Levné vánoční dárky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Levné vánoční dárky
Ahoj holky,
blíží se pomalu Vánoce a je třeba přemýšlet nad dárky. Jelikož s manželem rekonstruujeme byt a já jsem dlouhodobě na nemocenské, tak penízků není nazbyt. Nemáte prosím nějaký tip na levné ale pěkné dárky pro rodinu /manžel, rodiče, děti – dcera 16, syn 10/? Na tržnici ale nakupovat nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Já kupuju průběžně od prázdnin (tak jako každý rok) podle toho, co kde vidím a co je zrovna v akci. Když to není vše najednou, tak to náš rozpočet tolik nezatěžuje. Naposledy jsem koupila třeba v Bille za ty jejich body - Anežce hru a mamce něco do kuchyně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, levné, ale pěkné dárky…
to je trochu sci-fi…:nevim: Jedině trefit se do zájmu a pak stačí maličkost. Manžel začal sbírat motýli a byl úplně nadšený, když jsem mu sehnala entomologické špendlíky za padesát korun. Syn se věnuje papouškům a tak mu vždy udělá velkou radost třeba směs krmiva nebo odborná knížka… Tak snad do vánoc něco vymyslíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro dceru bych koupila nějakou kosmetiku nebo bižuterii, oblečení, klidně až bude nějaká akce
. Pro kluka nevím, možná nějakou hru, taky na ně jsou občas akce- záleží co má rád. Pro manžela knihu, předplatné časopisu, je to těžké když je neznám
. My si posledních pár let skoro nic nedávali, protože jsme vždy těsně před Vánoci koupili něco drahého- auto, pračku, kuchyň, ..... , takže si dali opravdu jen drobnost. Letos se ale na Vánoce teším, protože to budou první Vánoce s malou. Myslím, že i drobnost udělá každému radost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky nakupuju dárky průběžně,tak od září.Když vidím někde něco v akci nebo ve slevě,tak to koupím.Ráda nakupuju v levných knihách,kde maj kromě knížek i hračky.
Nebo ve výprodejích,třeba v bershce,C@A tam ve slevě krásný trička za 199 kč,nebo jsem ted v C@A koupila za 250 kč krásnou flecovou bundu.A v tescu je kolikrát akce na kosmetiku i hračky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se podívat na www.skrz.cz , je to stránka se všema možnýma slevama. Já už tam dost nakoupila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nakupuju hodně oblečení ve výprodejích a kosmetiku na slevách. Pro manžela jsem letos vymyslela jako dárek manometr - přístroj na měření tlaku v pneumatikách u auta. Cena je kolem 300 Kč. Jinak v Lidlu se dá v akcích pořídit oblečení i vybavení na kolo či na sportování, nemají to tam špatný v porovnácí cena/kvalita. Manžel už takhle má cyklistický šortky a triko a různý doplňky na kolo. chce to hlídat letáky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé Paolosko, teď jsi na to kápla
. Syn je začínající, nicméně vášnivý sběratel a pěstitel kaktusů, tak to určitě něco vyberu.
- Citovat
- Upravit
kolonoska píše:
Jééé Paolosko, teď jsi na to kápla. Syn je začínající, nicméně vášnivý sběratel a pěstitel kaktusů, tak to určitě něco vyberu.
Ještě že je máme - ty sběratele…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem ted koupila dost věcí v CA, klukovi 2 komplety za 75 Kč na léto (tričko+kratasy). Partnerovi jsem koupila koženou peněženku na slevovém serveru. Tam se dá toho pořídit dost, třeba koupit dárkové vouchery na masáže, ke kadeřníkovi, wellness víkend, adrenalinové zážitky atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak levné a poměrně kvalitní věci(hračky) má Tesco, ale tady se jedná o starší děti ![]()
S hračkami jsem byla spokojená, až na samojezdící mašinku k vláčkům a dětský notebook, pokazili se, ale peníze nám bez problémů vrátili ![]()
Jinak nakupovat průběžně, nikdy jsem to neuznávala, teď při dvou dětech to praktikuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja darky nestihla a uz na to kaslu, takze to bude budto vsechno z jednoho eshopu, nebo, letos budu asi dospelakum hojne nakupovat takove ty vouchery na nejakem slevomatu. Kazdopadne nevystrcim paty z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
Tak ja darky nestihla a uz na to kaslu, takze to bude budto vsechno z jednoho eshopu, nebo, letos budu asi dospelakum hojne nakupovat takove ty vouchery na nejakem slevomatu. Kazdopadne nevystrcim paty z domu.
Tak to nějak nechápu.
Nestihla? Nevim, jestli se teda nepletu, ale vánoce jsou za tři měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paoloska píše:Pudloslava píše:Tak to nějak nechápu.
Tak ja darky nestihla a uz na to kaslu, takze to bude budto vsechno z jednoho eshopu, nebo, letos budu asi dospelakum hojne nakupovat takove ty vouchery na nejakem slevomatu. Kazdopadne nevystrcim paty z domu.Nestihla? Nevim, jestli se teda nepletu, ale vánoce jsou za tři měsíce
asi nevidíš metřík ![]()
Pudli, já ke konci prosince už taky řeším dárky přes net, páč mě nebaví se tlačit mezi miliony lidí a bacilů. Začala jsem to tak praktikovat právě v prvním těhotenství a moc se mi to osvědčilo. Když jsem byla těhotná s Májou (TP začátkem února), tak jsem pro jistotu měla dárky v říjnu už všechny, protože kdybych třeba pak musela ležet a dárky by zůstaly na manželovi, nevím nevím, jak by to dopadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:Paoloska píše:Pudloslava píše:Tak to nějak nechápu.
Tak ja darky nestihla a uz na to kaslu, takze to bude budto vsechno z jednoho eshopu, nebo, letos budu asi dospelakum hojne nakupovat takove ty vouchery na nejakem slevomatu. Kazdopadne nevystrcim paty z domu.Nestihla? Nevim, jestli se teda nepletu, ale vánoce jsou za tři měsíce
asi nevidíš metřík
Pudli, já ke konci prosince už taky řeším dárky přes net, páč mě nebaví se tlačit mezi miliony lidí a bacilů. Začala jsem to tak praktikovat právě v prvním těhotenství a moc se mi to osvědčilo. Když jsem byla těhotná s Májou (TP začátkem února), tak jsem pro jistotu měla dárky v říjnu už všechny, protože kdybych třeba pak musela ležet a dárky by zůstaly na manželovi, nevím nevím, jak by to dopadlo
Jééé, tak to se omlouvám, nevidím a prostě mě to nenapadlo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit