Výpočet termínu registrace 14+0

4243
27.2.12 08:56

Výpočet termínu registrace 14+0

Prosím, kdy mi vychází 14+0 - MS byla 10.12., TP 17.9.. Dle kolečka sestry mi vychází tento ten na 12.3., ale dle MS budu teprve 13+3. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
27.2.12 09:01

podle PM 10.12.11 a při pravidelném MS cyklu 28dní a ovulaci cca uprostřed, to vychází následovně:
TP 15.9.12
dnes, tj. 27.2.12–11+2tt
14+0 to bude 17.3.2012 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.2.12 09:07
quinny píše:
podle PM 10.12.11 a při pravidelném MS cyklu 28dní a ovulaci cca uprostřed, to vychází následovně:
TP 15.9.12
dnes, tj. 27.2.12–11+2tt
14+0 to bude 17.3.2012 ;)

No jo, ale v průkazce mám 17.9. - podle mě mi určili chybně TP. Taky to vidím na 15.9.. Do porodnice na registraci musím 14+0 a ani o déle později, ale jaksi nejsem schopna určit přesný den. Kdyby to nebylo na hlavu postavené u nás v porodnici, tak je mi to šumák, zda jsem 13+5 nebo 14+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.2.12 09:19

při termínu 17.9. to hold bude o 2 dny později takže 19.3.
17.3. je stejně sobota, o registrují každý den? Šla bych tam na toho 17.3. s tím, že podle poslední mesntruace to vychází takto, pokud to registruje PA, tak je snad schopná si to přepočítat, a pokud ne, tak hold máš ještě šanci jít tam toho 19.3.

Mohli by být maličko tolerantní ne. A nedá se registrovat po inetu? Myslela jsem, že do většiny pražských porodnic už to jde.
Uff ještě že už nežiju v Praze a nemusím tohle řešit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.2.12 09:26
quinny píše:
při termínu 17.9. to hold bude o 2 dny později takže 19.3.
17.3. je stejně sobota, o registrují každý den? Šla bych tam na toho 17.3. s tím, že podle poslední mesntruace to vychází takto, pokud to registruje PA, tak je snad schopná si to přepočítat, a pokud ne, tak hold máš ještě šanci jít tam toho 19.3.Mohli by být maličko tolerantní ne. A nedá se registrovat po inetu? Myslela jsem, že do většiny pražských porodnic už to jde.
Uff ještě že už nežiju v Praze a nemusím tohle řešit :andel:

Je tu takový zájem, že dřív prostě nezaregistrují a stojí tam ženské od 6hod. ráno a registruje se až v 10hod., takže bych to dvakrát nezkousla. Volala jsem tam, tak prý to platí je to 19.3. Ale uznej, že když jsem měla MS 10.12. v pátek, pak by měl být termín taky v pátek. Proto jsem se nemohla dopočítat a nevěděla jsem od jakého dne to mám vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
27.2.12 09:30

holky kouknete na stranky apolinare maji tam tabulku ktera vam ukaze kterej datum je dobrej pro registraci
a po netu jde apolinar ale chce to byt fakt rychla a aby byli jeste mista :palec:
napr. na muj termin byli mista jen 3 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.2.12 09:39
bellezza píše:
holky kouknete na stranky apolinare maji tam tabulku ktera vam ukaze kterej datum je dobrej pro registraci
a po netu jde apolinar ale chce to byt fakt rychla a aby byli jeste mista :palec:
napr. na muj termin byli mista jen 3 ;)

To je úžasné, díky moc. Je to opravdu 19.3. Podolí to bohužel nemá zatím přes net, rodila jsem tam prvního syna a přišla jsem si tam jako v sanatóriu a tak bych i kvůli známému prostředí tam rodit i druhého prcka. Jen tentkrát bylo jedno, kdy se jde registrovat a taky mi nějak odpovídal den porodu s dnem MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.2.12 09:47

To ti fakt nezávidím, bych se bála, že 19.3. tam bude sedět někdo jinej a ten mi poví, že jsem tam měla být už 17tého :P :P
Ono je to stejně šumák, protože rodit můžeš úplně kdykoliv a to oni stejně neovlivní, jen se to podle něčeho dělat musí, tak asi podle TP.
Dobře bych si poznamenala kdy jsem tam volala a s kým jsem mluvila, protože kdyby ti pak 19. po x hodinách čekání řekli, že tě nevezmou, to by bylo asi na infarkt.

