Teploty kojenců už třetí den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
18.2.12 13:47

Teploty kojenců už třetí den

Ahoj holky,

prosim o radu. Mam 8.mesicniho syna a uz treti den ma teploty a horecky.Nejvic namereno 39. a ruzne to kolisa :oops: . Teplota stoupne na 38,5 ci vice a podam lek. Pak to klesne, chvilu je treba i bez teploty a pak to zase vyleti na 38,5 - 39. V patek jsem volala k MUDr. a zatim jsme nemeli jezdit.Naprd je, ze je vikend.
Nevite co to muze znamenat? Nejaka nemoc? :roll: Nebo ze by jen zuby? :nevim: Moje segra rika, ze to budou zoubky, ale me se to nezda. Uz to trva treti den.
Tak se chci s vama poradit. Teploty jsem psala bez odectu.
Diky za rady a zkusenosti :lol:
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
18.2.12 13:52

ahoj Martio. Klidně by to mohla být 6. nemoc. Pokud se do dvou dnů osype, tak je to ona. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.2.12 14:11

M-a-j-i a musí se s tím klékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.2.12 14:21

Buď to bude šestá nemoc - to k lékaři nemusíš, stačí když jenom zavoláš, že se osypal a oni to zapíšou do karty, nebo zuby. Moje jedno dvojče má u zubů taky klidně i přes 39. stupňů. Zrovna teď nám rostou špičáky.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.2.12 14:39

PEggy a jak dlouho vam ty teploty trvaji? Taky jsem zapomnela napsat, ze hodne pije. Vypije tak 3-4× 150ml caje za den. No jeden zub nam vylezl bez teplot, zato s velkym mrcenim a nocnim vstavanim co hodinu. Me jen zarazi, ze to porad neklesa. Uz zase namereno 38,5. Je dosti umrcenej a abych ho jen nosila, prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.2.12 15:13

Jak píše Peggy, k Dr s tím nemusíš.
To je dobře, že hodně pije, to je při horečkách nejdůležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
18.2.12 18:05

Jestli ma jen horecky a nic jineho, tak to vypada na tu sestou nemoc ev. zuby (i kdyz u tech se rika, ze by to nemelo jit nad 38 a na tak dlouho). jestli je to sesta, tak by vam ted meli horecky koncit a objevit se vyrazka. Pokud by teploty trvali jeste cely vikend v pondeli bych dr urcite sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.2.12 19:13
Martina29 píše:
PEggy a jak dlouho vam ty teploty trvaji? Taky jsem zapomnela napsat, ze hodne pije. Vypije tak 3-4× 150ml caje za den. No jeden zub nam vylezl bez teplot, zato s velkym mrcenim a nocnim vstavanim co hodinu. Me jen zarazi, ze to porad neklesa. Uz zase namereno 38,5. Je dosti umrcenej a abych ho jen nosila, prcka

U zubů má teplotu den, max. dva. U šesté nemoci měla čtyřicet stupňů rovných dva dny. To byl masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.2.12 20:26

Holky děkuji za info,
ted už Ondrášek spinká a je zatím bez teploty.Ale byl dosti nevrlej, nez zabral. Uvidíme v noci.
A kdyz je ta 6.nemoc, svedi ty pupinky a ztrati se to samo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.2.12 20:34
Martina29 píše:
Holky děkuji za info,
ted už Ondrášek spinká a je zatím bez teploty.Ale byl dosti nevrlej, nez zabral. Uvidíme v noci.
A kdyz je ta 6.nemoc, svedi ty pupinky a ztrati se to samo? :think:

Nesvědí a ztratí se do dvou dnů. Ať je vám brzo líp.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
18.2.12 20:39

U nás jsou děti taky pravidelně nemocný vždycky na víkend. Holka měla taky takhle dlouho teploty tak jsem s ní v pondělí zašla k doktorce a měla prostě angínu. Tak bych počkala do pondělka pokud se to nějak nezhorší a pak bych se rozhodla co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.2.12 20:45

Anoli,
taky jsem přemýšlela nad anginou. Sestřicka od dr. mi rekla v pazek, ze nemam chodit, ze nic nezjisti, ale dnes jsem nad tim premyslela a prece zarudly v krku nebo natekly mandle by treba poznala, ne? Uvidime, snad se to zlepsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.2.12 20:48

ale určite vam holky napisu, jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.2.12 10:40

ahoj holky,
tak to vypada na ty zuby.dnes měl akorát ráno po odečtu 37,3. Ale lumpla jsem mu hnde Nurofen, je odrana strasne umrcenej a urvanej. A kdyz jsem koukla na spodni dasen tak se klube druha jednicka. Takze asi ty zuby. Vyrazka se neobjevila-takze 6.nemoc to nebude. Uvidime, jak to bude probihat, ale obavam se, ze nas cekaji opet neprospane noci jako u prvniho zoubku… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
19.2.12 16:36

Tak po je bezva že to není nic horšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie