Levné vánoční dárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
17.9.11 21:28

Levné vánoční dárky

Ahoj holky,
blíží se pomalu Vánoce a je třeba přemýšlet nad dárky. Jelikož s manželem rekonstruujeme byt a já jsem dlouhodobě na nemocenské, tak penízků není nazbyt. Nemáte prosím nějaký tip na levné ale pěkné dárky pro rodinu /manžel, rodiče, děti – dcera 16, syn 10/? Na tržnici ale nakupovat nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
17.9.11 21:35

Ahoj. Já kupuju průběžně od prázdnin (tak jako každý rok) podle toho, co kde vidím a co je zrovna v akci. Když to není vše najednou, tak to náš rozpočet tolik nezatěžuje. Naposledy jsem koupila třeba v Bille za ty jejich body - Anežce hru a mamce něco do kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
17.9.11 21:57

No, levné, ale pěkné dárky… :lol: :lol: :lol: to je trochu sci-fi…:nevim: Jedině trefit se do zájmu a pak stačí maličkost. Manžel začal sbírat motýli a byl úplně nadšený, když jsem mu sehnala entomologické špendlíky za padesát korun. Syn se věnuje papouškům a tak mu vždy udělá velkou radost třeba směs krmiva nebo odborná knížka… Tak snad do vánoc něco vymyslíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
17.9.11 22:02

Pro dceru bych koupila nějakou kosmetiku nebo bižuterii, oblečení, klidně až bude nějaká akce :nevim: . Pro kluka nevím, možná nějakou hru, taky na ně jsou občas akce- záleží co má rád. Pro manžela knihu, předplatné časopisu, je to těžké když je neznám :lol: :nevim: . My si posledních pár let skoro nic nedávali, protože jsme vždy těsně před Vánoci koupili něco drahého- auto, pračku, kuchyň, ..... , takže si dali opravdu jen drobnost. Letos se ale na Vánoce teším, protože to budou první Vánoce s malou. Myslím, že i drobnost udělá každému radost :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.9.11 22:06

Já taky nakupuju dárky průběžně,tak od září.Když vidím někde něco v akci nebo ve slevě,tak to koupím.Ráda nakupuju v levných knihách,kde maj kromě knížek i hračky.
Nebo ve výprodejích,třeba v bershce,C@A tam ve slevě krásný trička za 199 kč,nebo jsem ted v C@A koupila za 250 kč krásnou flecovou bundu.A v tescu je kolikrát akce na kosmetiku i hračky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
17.9.11 22:12

Zkus se podívat na www.skrz.cz , je to stránka se všema možnýma slevama. Já už tam dost nakoupila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.9.11 22:14

Taky nakupuju hodně oblečení ve výprodejích a kosmetiku na slevách. Pro manžela jsem letos vymyslela jako dárek manometr - přístroj na měření tlaku v pneumatikách u auta. Cena je kolem 300 Kč. Jinak v Lidlu se dá v akcích pořídit oblečení i vybavení na kolo či na sportování, nemají to tam špatný v porovnácí cena/kvalita. Manžel už takhle má cyklistický šortky a triko a různý doplňky na kolo. chce to hlídat letáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolonoska
17.9.11 22:16

Jééé Paolosko, teď jsi na to kápla :lol: . Syn je začínající, nicméně vášnivý sběratel a pěstitel kaktusů, tak to určitě něco vyberu.

• Citovat
  • Upravit
9994
17.9.11 22:25
kolonoska píše:
Jééé Paolosko, teď jsi na to kápla :lol: . Syn je začínající, nicméně vášnivý sběratel a pěstitel kaktusů, tak to určitě něco vyberu.

Ještě že je máme - ty sběratele… :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
17.9.11 22:44

Taky jsem ted koupila dost věcí v CA, klukovi 2 komplety za 75 Kč na léto (tričko+kratasy). Partnerovi jsem koupila koženou peněženku na slevovém serveru. Tam se dá toho pořídit dost, třeba koupit dárkové vouchery na masáže, ke kadeřníkovi, wellness víkend, adrenalinové zážitky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
18.9.11 06:42

Tak levné a poměrně kvalitní věci(hračky) má Tesco, ale tady se jedná o starší děti :think:
S hračkami jsem byla spokojená, až na samojezdící mašinku k vláčkům a dětský notebook, pokazili se, ale peníze nám bez problémů vrátili :-)

Jinak nakupovat průběžně, nikdy jsem to neuznávala, teď při dvou dětech to praktikuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43020
18.9.11 06:57

Tak ja darky nestihla a uz na to kaslu, takze to bude budto vsechno z jednoho eshopu, nebo, letos budu asi dospelakum hojne nakupovat takove ty vouchery na nejakem slevomatu. Kazdopadne nevystrcim paty z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.9.11 08:30
Pudloslava píše:
Tak ja darky nestihla a uz na to kaslu, takze to bude budto vsechno z jednoho eshopu, nebo, letos budu asi dospelakum hojne nakupovat takove ty vouchery na nejakem slevomatu. Kazdopadne nevystrcim paty z domu.

Tak to nějak nechápu. :nevim: Nestihla? Nevim, jestli se teda nepletu, ale vánoce jsou za tři měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.9.11 08:36
Paoloska píše:
Pudloslava píše:
Tak to nějak nechápu. :nevim: Nestihla? Nevim, jestli se teda nepletu, ale vánoce jsou za tři měsíce :wink:

asi nevidíš metřík :wink:

Pudli, já ke konci prosince už taky řeším dárky přes net, páč mě nebaví se tlačit mezi miliony lidí a bacilů. Začala jsem to tak praktikovat právě v prvním těhotenství a moc se mi to osvědčilo. Když jsem byla těhotná s Májou (TP začátkem února), tak jsem pro jistotu měla dárky v říjnu už všechny, protože kdybych třeba pak musela ležet a dárky by zůstaly na manželovi, nevím nevím, jak by to dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.9.11 08:49
hkac píše:
Paoloska píše:
Pudloslava píše:
Tak to nějak nechápu. :nevim: Nestihla? Nevim, jestli se teda nepletu, ale vánoce jsou za tři měsíce :wink:

asi nevidíš metřík :wink:

Pudli, já ke konci prosince už taky řeším dárky přes net, páč mě nebaví se tlačit mezi miliony lidí a bacilů. Začala jsem to tak praktikovat právě v prvním těhotenství a moc se mi to osvědčilo. Když jsem byla těhotná s Májou (TP začátkem února), tak jsem pro jistotu měla dárky v říjnu už všechny, protože kdybych třeba pak musela ležet a dárky by zůstaly na manželovi, nevím nevím, jak by to dopadlo :mrgreen:

Jééé, tak to se omlouvám, nevidím a prostě mě to nenapadlo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat