Teplota příkrmů a ohřívání na cestách

53
20.8.05 12:15

Teplota příkrmů

Ahoj,
za 14 dní začneme přikrmovat a nevím jak vyřešit ohřívání skleniček, když pojedeme někam dál a nebude možnost ohřátí, je možné podat studené nebo existuje nějaký ohřívač do auta.
Ještě jedna otázka Terezka vážila před 14 dny 8,3 kg, je to pěkná baculka a to stále plně kojím, když děti začínají s lezením zhubnou nebo budeme stále faldíkovatý :lol:
Děkuji za odpovědi
Markéta + Terezka 5,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
20.8.05 12:40

Ve slušných restauracích není problém požádat o ohřátí, teplou vodu většinou taky seženeš, takže bych vzala misku a skleničku bych ořívala vnořením do teplé vody. Pokud bych jela mimo civilizaci, asi bych ji dala ohřátou do termoobalu. 2-3 hodiny to vydrží. Když jezdíme dlouhé trasy, tak i lidé na benzinkách vyjdou vstříc.

• Citovat
  • Upravit
420
20.8.05 18:12

Ahojky,
taky ohrivame v restauracich, kdyz to nejde, radsi dam na obed treba ovocnou presnidavku a zeleninu az odpoledne.

Klarka mela v 6m 8,20, v 8m 8,15, v 10,5m 8,84. Tak neboj, ono se to upravi, jak poleze. Moje mala byla taky jen kojena.

Mejte se, pa

Lucka + Klarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
20.8.05 20:51

Ahojky, já mu ze začátku všechno poctivě ohřívala. Ale zjistila jsem, že někdy to chce teplé a jindy zase jen pokojovou teplotu. No prostě, jak má malej náladu. Jablíčko dneska baštil studené - pokojová teplota, a pak brambory s mrkvičkou zase teplé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.8.05 13:55

Ahoj,Philips má (nebo aspoň měl-už to nesleduju)ohřívačku koj.lahví a skleniček,která se dá zapojit do otvoru pro zapaloveč v autě.Bubo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RA
73
22.8.05 09:38

Holky,

a jak to děláte, aby to zůstalo teplé. My tedy teprve začínáme, ale tu půlku brambůrku papká asi dvacet minut, takže ke konci se nedá mluvit o teplém jídle. Nechat tak, nebo průběžně nějak ohřívat ?

Dík, Janka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
22.8.05 12:29

No Evula baští celkem rychle, ale ke konci to je taky většinou v pokojové teplotě. Pravda, jí to nevadí a zdlábne to všechno, já jsem si říkala, že dělat hokej s přihříváním nebudu. Když se ohřívá a krmí ze skla, vydrží to dýl teplé, ale my se začínáme sápat po jídle, přecházíme na misku a tam to tak dlouho nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí