Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky,chci se zeptat..
První termín jsem měla 25.1. ale porod nenastal..podle ultz.mi další vychází na 4.2. Co bude dál,když do toho 4.2. neporodím?Vyvolávají to a nebo mě necahjí ještě další týden přenášet? ![]()
už chci,aby šel malý ven i přes ten strašný strach teda co mám..
Obecne se rikal, ze pordo + - 14 dni je v terminu takze jestli mas jeden termin 4. 2. tak Te klidne mohou nechat jeste 14 dni prenaset, ale ono v kazde porodnici je to jine a take zalezi jestli bude vse v poradku, jak na tom jsi zdravotne, jak je mimi velke.
Takze mylsim, ze takto po netu Ti to asi nikdo nerekne.
Budu drzet palce, aby si to mimi rozmyslelo a brzy vykouklo na svet - ty posledni dny jsou hrozne ![]()
Jee,už takhle jsem jako slon a přenášet ještě 14 dní mě asi už zabije..
tak uvidíme v utery na kontrole no.
ahojky já měla první termín 24.1 a druhý mám 5.2
zatím taky stále nic,ale ten první termín je asi nepřesný..spíš záleží v jakém tydnu budeš toho 4.2…já budu přesně 40týden,takže to nijak neřeším
já měla oba termíny 22.1 a stále jsem 2v1. Když přes víkend nic nepřijde samo, tak mám v pondělí nastoupit do nemocnice. Ale jestli mi to hned vyvolají nebo tam ještě budu ležet to nevím.
Já měla termín 1.11 a prodila jsem 14.Záleží na tvém zdravotním stavu a na stavu miminka.A porod mi nakonec vyvolávali.
Ahojky, ja mam termin zitra 29.1. a druhy 3.2. tak jsem na to taky zvedava, jsem strasne nervozni a manza uz je ze mne taky na vetvi…mam pocit, ze budu tehu snad do pristi zimy:)porod je ted asi moje nejvetsi prani…mam strasny strach, ale nemuzu se dockat na malinkyho…
ahoj,opravdu záleží na stavu matky a miminka,ale záleží,jestli ten 2.termín je podle MS nebo podle UTZ,většinou ,když je 2.termín podle MS a miminko je větší,tak vyvolávají
ale záleží hlavně na porodnici a doktorech
Evik001 píše:
Ahojky, ja mam termin zitra 29.1. a druhy 3.2. tak jsem na to taky zvedava, jsem strasne nervozni a manza uz je ze mne taky na vetvi…mam pocit, ze budu tehu snad do pristi zimy:)porod je ted asi moje nejvetsi prani…mam strasny strach, ale nemuzu se dockat na malinkyho…
jojo to take znam ![]()
U druheho jsme se silene bala, abych neprenasala. Tak jsem asi 5 dni pred terminem komplet vygruntovala cely dum. Vecer jsem padla uplne odrovnana a nic, ale dalsi den se maly narodil. Jestli to pomohlo netusim, ale alespon bylo doma vygruntovano a ja jsem na to tak nemyslela ![]()