Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Delší dobu přemýšlím, jestli sem napsat a dnes na SUPER.CZ opět článek o Tereze…,tak mi to nedalo a píšu.
https://www.super.cz/…anousku.html
Mám jen já pocit, že se neustále prezentuje tělem a tím to končí?
Ano, je hezká, štíhlá, ale to je plno holek, jen nemají známé jméno…
Dělá něco jiného, než že se ukazuje v plavkách?
Písniček moc nemá, slyším stále jen ty samé. Jednou jsem viděla nějaký rozhovor, kde se přiznala, že není moc do domácnosti, neumí vařit atd.
Jaký z ní máte pocit vy ostatní?
Ja ji uplne nesnasim… Co se i tyka zpevu tak mi vadi jeji hlas a jinak mi prijde, ze se jen vystavuje… Ale treba zrovna z toho ma prachy… ![]()
Nazpívala párpísniček a to je všechno. Je mi ukradená. Tuctová holka, co těží ze jména svého táty. Takových je mrak mraků.
@helenk píše:
Delší dobu přemýšlím, jestli sem napsat a dnes na SUPER.CZ opět článek o Tereze…,tak mi to nedalo a píšu.https://www.super.cz/…anousku.html
Mám jen já pocit, že se neustále prezentuje tělem a tím to končí?
Jaký z ní máte pocit vy ostatní?
Ano, je hezká, štíhlá, ale to je plno holek, jen nemají známé jméno…
Dělá něco jiného, než že se ukazuje v plavkách?
Písniček moc nemá, slyším stále jen ty samé. Jednou jsem viděla nějaký rozhovor, kde se přiznala, že není moc do domácnosti, neumí vařit atd.
Ty tak zjevne nevypadas
tvoje starosti..Saudskou naftu a Bazosovy prachy bych chtela mit..
Když ji hrají v rádiu tak hned přepínám. Zpívá velmi podprůměrně. Jinak mě vůbec nezajímá co dělá.
Ona za ty fotky dostává zaplaceno, když se potřebuje ukazovat její věc. Osobně ji neznám, její písničky neposlouchám, ale pěkná je.
Příspěvek upraven 07.02.22 v 16:26
Je mi nesympaticka, zpivat moc neumi
, ale vypada velmi dobre. Obecne me nezajima, nevyhledavam o ni nic.
Souhlas s ostatními. Co, kdo? ji asi tak živí? Nové písničky neznám, asi se nehrají
měla by se na to vyprd. nout a mít rodinu, jinak ji nestihne. ![]()
Je mi volná. Fakt je že písniček moc nemá a zpívá tak nějak tuctově ale upřímně jsou '' celebrity'' které mi vadí daleko víc jak ona. ![]()
Nemám žádný pocit, je mi to jedno, hezka je, líbily se mi asi dvě písničky.. Schody do nebe a pak ta s Marešem.
Ženský, já se divím, že se konečně do toho instagramu nepoložíte vy. To by byly bomby, když každá je tlustá, blbá, škaredá, neženská a nejlepší ocenění je průměrná
.
Její písničky neposlouchám. Ale je její věc, kde se fotí a prezentuje.
@ontarova.stara píše: Ženský, já se divím, že se konečně do toho instagramu nepoložíte vy. To by byly bomby, když každá je tlustá, blbá, škaredá, neženská a nejlepší ocenění je průměrná.
To je riziko povolání ![]()
Obyčejná holka, co nemá na nic lepšího, než se vystavovat na netu a vydělávat si tak na živobytí. Nebýt slavného táty, tak ji nikdo nezná. Ale každý se nějak musí živit. Zase lepší, než kdyby žila ze sociálních dávek.
Příspěvek upraven 07.02.22 v 16:42