teplý talířek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
256
2.3.05 11:55

teplý talířek

Ahojte,
dotaz na ty, co už krmí i něčím jiným než mlékem. Používáte tzv. teplý talířek? Od jaké firmy. Dík za zkušennosti
 Michi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
2.3.05 13:49

Ahoj Michi!
Prosím Ťa, čo je teplý tanierik?
Ja mikrovlnkujem, ale toto znie dobre :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
2.3.05 13:54

Ahojky,
jestli myslíš talířek do kterého se nalije teplá voda a jídlo vydrží déle teplé, tak ten jsme měli už kdysi jako děti. Nedávno jsem podobný viděla v Globusu, ale určitě ho mají v obchodech s dětským zbožím. Taky uvažuji, že ho koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.05 15:09

Ahoj holky,
dá se koupit skoro všude- my jej měli z Tesca asi za 80-100 Kč, omlouvám se, nepamatuju si to už přesně :roll: T.

• Citovat
  • Upravit
1128
2.3.05 15:48

V DM drogerii jsem ho koupila asi za 90Kč, má ze spodu i gumovou přísavku na stůl.Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.3.05 17:10

:P Ahoj!

My jsme koupily tento talířek v Babystaru v Brně asi za 90kč, ale bohužel nevím, od jaké firmy. Má Taky zespodu nějakou gumovou přísavku, aby držel na stole. Je to super, protože studený jídlo malýmu fakt nechutná. Myslela jsem vždycky, že už nemůže, ale když jsem mu to pak přihřála, tak snědl všechno, takže jsme ho koupili a jsem ráda. Mikrovlnka mi nepřijde vhodná na ohřívání pro malý děti. Snad jen občas…
Ahoj P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
2.3.05 17:53

Teda, nevím jak teplé talíře fungují teď, ale já jsem zdědila pro děti jeden porcelánový, který se plnil vodou do dvou otvorů po stranách a musím říct, že to byla pěkná fuška (byla k tomu potřeba nálevka a stejně to všechno teklo kolem) a od všech takových vynálezů mne to odradilo už když byl syn miminko (před 6 lety). Vyřešila jsem to po svém - půllitrový hrnek s teplou vodou a na něm mistička s jídlem. Po jídle vždycky sundám mističku a do teplé vody v hrnku namočím ubrousek na utření pusinky. Připadá mi to tak strašně rychlé a praktické.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
595
12.3.05 21:04

Takže v Globusu ani Tescu ho teď nemají. Chtěla jsem ho koupit, ale budu muset ještě pár dní počkat.:(

Jak si vzpomínám, nalévání vody nebylo nikterak šílené. Zvládly jsme to i my coby děti. Hrnek s teplou vodou je fajn, ale už vidím Lucinku, která je vodou přímo posedlá, že by nenašla jiné využití pro půl litru vody než jen ohřátí talířku. Fakt mi stačí voda po kotníky v koupelně, nemusím to mít ještě v obýváku a kuchyni. :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí