nešlo k 40 kde je nebezpečí křečí atd. Ale to je vyjímečně.. většinou končí dítě u 38.5

• Citovat
  • Upravit
227
5.8.22 22:48

No psala jsem manželovi ať mu třeba dá zábal studený, pokud bude stále hycovat. Každopádně teď spí tak až zítra přijdu z noční a bude mu stále hůř a teplota nad 38, tak se spojím s nemocnicí na další řešení a případně návštěvu.
Jinak děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.8.22 22:49

@Doctus nejspíš nějaká ta viroza jak píšete. Na covid to nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.8.22 22:52

@ludmilaadamkova No tak mi mu dáváme celý dva dny Nurofen a Paralen. Leží nejí moc, nebo něco suchého, bolí ho břicho a je nezvykle klidný. Ráno uvidíme a dám vědět. Já to nechci nechat rozjet a 40 je Už hodně. Takže já mu to nad 38 radši už dávám, člověk nikdy neví.

Spíš bych se poradila s lékařem, jestli nepotřebuje další léky předepsat. Mohl by to být i zápal plic tuším. V tomhle vedru se člověk prehreje, kort malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.8.22 23:00
@Veju3 píše:
@ludmilaadamkova No tak mi mu dáváme celý dva dny Nurofen a Paralen. Leží nejí moc, nebo něco suchého, bolí ho břicho a je nezvykle klidný. Ráno uvidíme a dám vědět. Já to nechci nechat rozjet a 40 je Už hodně. Takže já mu to nad 38 radši už dávám, člověk nikdy neví.Spíš bych se poradila s lékařem, jestli nepotřebuje další léky předepsat. Mohl by to být i zápal plic tuším. V tomhle vedru se člověk prehreje, kort malé děti.

Pri horecce nedavam nic, jen zabal a koupel pri vyssi. Ale takova horecka je jeden den. Druhy den uz to musi klesat. Polud neklesala, byla to bud sesta nemoc nebo salmonela.

Pri srazeni leky se stava, ze se i „bezna“ horecka natahne do vic dni.
Presto bych na tvem miste uz trosku panikarila, hlavne by mi delala starost ta bolest bricha, to asi uplne bezne pri viroze neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.8.22 23:40

@Lucie_Sx já četla že může být slepak nebo zápal plic. Každopádně ráno až přijdu zpráce a uvidím jak mi je tak budu jednat dle teploty. Teď ať ho nechá spát. Ráno buď dle horečky pojedu nemocnice nebo tam jen zavolám. Popřípadě v pondělí naše doktorka. No blbý že je zrovna víkend.
Teď ať spí proboha. A v šest z práce zavolám domu. Já tam budu až v 9 dělám 12 hodin od 19-7 takže taky blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.22 00:59
@Veju3 píše:
@Lucie_Sx já četla že může být slepak nebo zápal plic. Každopádně ráno až přijdu zpráce a uvidím jak mi je tak budu jednat dle teploty. Teď ať ho nechá spát. Ráno buď dle horečky pojedu nemocnice nebo tam jen zavolám. Popřípadě v pondělí naše doktorka. No blbý že je zrovna víkend.
Teď ať spí proboha. A v šest z práce zavolám domu. Já tam budu až v 9 dělám 12 hodin od 19-7 takže taky blbý

Tak ono toho s brichem asi muze byt vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.8.22 07:26

Tak dobrý. Slepak vyloučen, je to nějaká viroza. Mě už druhý den škrábe v krku a mám rýmu, teplotu a kašel. On když jsem v sobotu přišla z noční měl jen 37,5 a už neleží. Běhá hraje si a teď je bez teplot. Takže to přešlo na mě. Ale břicho mě nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí