Termální lázně v 34. tt

20885
27.2.12 08:57

Termální lázně v 34 tt

Ahoj holky,moc by mne zajímalo jestli máte některá zkušenosti s termálními lázněmi ve 3.trimestru.Chtěli bychom s manželem oslavit 1.výročí svatby v termálech ale nejsem si jistá zda se to v takto pokročilém těhu vlastně může.Rozum mi říká že asi ne,ale raději se zeptám vás,které o tom třeba něco víte.Děkuji moc za vaše odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
27.2.12 09:15

Nevím, jak vhodné je koupání v těhu v termálních lázních, ale asi moc velký rozdíl v tom, kde se koupeš nebude. Obecně se to nedoporučuje. A hlavně, jak blízko to budeš mít do porodnice? 34tt, porod je blízko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
27.2.12 09:18

spíš aby se ti třeba neudělalo blbě z té teplé vody ;) já už bych to nedala :roll: ale to je asi individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
27.2.12 09:18

Rozhodně bych nejela, není to nic dobrého. Teplá voda by ti mohla vyvolat porod - zvýší se prokrvení dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
27.2.12 09:24

Přesně tak, já šla do vířivky a vyvolalo mi to kontrakce, byla jsem 38+5, takže neva, byla jsem ráda, že nebudu přenášet. Pro tebe je to ale velký risk! Doporučuju pouze těhu plavání ve vodě do 30C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.2.12 09:48

Nejela bych ani za nic,já chtěla do výřivky a mudr mi to zakázal,že ta horká voda není pro miminko vhodná,že se tělo pak přehřívá,tudíž je hodně teplá i plodovka a to není dobré :nevim: :nevim: A jak tu psaly holky,může ti to vyvolat nepříjemné tvrdnutí břicha nebo kontrakce.neriskovala bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.2.12 09:50

no do porodky bych to měla docela daleko.je to až na Slovensku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
27.2.12 09:57

Termální lázně určitě ne. Jednak termální voda je obohacena o určité látky, které ti nemusí dělat dobře a pak teplota. No a i infekce z vody. Spíš bych volila víkendový pobyt, procházky, atd.

• Citovat
  • Upravit
106
27.2.12 10:00
ajleenka píše:
Rozhodně bych nejela, není to nic dobrého. Teplá voda by ti mohla vyvolat porod - zvýší se prokrvení dělohy.

Přesně tak. I já bych rozhodně nejela. Teplá voda a hlavně „bublinkatá“ voda může vyvolat porod. Užiješ si to, až mimčo bude větší, neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.2.12 10:09

tak jo,myslela jsem si to.já jsem v termálech ještě nebyla tak vlastně ani nevím jak moc je ta voda teplá.Víkendový pobyt je hezký nápad ale já nevím co bych tak dělala :mrgreen: sport už asi nedám,no a procházky ty mi taky nedělají už moc dobře,při nich mi tvrdne břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
27.2.12 13:17

Ahoj, já teplou miluju a v termálech na Slovensku jsem byla a i mně se v teplé vodě udělalo po nějaké chvilce mdlo, takže si vůbec nedokážu představit, jak bych to snesla v těhotenství, takže já bych Ti doporučila si počkat po porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
16.5.12 22:45

Chtěla bych se zeptat o názory - pojedu do termálů ve 29tt, ale chci se koupat jen na brouzdališti či v plaveckém bazénu. Ne do sedacích, ne do procedur, nebudu se klouzat. CHodíme se synem každý týden plavčit. A je vše v pořádku. Chci tam jet jen kvůli synovi, miluje bazény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.5.12 08:19

@Osmanka Nevidím na tom nic závadného, jela bych. Pojištění sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.5.12 08:24

Díky, prima. Já do sauny nemusím. Chci tam jen kvůli haldě brouzdališť a kvůli synovi. Syn se učí plavat, tak budeme jen v klasických bazénech. Stejně mě ty sedavé nebavily, když jsme tam byli, nedokážu 20min. jen tak čučet :-). Ano dám si tampón. Ale chodíme plavčit i v těhu a vše je ok. Onoje riziko vždy - v prvním trimestru s potratem, ve třetím s porodem, u prostřed s genetickými vadami. To by člověk celé těhu seděl doma a to já nedokážu. Nevzala jsem si ani neschopenku mezi rodičovskou a mateřskou na 2měsíce, protože bych nezvládla dodržovat vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.5.12 08:25
@jenny.fields píše:
@Osmanka Nevidím na tom nic závadného, jela bych. Pojištění sebou.

Díky, ano nechám se pojistit u Evropské, ta jediná pojišťuje do 7.měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí