Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
v teto diskuzi bychom si mohly vzajemne poradit a sdilet svoje skusenosti s tehotenstvim a jinymi vecmi s tim spojene. Muzeme si zprijemnit to cekani. ![]()
Jsme zatim nejcertvejsi varka budoucich maminek. Ja jsem dokonce jeste bezdetna. ![]()
Ahoj tady jsou obdobne diskuze -
Edit; aha uz koukam, ze si nasla
Ahoj holky.
Přidávám se. Termín mi vychází zatím na 30.12.
Jak jste na tom vy? ![]()
@malinka23 ahojky
v nejake diskuzi jsem te uz zahlidla? Snazilky duben??? Tak se vam take podarilo??
![]()
@malinka23 ahoj…my mame termin 26.12. (@: tak jak vam je devcata?
Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám
termín mám 24.12
tak bude vánoční dáreček
jinak jsem zatím bez příznaků, až mám z toho hrůzu…
Tak jsem si to špatně spočetla a nejspíš se přidám k prosincovým maminkám, a to jsem chtěla ledňáčka. Podle MS to zatím vypadá na 30.12.
Příznaky zatím nic, ale u prvního jsem poznala první příznaky, mimo vynechání MS, až v 19. týdnu a to první kopance ![]()
@Alcedo Ja jsem to take teoreticky zjistila, ze 5.1
… co si o tom myslis, ze to bude v lednu? Zima jak svina apod.
![]()
@Denisa68 AHoj Deni, ja jsem take Denisa
. Tak to je nadherny.
ja jsem ve 4 tt a jenom me boli bricho jako bych mela mesicky, ale ne celej den. Jinak vite co? Delaj se mi modriny hrozne
ale cetla jsem ze je to normalni. ![]()
@Londenite …no to ju…snad bude alespon mirna zima… Njn budeme mit male pucliky nasoukane v perovych fusakach…
mam termin 26.12 ![]()
@Londenite Prijde mi to celkem fajn ze budu uz v prosinci určitě doma a užiju si Vánoce ![]()
Vse ma svoje vyhody. Napriklad my bydlime v podkrovi, kde je jeste k tomu malo izolovana strecha a je tu neskutecny horko v lete. Kdyz si predstavim, ze bych v pokrocilem stadiu byla v tom lete v byte, tak to si ani nedokazu predstavit..
takze je to dobre tak jak to je.
Zdravím, já mám dle MS termín 1.1.
Tak uvidíme, jak to dopadne.. Dceru jsem rodila o týden dřív a v létě, takže změna oblečení
Jinak k doktorovi jdu az 10.5.