Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pulpina22 Jak jsem psala vys, jsem objednana na 25.5., tesim se z toho, protoze uz by melo bejt vsechno videt (7tt), srdicko apod. a ty?
Příspěvek upraven 03.05.16 v 13:57
@Londenite Tak to věřím že se těšíš taky se moc těším jdu dřív než ty
První ultrazvuk mám v pátek 13.5
dneska jsem 5tt tak už by mělo bejt slyšet ![]()
Me bude letos 32 a je to take me prvni mimi. a jsem na pocatku 6 tydne:)
Pouzila jsem dve tehu kalkulacky, na jedne vychazi termin porodu 2.1. a na druhe 31.12.:) (mam kratky cyklus)
tak uvidime:)
Ahojky holky tak se k vám přidám jestli můžu. Dnes jsem zjistila tehu a podle kalkulacek mi termín vychází 2.1 a 3.1. 2017
@Londenite Ahoj, já zumbu dokonce předcvičuji a cvičit přestanu až si tělo samo řekne…moje ségra třeba zumbu cvičila snad ještě v 8 měsíci
Takže bych se toho vůůůbec nebála ![]()
@Jani1982 píše:
Ja moc to sportovani nechapu… Ja chci pro mimco to nejlepsi a nechci o nej prijit, tak nevim, proc bych se nemohla par mesicu obejit bez sportu…
jestli se bojíš tak zkus chození s hůlkami..když se do to opres tak je to celkem zahul a tehu to neuškodí.. každé ráno dam cca 7 km dam to za cca hodinu a mam krásné ráno v přírodě..Já jsem před tehu strasně moc nabrala..takže jsem se drela ve fitku..a pak jsem hledala ideální sport a našla nordic walking a nordic jogging..a jsem fakt spokojena..
Příspěvek upraven 03.05.16 v 13:22
@Jani1982 A jak víš že bude pro mimčo lepší být doma a nic neděla než sportovat když je na to tělo zvyklý? těhotenství je stav a ne nemoc… takže pokud je někdo zvyklý sportovat nevím proč by měl kvůli těhotenství přestat ze dne na den sportovat… Navíc si myslím že se ti to pak u porodu a po porodu zúročí ![]()
Holky já taky hledala info ohledně sportu, konkrétně eliptical a pas běžící a nepřestanu. Akorát zmírnim tempo a čas. Spoléhat se budu na svou intuici a věřím že nezklame ![]()
@bajam as za tyden na tu zumbu pujdu, budu se trochu setrit, ale pujdu tam. Mam z toho cviceni radost, tak proc ne. A nedelam tam salta, takze v pohode.
![]()
@Londenite Přesně tak
možná jen dát bacha jestli je Vás tam hodně ať tě nějaká třeba omylem nepraští do břicha
mě třeba v neděli bolel podbříšek takže vím že budu muset vynechat klasický skoky ale rozhodně kvůli tomu nebudu sedět doma na zadku
hold si to jen přizpůsobím tak aby mi to nebylo nepříjemný ![]()
Ahoj holky, narazila jsem na skupinku a zatím jen nakukuju, než budu mít porvzeno, že je „vše jak má být“ TP mi vychází na 8.1., pokud vše klapne, bude to třeťátko, už mám dva kluky - tříleťáka a ročního.
@lucillee Jéé tak podle prvních propočtů mi to vychází také na 8.1.
kdy se chystáš k doktorce? U nás to bude první mimčo ![]()