Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, chtěla jsem poradit s výběrem termoforu, chci si ho koupit pro sebe a pro tchýni a to hlavně na bolesti zad, krční páteř, bolesti břicha atd. Objevila jsem rašelinové, bylinkové anebo co se plní vodou a nevím který vybrat. Máte zkušenosti s některým?
Ahoj, mám zkušenost s termoforem plněným vodou. To je celkem fajn, ale ještě lepší zkušenost mám s polštářkem, který je naplněn pohankou ( nebo nějakým zrním
) Hodím ho na dvě minuty do mikrovlnné trouby a je to. Super je na tom to, že to dlouho drží teplé a dá se do dobře hodit třeba kolem krku ![]()
Taky mám termofor plněný vodou a je fajn. Pohodlnější a rychlejší je ale třeba polštářek plněný třešňovýma peckama - koupila jsem ho v těhu jakože pro miminko, až bude mít bolavé bříško a nahřívala si s ním bolavé klouby
![]()
Ano, jak pise Angua, polstarek s tresnovymi peckami maji mezi detskymi vecmi v DM drogerii. Jediny problem je, ze je takovy maly (pro me). Ale koukni na nej, treba by ti vyhovoval. Me pripada nejlepsi termofor s raselinou, muze se nahrivat i chladit, ten se mi osvedcil nejvic - nahriva se v mikrovlnce a chladi v mrazaku
A pripada mi to takove sofistikovanejsi nez gma s vodou, ja porad trpela panickym strachem, ze to rupne a voda se vyleje a me opari apod. Viz zde http://www.termofor.cz/?…
Holky, děkuji moc za vaše názory. Tak jsem se rozhodla pro ten rašelinový.