Teplota po antibiotikách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
98
28.5.12 20:44

teplota po antibiotikách

Ahoj holky,potřebuji poradit.Malá 3,5roku má zánět průdušek 7den bere ATB KLACID a 4den spiropent.A začala ji bolet hlava,celý den polehává a má zvýšenou teplotu 37,3.ráno jsme byli na kontrole a vše OK tak nevím proč ta únava s teplotou?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
28.5.12 20:58

nevím.
Já mám třeba alergii na antibiotika a projevem je právě zvýšení tělesné teploty, únava, bolest hlavy a uleví mi až vyzvracení tabletky.
ale to je reakce do půl hodiny po vzetí ATB, pak se uleví a zase to nastoupí až poté, co přijde čas vzít si dávku.
Taky mi to začalo až několikátý den užívání antibiotik a nikdy předtím jsem podobné příznaky neměla.
Těžko říct, co je to u vás…
jiná viróza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
28.5.12 20:58

nevím.
Já mám třeba alergii na antibiotika a projevem je právě zvýšení tělesné teploty, únava, bolest hlavy a uleví mi až vyzvracení tabletky.
ale to je reakce do půl hodiny po vzetí ATB, pak se uleví a zase to nastoupí až poté, co přijde čas vzít si dávku.
Taky mi to začalo až několikátý den užívání antibiotik a nikdy předtím jsem podobné příznaky neměla.
Těžko říct, co je to u vás…
jiná viróza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aliceh82
28.5.12 21:29

jen náš případ - malá měla 4 dny horečky, pak dostala Klacid po 3 dnech bez teplot a za další dva dny ještě větší hořečky šlo to čímdál tím výš - končila 39,9 a tři dny dobraná antibiotika (toto trvalo asi 4 dny), já samo zoufalá a už jsme chtěla jít do nemocnice na vyšetření, nakonec jsme to ještě jeden den nechala a zlom jako by nic nebylo, teda byla úplně bez teploty (jestli jí něco trápilo a bolelo nevím, měla 17 měsíců a že jí bolí hlavička mi neuměla říct)… každopádně držím palce a věřím, že se Ti to nelíbí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA