Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@nikdy nikdo ,proč nezkusíš nějakou poradnu na netu a zadat tam dotaz,já mam zkusenosti i z terapeutem i skupinami,ale záleží v jaké oblasti,u me zavislosti,ale terapeut ti pomůže vznest otázky a ty hledáš ve svém nitru odpovědi,konflikty v životě traumata a pochopeni sama sebe
@1234560 prosím tě můžeš mi doporučit nějakou poradnu na netu? Jde o mé dětství, podle psycholožky ho nemám vyřešené a nechce mě doporučit na pěstounskou péči. Jelikož nemůžeme mít děti tak po tom toužíme. Mám manžela, 15 let skvělí vztah a život, ale ona pořád jede po tom,že mě dětství poznamenalo a chce názor terapeuta. Moc děkuji, ke všemu mám čas do 17.12. Děkuji ti moc
@nikdy nikdo v tomhle ti asi poradna na netu nepomůže ,potřebuješ papír ona ti jako nedala kontakt na někoho kdyz po tobě chce toto?
Jinak mas docela hraniční termín vzhledem ze je před vanoci a cekacky taky jsou na konzultace
Nedala mi kontakt na nikoho. Jen řekla,že mám přijít s tím. Jako ona mi nesedla od začátku. Psychotesty jsme prošli v pohodě jen prostě důvěru jsem k ní nenašla. Tak ze mě dost věcí dostávala,ikdyz vše z dětštvi a zívota mě a rodiny jsem ji řekla hned
@nikdy nikdo nikdy jsem si timhle martiriem neprošla,vyměnit ji asi nejde
@1234560 nejde to jsem zadala už na začátku. Jako des,je to ženská která je rozvedená a mě bude vyčítat s špatné dětství. Děláme to pro dítko nějaké,ale děs.