Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtela bych poslat rodice na par dni do termalu v Madarsku, muzete mi doporucit, kde se vasim starouskum libilo? Idealne okoli Budapesti, Soprone apod, pojedou autem, tak at to neni uplne daleko.
Diky moc!
Staroušci z naší lokality jezdí do Harkány . Ale je to na jižní hranici Maďarska. Vždycky si pronajmou autobus a jedou hromadně.
@7654 píše:
Ahoj, chtela bych poslat rodice na par dni do termalu v Madarsku, muzete mi doporucit, kde se vasim starouskum libilo? Idealne okoli Budapesti, Soprone apod, pojedou autem, tak at to neni uplne daleko.
Diky moc!
Já jezdím do termálek Dunajská Streda nebo Mošoň. Je to tam pěkné jen o víkendech moc lidí.
Tak do dunajske bych důchodce s touhou po odpočinku neposlala, ani do mederu. Vybírala bych lázně s co nejmenším počtem tobogánu a klouzacek a vyžití pro děti…takze ne dunajska, ne sarvar… Asi spíš lipot, gyor a ten dlouhý název na m… A spíš všední dny, víkendy jsou vždy narvane.
Za mne je 🔝 Sarvár, kousek od Sopronu. Jezdíme na tam léta. Pro děti super vyžití. Jen tedy letos mne překvapilo tak extra přechlorované dětské bazény, že to bylo moc. Ale taky mraky lidí..
@lucije28 píše:
Za mne je 🔝 Sarvár, kousek od Sopronu. Jezdíme na tam léta. Pro děti super vyžití. Jen tedy letos mne překvapilo tak extra přechlorované dětské bazény, že to bylo moc. Ale taky mraky lidí..
Takze sarvar doporučujes rodičům tazatelky jako super termaly pro děti. Tvl ty jsi blesk
z sarvaru jsme se právě vrátili a jo je tam „fakt klid“
![]()
Tak on i ten Sarvar by možná šel - v hotelu Thermal Sarvar by těch dětí být moc nemuselo, mají vlastní bazény… Do Park Inn určitě ne a mě teda upřímně ani pro děti moc nenadchl.
Do Gyoru, jezdili rodiče léta, ale teď po rekonstrukci težko říct, jak moc tam bude klid… Ovšem v září, říjnu by to přes týden mohlo být klidné skoro všude.
Láká mě Hévíz, třeba příští rok…
A jinak ano, rodiče jezdí rádi na Slovensko do Dunajské Stredy, mimo prázdniny a přes týden ![]()
@debra.morgan představ si, že tam jsou bazény jen pro dospělé … nemusí chodit na tobogány, pokud nechtějí. Moji rodiče tam jezdí velmi rádi. Nemusíš hned útočit, že jsem blesk. Každému po chuti
@lucije28 píše:
@debra.morgan představ si, že tam jsou bazény jen pro dospělé … nemusí chodit na tobogány, pokud nechtějí. Moji rodiče tam jezdí velmi rádi. Nemusíš hned útočit, že jsem blesk. Každému po chuti
Vím, vrátila jsem se z tama včera, celé je to dětské hřiště, u toho klidoveho bazénu hrál denně DJ. Jediný opravdu klidny bazén bez dětí je ten u letního vstupu.
V sezóně je sarvar prostě spíš pro děti než dospělé. Mimo sezónu klidně.
Přemýšlím, zda nejet do Maďarska s dětmi 11 a 13 na týdenní dovču o letních prázdninách. Kam byste doporučili jet, ideálně, aby tam bylo i jiné vyžití kromě bazénů, např. nějaké pěkné výlety? Pokud máte i tip na ubytování, budu ráda
.