Holky nezlobte se, ale mě tohle teda přijde děsně ponižující muset někde tolik hodin čekat a pak se div neporvat, abych mohla porodit kde chci :roll: :roll: to se může stát jenom v Čechách tohle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.2.12 09:56
quinny píše:
To ti fakt nezávidím, bych se bála, že 19.3. tam bude sedět někdo jinej a ten mi poví, že jsem tam měla být už 17tého :P :P
Ono je to stejně šumák, protože rodit můžeš úplně kdykoliv a to oni stejně neovlivní, jen se to podle něčeho dělat musí, tak asi podle TP.
Dobře bych si poznamenala kdy jsem tam volala a s kým jsem mluvila, protože kdyby ti pak 19. po x hodinách čekání řekli, že tě nevezmou, to by bylo asi na infarkt.Holky nezlobte se, ale mě tohle teda přijde děsně ponižující muset někde tolik hodin čekat a pak se div neporvat, abych mohla porodit kde chci :roll: :roll: to se může stát jenom v Čechách tohle :poblion:

Ano, přesně tak. Jenže je to dáno tím, že je to jedna z nejlepších porodnic v Praze, možná i v ČR, takže má nával. Kdybych šla tady u nás do Krče, tak mě vezmou, ale i to hodnocení, že přes 30% žen ji nedoporučuje odpovídá tomu, když jsem tam byla jednou na revizi, tak mi to přišlo takové ubohé, jak před 30-ti lety, postele staré, od oken táhlo, ale nedalo se vyvětrat, příšerné jídlo, čaj k nepití. Historické postele. Sestru jsem den neviděla pomalu než začala revize - vůbec nikdo nepřišel mi říct, kdy přijdu na řadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
27.2.12 11:23

Osmanko, já se registrovala do Podolí a řídí se podle toho, co máš v průkazce. Měla jsem taky problém s termínem, doktor mi napsal podle MS do průkazky 8.7., ale nepočítal s přestupným rokem, takže bych správně měla mít TP 7.7., nejjednodušší tam bylo zavolat a paní mi do telefonu řekla, že se řídí tím, co máš v průkazce, nebude ti tam přepočítávat nic podle MS.

A pokud máš v průkazce termín i podle UZ, tak se máš řídit tím dřívějším a jít tam přesně o půl roku před termínem :palec:

Jestli jsi nejistá, tak je opravdu nejlepší tam zavolat.

Jinak je fajn, že teď už aspoň je ta registrace tuším od 10h, předtím byla od 7h a to byla čekačka od 5 od rána. Doporučuju dojít minimálně o 2-3 hodiny dopředu,, zapíšeš se v informacích do pořadníku a pak po otevření kartotéky ti dají razítko do průkazky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.2.12 11:35

Díky. Problém je ten, že datum z ultrazvuku mi lékař nechce říct, chce to řešit až v půlce 14tt. To mi chtěl dát i průkazku. Přitom říká, že je vše v pořádku, tak nechápu. Jiní líkaři dávají průkazku od srdíčka.

Ale dřív se zase čekalo od 5do 7, teď asi od 6 do 10 - to je maso. Snad otevřou tu registraci po netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
27.2.12 11:46

tak musíš holt počkat, co ti napíše doktor do průkazky :nevim: víš kdy došlo k oplodnění? jestli se velikost miminka nebude lišit tuším o víc jak týden, tak ti nechá jen jeden termín v prkajdě, podle MS, tak můžeš předběžně počítat s tím 17. :nevim:

no, mně příjde lepší čekat o 7 ráno, přece jen kolem 8. už otvírají obchody, nemusíš tam sedět jak placka a můžeš odejít, stačí přijít pak až před desátou do kartotéky… ale co chceš dělat v 5 ráno, to tam musíš sedět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.2.12 11:50
LadyTommy píše:
tak musíš holt počkat, co ti napíše doktor do průkazky :nevim: víš kdy došlo k oplodnění? jestli se velikost miminka nebude lišit tuším o víc jak týden, tak ti nechá jen jeden termín v prkajdě, podle MS, tak můžeš předběžně počítat s tím 17. :nevim:no, mně příjde lepší čekat o 7 ráno, přece jen kolem 8. už otvírají obchody, nemusíš tam sedět jak placka a můžeš odejít, stačí přijít pak až před desátou do kartotéky… ale co chceš dělat v 5 ráno, to tam musíš sedět :(

19.3. - u apolináře mají tabulku s příslušným datem MS a porodu :-). Jen aby nebyla ráno zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí