Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky,
mám na vás dotaz.Mám chlapečka 4,5 měsíce a skoro od narození jsme na UM.Už asi 2 měsíce máme Nutrilon Comfort,vše do této doby v pohodě.Ode dneška,když mu dávám mlíčko,tak se kroutí a nechce ho
,pak vždy tak 3,4 minuty počkám a dám to stejné znova a to už ho pak vyžahne úplně v pohodě.Vždy zkouším mléko na ruce a teplé opravdu není a hlavně ho vždy takto teplé pil
.Dudlíkem to také není,máme Aventku a zkoušela jsem pomalý i rychlý průtok a je to vždy to stejné.Pak když si to mlíčko po těch 3 minutách vezme,tak mi přijde už docela studené.Je to normální,že by mu ze dne na den vadila teplota???!!!!
Díky za rady…,hezký večer…
Může to tím být, i nemusí. Jakou máte savičku? Od 4m by měla být ta se 4 průtoky
Jestli se třeba nerozčiluje že to neteče, a pak si řekne že má hlad ![]()
No my právě máme tu od 3 měsíců a tam jsou 3 průtoky,pak je až od 6 měsíců,alespoň u Aventky…,si právě říkám,jestli mimino může pít skoro studený mlíčko,to mi přijde divný… ![]()
Hamalka82 píše:
No my právě máme tu od 3 měsíců a tam jsou 3 průtoky,pak je až od 6 měsíců,alespoň u Aventky…,si právě říkám,jestli mimino může pít skoro studený mlíčko,to mi přijde divný…
Taky máme Aventku, a je tam 4 od 4měsíců ![]()
Tak ten spurt mě taky napadl…,ale pokud je to ono,tak se asi dá jen vydržet,že??? ![]()
Jinak Monny,tak já to fakt teď na netu koukala a opravdu ty 4 průtoky doporučují od půl roka a hlavně si myslím,že tím to asi není…
Monny píše:Hamalka82 píše:Taky máme Aventku, a je tam 4 od 4měsíců
No my právě máme tu od 3 měsíců a tam jsou 3 průtoky,pak je až od 6 měsíců,alespoň u Aventky…,si právě říkám,jestli mimino může pít skoro studený mlíčko,to mi přijde divný…
ty jo, no fakt
, u nas to neexistuje ![]()
Hamalka82 píše:
Tak ten spurt mě taky napadl…,ale pokud je to ono,tak se asi dá jen vydržet,že???Jinak Monny,tak já to fakt teď na netu koukala a opravdu ty 4 průtoky doporučují od půl roka a hlavně si myslím,že tím to asi není…
My ho ted taky meli
, zatim jsme meli vsechny spurty
( 3t, 6t, 3m), uz jen 6 mesic a mame to za sebou
.
Je to o nervy, kdyz se krouti u te flasky. Navic chtela vetsi mnozstvi najednou ( 165ml) a ted to nedava a musime zase prejit na tech ( 135 ml ) ![]()
možná mu to teče rychle
moje malá má 6měsíců a vezme jen nejmenší dírku, jinak to plive
..a jak teplé mlíčko dáváš? ja ohrivam vodičku v mikrovlnce 20 vterin a je to mírně teplé,spíě studenější
Já mléko dělám ve vodě na sporáku,v mikrovlnce mi to nebylo doporučený
,jinak to mléko je opravdu vlažné,spíš to vypadá na ten spurt.. ![]()
Přijde mi to všechno kolem těch mimin jako alchymie ![]()
některá mimi chtějí mléko holt studené nebo vlažné. některá ho taky vypijí horké
je to různé,naše holka třeba teplý běd nesní,musí být téměř studený a má to tak se vším. jasně že spurt taky může být ale taky musíš vyzkoušet co konkrétně tvému mimču jede! alchymie hadr ![]()
Tak si to mlíčko změř teploměrem, jak teplé ho chce
Já si to ze začátku fakt měřila, jsem prdlá, ale ospalá v noci jsem prostě nedokázala odhadnout teplotu a měla strach, abych ho nespálila. Ještě mně napadlo, jestli třeba už nebudete mít zouky, to by mu teplé vadilo… aspoň se to říká. ?
Tak jsem se obávala dnešního rána
,co zas bude???!!!
A malej to vyžahl bez mrknutí ![]()
Ty zoubky mě teda nanapadly dohromady s tím mlíkem
,tak uvidíme,co a jestli se z toho něco vyklubá… ![]()