Zlaté naušničky

36
18.8.05 20:34

Zlaté naušničky

Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat ..malé píchali zlaté naušničky -chvilku ji samozřejmě z oušek ještě tekla krev a ta krev obarvila ty naušničky na takovou červenohnědou..prostě je to zlato od krve..Mám strach,že jsme v zlatnictví kupila za skoro 2000 Kč aušus,nebo je možné ,že se zlato takhle obarví? A ještě nevíte čím bych to z nich dostala dolů…vyčistila je..? ještě jsem to nezkoušela jen hadříkem navlhčeným,ale to nepustilo..Niky je má pořád na ouškách a tak se bojim..jestli bych je raději neměla sundat…? Děkuju za odpovědi Nancy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.8.05 20:45

Ahoj, naušničky se barví do černa v místech dotyku s kůží - nevím proč. Jestli je to teda to co myslíš (zčernalý kov). Malé se to taky objevilo, po cca 3 měsících od píchání (až jsem si byla stopro jistá, že ouška jsou ok) jsem je sundala, vyčistila práškem do pečiva - byly pak jako nové. Teď už jsem je čistila znovu, zase se to objevilo.
 Míša

• Citovat
  • Upravit
36
18.8.05 20:52
Anonymní píše:
Ahoj, naušničky se barví do černa v místech dotyku s kůží - nevím proč. Jestli je to teda to co myslíš (zčernalý kov). Malé se to taky objevilo, po cca 3 měsících od píchání (až jsem si byla stopro jistá, že ouška jsou ok) jsem je sundala, vyčistila práškem do pečiva - byly pak jako nové. Teď už jsem je čistila znovu, zase se to objevilo.
 Míša

Niky je má od 22.června…a myslím,že to zbarvení bylo tak po měsíci,jen jsme to neřešili,ale dneska mi kamarádka říkala,že zlato se nebarví,tak jsem z toho dostala docela strach a pokusila se to jen tím hadříkem umýt…
Má to takovou děsně neurčitou barvu,takže i ten zčernalý kov bych tomu mohla říkat..a je to jen tam v dírce v pichu,musim pootočit naušnici ,abych to viděla..určitě zkusim co mi radíš a děkuju moc!Mám je po čištění v PP znova dát do lihu na 24 hodin…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.05 21:16

Myslím, že je to zbytečné. Ale opravdu je z ouška vyndej až si budeš jistá, že je zahojené, ať nezačne zase hnisat. Ono to jde asi vyčistit čímkoli, čím se čistí zlato, třeba i zubní pastou.
Malým parádnicím zdar.
 Míša

• Citovat
  • Upravit
278
18.8.05 21:29

Ahoj,
my máme taky zčernalé náušničky (zlaté) v místě styku z kůží. Prý je to normální, nějak to neřeším. Ale jestli se to dá vyčistit tím práškem, tak to zkusím. Dík za tip!
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
18.8.05 21:31

Ahoj, Verča taky měla naušničky obarvené, a jak jsem ji ranu cistila lihem, tak to pustilo samo..Teda aspon myslim, ze to bylo tim :wink: .
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.8.05 17:12

Ahojky, malá Anežka má taky zčernalé naušničky. má je pichlé od 6 týdnů. Je to pravé 18-ti karátové zlato, mám na to dekret. Tchyně ale tvrdí, že je to alergie. Tak nevim. Zkoušela jsemto čistit místním nápojem - slivovicí, ale nic, tak uvidíme.

Michaela a Anežka ( 11 měsíců)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí