Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá podobný problém? Děti cca 2-6M. U syna jsem zjistila, že má poslední dobou zvýšené teploty (už cca týden)- večer většinou od 37,2 do 37,6 (již po odečtu). Jinak je v pořádku, nic mu není. Myslíte, že to může být způsobeno teď těmito teply? Nemohli byste prosím některé změřit vaše mimča? Ideálně jestli máte ještě starý rtuťák, nebo rychloběžku tak v konečníku. Klidně jak ranní, tak večerní teplotu. Mívala jsem dřív infekce a trvale zvýšenou teplotu, tak teď se děsim, jestli to malý nemá taky
U Dr. jsem byla, odložilo se očkování a mám ho zatím sledovat..moč byla v pořádku a vážně nevypadá, že by mu něco bylo. Možná trošku sem tam soplík, ale to má v podstatě od porodnice, nic neodsaju..
Ahoj, no nevím jestli říkáš, že už je to po odečtu, tak 37,2bych možná sváděla na horko, ale 37,6, by mi už přišlo divný. Nerostou Vám třeba zuby? ![]()
@vikiska taky jsem zkoušela, ale nic necítim, ani protivný neni
jí dobře a slintá už přes měsíc..
Uvidíš je pravda, že syn měl jeden čas taky pořád zvýšenou teplotu cca kolem třetího roku a a teď z jara taky chvilku. Pořád jsem ho jak blázen měřila. Nic mu nebylo dr. nicnezjistila a nakonec mi v podstatě zakázala brát teploměr do ruky, dokud fakt neuvídím,, že mu něco je a teplota je vysoká.
U nás je to stejný, v sobotu začali teploty, ráno je bez teplot a do večera stou pají, v neděli večer měl po odečtu 38,2°C. V po ráno 37.1°C, ale stejně jsem šla k doktorce a ta nic nenašla. Prý ho mám sledovat. Dneska už skoro teploty nebyly, max 37.2 a to je nic. Má sice teploty, ale jinak se chová normálně
.
U nás se asi dali dohromady zoubky a tepla. V noci mi kňourá už týden a to tepla nebyly. Je nám sedm měsíců a žádný zoubek nemáme.