Tesco - 20% slevy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tesco 20procent slevy
Holky,víte,že v Blesku je dneska a zítra kupon na 20 procent slevy na celý nákup v Tescu?Upozornila mě na to sama prodavačka, doběhla jsem si do trafiky pro Blesk a ušetřila 300Kč,opravdu 20 procent,další slevový kupon bude zítra,ale platí to je na ten daný den,takže jestli jdete dneska někdo do tesca a kupujete víkendový nákup, kupte si Blesk,já ho snad nikdy nekoupila, teď poprvý,ale za 15 Kč se mi to vyplatilo.Věra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jojo, ráno jsem to slyšela v rádiu…takže o víkendu se musím Tescu vyhýbat obloukem, nejsem sebevrah, abych se nechala ušlapat! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Sokolově nikdo nebyl a já nakupovala za 1500 kč,takže se mi to fakt vyplatilo,jsem vzala v lékárně marťánky dětem a byly jako zadarmo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ha,to bude jak ve čtvrtek ráno v kauflandu,jednou jsme tam jeli po noční směně,6:15 jsme tam dojeli a už tam čekali 3 lidi.V 7hod jak se otevřely dveře,to byl rachot.Už nikdy.Jedna stará tetka se tak tlačila že mě vozíkem odřela můj bok,což sem si nenechala líbít:-) myslím že v tescu moc lidí nebude.
- Citovat
- Upravit
V Intersparu je zase sbirani zlatych jedlicek.. za 200kc nakupu - 1 jedlicka.. na jeden kuponek se nalepi 5 jedlicek a hned ti to vymeni za 20% slevu na cely nakup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LeaZbrna píše:
V Intersparu je zase sbirani zlatych jedlicek.. za 200kc nakupu - 1 jedlicka.. na jeden kuponek se nalepi 5 jedlicek a hned ti to vymeni za 20% slevu na cely nakup
Hmm, to je taky dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lumáťa píše:LeaZbrna píše:Hmm, to je taky dobrý
vsude stejny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit