Teplota u ročního dítěte už 3 dny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4972
23.11.22 14:03

Teplota u ročního ditete už dny

Zdravím,
Dcerka 14 měsíců ma už 3 dny teploty kolem 38 až 39 C°. Vcera jsme byli u lékařky, ale ta nehledal nic špatného krom te teploty. Jen zjistila že ma nátělník dasnicky a že se jí asi derou ven zuby. Ma otázka zní, zda některé vaše děti měli taky takový nepříjemný průběh růstu zubů. Minuly týden jsme měli 7. Nemoc, potom měla 2 dny lehký prujem a jeden den byla ok, a teď tohle. U starších děti jsem se s tímhle vubec nesetkala tak mne to trochu zaráží. A ještě jsem zapomněla napsat, že ma normálně zimnici, s čímž jsem se taky ještě nesetkala (zimnici měli vždy až když bylo starší ale ne takhle prtavy :)). Uplne se mi ty teploty neznají byt ok, tak proto se ptám. Zitra nespíš zase půjdeme k doktorce pokud se nestane zázrak :roll:.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.11.22 14:08

Já někde četla, ze když se derou ven zuby, muže být i teplota.. Ale netuším. Pokud by teplota neprestavala, asi bych radši k doktorce zas zasla :nevim: Pro jistotu.

• Citovat
  • Upravit
5165
23.11.22 14:08

Brala jsi k dr. moč? Pokud jsou teploty bez příčiny, dělá dr. CRP a kontroluje moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
23.11.22 14:13

Jako že má teploty třetí den dnes, nebo dneska čtvrtý? Má je celý den i noc? Po třetím dnu to buď přejde, nebo se ukáže co to bude za nemoc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
23.11.22 15:17

U nás posledních pět dnů peklo, rostou dvě horní dvojky naráz. Horečky, tekuté 💩, v noci se furt budí, přes den pořád v nosítku, už aby byly venku 🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
23.11.22 19:21

@Anik6 nn nic nedělala. Rekla, pokud to nepřijde tak máme přijít a vse potřebné teprve udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
23.11.22 19:22

@Asiina ja právě u starších děti nic takového nezažila. Nam rostou spodní dvojky a ještě spodní čtyřky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
23.11.22 19:23

@pikola dneska třetí den, a teploty jsou ve dne i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
23.11.22 19:31

@Lencaaaa zkus odchytit moč, u holek je to těžší, ale dá se.. nejvíce curaji po probuzení… :) ať je lépe a je to jen viroza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
24.11.22 13:07
@Lencaaaa píše:
@Asiina ja právě u starších děti nic takového nezažila. Nam rostou spodní dvojky a ještě spodní čtyřky. :roll:

Podle mě to budou ty zuby. Když rostly naráz vrchní jedničky, bylo to to samé, to jsem letěla k dr, dělala i výtěr z dupky, jeden večer jsem volala na pohotovost, protože teplota nechtěla klesnout, a za pár dní zuby vylezly. Teď už neplaším, je to jak přes kopírák, tak jen trpím a čekám, až vylezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.11.22 12:30

Tak jsme byli u doktorky. Vše vypadá na ty zuby ale dneska je to už 5 ty den. Asi se z toho zblaznim. Teď vstala a má 38,7 C° v podpaží :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.11.22 12:50

@Lencaaaa mě kolikrát bylo řečeno, že kolem 39 je to už na zuby dost… :nevim: dělala CRP, vzala si tu moč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
25.11.22 15:22
@Lencaaaa píše:
Tak jsme byli u doktorky. Vše vypadá na ty zuby ale dneska je to už 5 ty den. Asi se z toho zblaznim. Teď vstala a má 38,7 C° v podpaží :,(

Moč byla vyšetřena? Do oušek se dívala? CRP odebrala?

Samozřejmě někdo má u erupce zubů 40°C horečky, ale 5 dnů trvající horečky už jsou trochu dost.

Vyskytl se nějaký z dále uvedených příznaků od začátku horeček?
zarudlé spojivky, vyrážka, rozpraskané rty, „malinový jazyk“, zarudlý zevní genitál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.11.22 19:15

Dělala jen crp

@Doctus nic z výše uvedeného se neprojevilo.
Uvažuji ještě i pohotovosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
25.11.22 19:19

@Lencaaaa
A to bylo kolik?

Jen tak na okraj - u pyelonefritidy (= zánětu v ledvině) může být klidně jen CRP 30 mg/l (diagnosticky cokoliv nad 20 mg/l).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí