Termín porodu 4. 2. - přenášení či vyvolání?

31
28.1.11 12:46

Termín porodu 4.2.

Ahoj maminky,chci se zeptat..
První termín jsem měla 25.1. ale porod nenastal..podle ultz.mi další vychází na 4.2. Co bude dál,když do toho 4.2. neporodím?Vyvolávají to a nebo mě necahjí ještě další týden přenášet? :-(
už chci,aby šel malý ven i přes ten strašný strach teda co mám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
28.1.11 13:01

Obecne se rikal, ze pordo + - 14 dni je v terminu takze jestli mas jeden termin 4. 2. tak Te klidne mohou nechat jeste 14 dni prenaset, ale ono v kazde porodnici je to jine a take zalezi jestli bude vse v poradku, jak na tom jsi zdravotne, jak je mimi velke.
Takze mylsim, ze takto po netu Ti to asi nikdo nerekne.
Budu drzet palce, aby si to mimi rozmyslelo a brzy vykouklo na svet - ty posledni dny jsou hrozne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.1.11 13:34

Termín porodu 4.2.

Jee,už takhle jsem jako slon a přenášet ještě 14 dní mě asi už zabije.. :roll: tak uvidíme v utery na kontrole no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
28.1.11 14:01

ahojky já měla první termín 24.1 a druhý mám 5.2 :-) zatím taky stále nic,ale ten první termín je asi nepřesný..spíš záleží v jakém tydnu budeš toho 4.2…já budu přesně 40týden,takže to nijak neřeším

• Citovat
  • Upravit
4998
28.1.11 14:08

já měla oba termíny 22.1 a stále jsem 2v1. Když přes víkend nic nepřijde samo, tak mám v pondělí nastoupit do nemocnice. Ale jestli mi to hned vyvolají nebo tam ještě budu ležet to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
28.1.11 14:09

Já měla termín 1.11 a prodila jsem 14.Záleží na tvém zdravotním stavu a na stavu miminka.A porod mi nakonec vyvolávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
28.1.11 16:29

Ahojky, ja mam termin zitra 29.1. a druhy 3.2. tak jsem na to taky zvedava, jsem strasne nervozni a manza uz je ze mne taky na vetvi…mam pocit, ze budu tehu snad do pristi zimy:)porod je ted asi moje nejvetsi prani…mam strasny strach, ale nemuzu se dockat na malinkyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
28.1.11 18:12

ahoj,opravdu záleží na stavu matky a miminka,ale záleží,jestli ten 2.termín je podle MS nebo podle UTZ,většinou ,když je 2.termín podle MS a miminko je větší,tak vyvolávají
ale záleží hlavně na porodnici a doktorech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
28.1.11 20:59
Evik001 píše:
Ahojky, ja mam termin zitra 29.1. a druhy 3.2. tak jsem na to taky zvedava, jsem strasne nervozni a manza uz je ze mne taky na vetvi…mam pocit, ze budu tehu snad do pristi zimy:)porod je ted asi moje nejvetsi prani…mam strasny strach, ale nemuzu se dockat na malinkyho…

jojo to take znam :lol:
U druheho jsme se silene bala, abych neprenasala. Tak jsem asi 5 dni pred terminem komplet vygruntovala cely dum. Vecer jsem padla uplne odrovnana a nic, ale dalsi den se maly narodil. Jestli to pomohlo netusim, ale alespon bylo doma vygruntovano a ja jsem na to tak nemyslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí