Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mohol by to byt zanet. Akespon by som zavolala do porodnice a pak tam dojela. A kojeni by som nevzdavala
Mě rikali, ze kdyby náhodou, mám se to prvně snažit srazit praskama. Paralen, a ještě cosi.. Kdyby nepomohlo, jet se zkontrolovat ![]()
Ahoj,
měla jsem to samé, teplota 38,5. Já jsem teda hned letěla na gyn. pohotovost a nic nenašli. Teplota pak za dva dny přešla s užívaným Ibalginem. Ale pokud se Ti cokoliv nezdá, raději se nech zkontrolovat. Přeji, ať to nic není. R.
Ahoj, mela jsem taky teplotu 38, cast jizvy mi zacala hnisat. Mela jsem tu cast i vic zarudlou a to misto me vice bolelo.
@Katchielka píše:
Ahoj, mela jsem taky teplotu 38, cast jizvy mi zacala hnisat. Mela jsem tu cast i vic zarudlou a to misto me vice bolelo.
Jela jste do nemocnice? Nechali si vás tam?
Ahoj, mě teda při propouštění z porodnice řekli že kdyby se náhodou dostavila teplota mám hned letět na pohotovost, tak že bych neváhala a jela bych!😶
@Novakovaaneta jela jsem do porodnice. Nenechali si me tam. Jen mi to vycistili a pak jsem tam kazdy druhy den dojizdela na cisteni.
Dobrý den, jsem týden po císaři a dostala jsem teploty 37,5-38. Měla jste to taky tak některá? O mléko jsem přišla, beru Panadol a nemůžu fungovat. Je to normální nebo co by to mohlo být?