Tereza Kerndlová

80
7.2.22 16:10

Tereza Kerndlová

Delší dobu přemýšlím, jestli sem napsat a dnes na SUPER.CZ opět článek o Tereze…,tak mi to nedalo a píšu.

https://www.super.cz/…anousku.html

Mám jen já pocit, že se neustále prezentuje tělem a tím to končí?
Ano, je hezká, štíhlá, ale to je plno holek, jen nemají známé jméno…
Dělá něco jiného, než že se ukazuje v plavkách?
Písniček moc nemá, slyším stále jen ty samé. Jednou jsem viděla nějaký rozhovor, kde se přiznala, že není moc do domácnosti, neumí vařit atd.

Jaký z ní máte pocit vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1148
7.2.22 16:13

Ja ji uplne nesnasim… Co se i tyka zpevu tak mi vadi jeji hlas a jinak mi prijde, ze se jen vystavuje… Ale treba zrovna z toho ma prachy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
7.2.22 16:13

Nazpívala párpísniček a to je všechno. Je mi ukradená. Tuctová holka, co těží ze jména svého táty. Takových je mrak mraků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
7.2.22 16:15
@helenk píše:
Delší dobu přemýšlím, jestli sem napsat a dnes na SUPER.CZ opět článek o Tereze…,tak mi to nedalo a píšu.

https://www.super.cz/…anousku.html

Mám jen já pocit, že se neustále prezentuje tělem a tím to končí?
Ano, je hezká, štíhlá, ale to je plno holek, jen nemají známé jméno…
Dělá něco jiného, než že se ukazuje v plavkách?
Písniček moc nemá, slyším stále jen ty samé. Jednou jsem viděla nějaký rozhovor, kde se přiznala, že není moc do domácnosti, neumí vařit atd.

Jaký z ní máte pocit vy ostatní?

Ty tak zjevne nevypadas :) tvoje starosti..Saudskou naftu a Bazosovy prachy bych chtela mit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35693
7.2.22 16:16

Když ji hrají v rádiu tak hned přepínám. Zpívá velmi podprůměrně. Jinak mě vůbec nezajímá co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
7.2.22 16:18

Ona za ty fotky dostává zaplaceno, když se potřebuje ukazovat její věc. Osobně ji neznám, její písničky neposlouchám, ale pěkná je.

Příspěvek upraven 07.02.22 v 16:26

• Citovat
  • Upravit
13955
7.2.22 16:19

Je mi nesympaticka, zpivat moc neumi :oops:, ale vypada velmi dobre. Obecne me nezajima, nevyhledavam o ni nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
7.2.22 16:25

Závist? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
7.2.22 16:29

Souhlas s ostatními. Co, kdo? ji asi tak živí? Nové písničky neznám, asi se nehrají :nevim: měla by se na to vyprd. nout a mít rodinu, jinak ji nestihne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
7.2.22 16:30

Je mi volná. Fakt je že písniček moc nemá a zpívá tak nějak tuctově ale upřímně jsou '' celebrity'' které mi vadí daleko víc jak ona. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
7.2.22 16:32

Nemám žádný pocit, je mi to jedno, hezka je, líbily se mi asi dvě písničky.. Schody do nebe a pak ta s Marešem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
7.2.22 16:33

Ženský, já se divím, že se konečně do toho instagramu nepoložíte vy. To by byly bomby, když každá je tlustá, blbá, škaredá, neženská a nejlepší ocenění je průměrná :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
56505
7.2.22 16:35

Její písničky neposlouchám. Ale je její věc, kde se fotí a prezentuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35693
7.2.22 16:38
@ontarova.stara píše: Ženský, já se divím, že se konečně do toho instagramu nepoložíte vy. To by byly bomby, když každá je tlustá, blbá, škaredá, neženská a nejlepší ocenění je průměrná :mrgreen:.

To je riziko povolání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
7.2.22 16:41

Obyčejná holka, co nemá na nic lepšího, než se vystavovat na netu a vydělávat si tak na živobytí. Nebýt slavného táty, tak ji nikdo nezná. Ale každý se nějak musí živit. Zase lepší, než kdyby žila ze sociálních dávek.

Příspěvek upraven 07.02.22 v 16:42

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová