Teploty x vedra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9578
3.7.12 19:46

teploty x vedra?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá podobný problém? Děti cca 2-6M. U syna jsem zjistila, že má poslední dobou zvýšené teploty (už cca týden)- večer většinou od 37,2 do 37,6 (již po odečtu). Jinak je v pořádku, nic mu není. Myslíte, že to může být způsobeno teď těmito teply? Nemohli byste prosím některé změřit vaše mimča? Ideálně jestli máte ještě starý rtuťák, nebo rychloběžku tak v konečníku. Klidně jak ranní, tak večerní teplotu. Mívala jsem dřív infekce a trvale zvýšenou teplotu, tak teď se děsim, jestli to malý nemá taky :,( U Dr. jsem byla, odložilo se očkování a mám ho zatím sledovat..moč byla v pořádku a vážně nevypadá, že by mu něco bylo. Možná trošku sem tam soplík, ale to má v podstatě od porodnice, nic neodsaju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
3.7.12 19:53

Ahoj, no nevím jestli říkáš, že už je to po odečtu, tak 37,2bych možná sváděla na horko, ale 37,6, by mi už přišlo divný. Nerostou Vám třeba zuby? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
3.7.12 19:56

@vikiska taky jsem zkoušela, ale nic necítim, ani protivný neni :nevim: jí dobře a slintá už přes měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
3.7.12 20:06

Uvidíš je pravda, že syn měl jeden čas taky pořád zvýšenou teplotu cca kolem třetího roku a a teď z jara taky chvilku. Pořád jsem ho jak blázen měřila. Nic mu nebylo dr. nicnezjistila a nakonec mi v podstatě zakázala brát teploměr do ruky, dokud fakt neuvídím,, že mu něco je a teplota je vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
3.7.12 21:14

U nás je to stejný, v sobotu začali teploty, ráno je bez teplot a do večera stou pají, v neděli večer měl po odečtu 38,2°C. V po ráno 37.1°C, ale stejně jsem šla k doktorce a ta nic nenašla. Prý ho mám sledovat. Dneska už skoro teploty nebyly, max 37.2 a to je nic. Má sice teploty, ale jinak se chová normálně :nevim:.
U nás se asi dali dohromady zoubky a tepla. V noci mi kňourá už týden a to tepla nebyly. Je nám sedm měsíců a žádný zoubek nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí