Teplota 10měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
24.5.13 20:25

Šestá nemoc mně taky napadla. Před večeří jsem se mu důkladně podívala do pusinky a je fakt, že má dásně takové napuchlejší a když mu to máznu Calgelem, tak je pak zase na chvilku klid. Já jsem to právě už 2×řešila s mudrou a ona usoudila, že to budou ty zuby.Kdo jiný, než ona by měla posoudit zdravotní stav. V dnešní době mi připadá, že doktorský diplom má kde jaký inteligent, který nepozná rozdíl mezi hlavou a patou. Dokonce sestřička mi řekla, že 36,9 není žádná teplota :nevim: S těma tekutinama je to u něho taky problém. Mám problém do něho cokoliv jiného nacpat, kromně kojení. Pro něho je prso svaté a nic jiného nechce, ale po lžičkách ho nalívám celý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.5.13 21:04

@bronvinek no to měla skoro pravdu, ono u dětí se ta teplota bere trošku jinak. Ale v šesté nemoci nejsou ty teploty tak dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
24.5.13 21:20
@gabriela82 píše:
@bronvinek no to měla skoro pravdu, ono u dětí se ta teplota bere trošku jinak. Ale v šesté nemoci nejsou ty teploty tak dlouho :think:

to je taky rpavda no, většinou 3-5 dní. A jinak souhlasím, u dětí teplota do 37,2 je norma.

• Citovat
  • Upravit
232
27.5.13 10:40

Jsem tu zase :mrgreen:,protože jsem Vám všem chtěla moc poděkovat za Vaše rady. :kytka: Včera měl malý jen jednou 37,4 dneska má 36,5tak doufám, že to i tak zůstane. Včera se mu vyhodila na čele vyrážka, dneska to má trochu na zádíčkách. Na těch zádíčkách mi to spíš příjde jako potničky. Ráno jsem volala k dětské a je to prý ta neslavná šestá nemoc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.5.13 14:31

@bronvinek no vida, mě to ze začátku taky napadlo ale říká se, že u šesté nemoci jsou hodně vysoké horečky, tak jsem radši nic nepsala :) tak ať to brzy přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.5.13 20:05

Když nás trápily vysoké teploty a medicínka moc nezabírala tak jsem v zoufalství dcerku ponořila asi na 10 do vody o 30st. a teplota z 39 klesla na 37,6. Někdo by si řekl, že to bylo drastické, ale zabralo to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.5.13 20:14

@anetako 8o to je drastické a hlavně nebezpečné! Srážet pomalu araději jen omývat. A ne tak studenou, spíš jen vlažnou. Jinak je to pro tělo hrozný šok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.5.13 08:20

Je to celkem známý postup při léčbě teploty, a 30st.je vlažná voda, tolik st. má například i dětský bazén. Studená voda vypadá trochu jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.5.13 08:56

No holky už jsme to tady asi psala, tohle mi poradili na pohotovosti, když už nešly teploty srážet lékama, a taky jsem malou vykoupala ve vlažné vodě, a měla jsem ji nechat volně usnchnout, udělala jsem to, a teplota se krásně srazila, takže to tak nezdravé nebude.
Je to to stejné, jako když se dělají ty studené zábaly, když je horečka

• Citovat
  • Upravit
108
28.5.13 09:10

Já sama se lékům vyhýbám pokud to jde a nechci je cpát ani do mimča, takže vykoupání ve vlažné vodě je podle mě i lepší, a má to rychlejší a dlouhodobý účinek. Zkoušela jsem i studené zábaly na nožky, taky to fungovalo, ale trvalo to dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí