Levné vánoční dárky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koralky, naramek, neco do vlasu, pastelky, fixy, omalovanky, atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mata132 Ahojky já koupila 5tileté holčičce…no nevím jak se to jmenuje, ale popíšu Ti to je to něco jako děrovačka, ale dirkuje Ti to různé obrázku, třeba kočičku, pejska…prodávají to v českých tradicích a já to sehnala i v papírnictví, tam měli 1 za 70Kč, bylo sice takové vratší, ale myslím že pro ty nalé holky je to lepší, líp se jim to mačká…
- Citovat
- Upravit
Dnes koupím sponky a gumičky do vlasů
vůbec netuším. V drogerii?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Letos to vidím na nějaky dárek v podobě zažitkového poukazu. Doporučili byste mi co stoji za vyzkoušeni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vánoční dárky pro všechny
Ahoj, tento rok si s dárky nevím rady. Vůbec nestíhám a ani mě nic nenapadá. Co, kde koupit. Chtěla bych všem udělat radost, ale nevím čím. Už vidím, že to budu kupovat na poslední chvíli, když budou obchody plný lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co takhle vyhlidkový let balonem? Dali byste jako dárek? Nebo spiš preferujete věcné dary?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme se doma rozhodli, že nákupem dárků přispějeme charitě. Takže budeme nakupovat na jejich internetovém obchodě. Je tam spousta možností co vybrat. K nám na charitu nosíme vždy věci třeba po dětech, co jim je už malé nebo tak. A tohle mi přijde jako dobrý nápad, že jim člověk taky pomůže. A líbí se mi, že bude mít radost, ten kdo dárek dostane a já budu mít ještě větší radost z nakupování. Super kombinace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slanec dala bych jen tomu kdo po tom touží. pro mě by to byla dárek hrůzy, max kam vylezu je židle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slanec píše:
Co takhle vyhlidkový let balonem? Dali byste jako dárek? Nebo spiš preferujete věcné dary?
Fakt jen někomu, kdo dlouhodobě dává najevo, že by chtěl letět balonem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě že on by si to muj partner přál jenomže by asi chtěl abych letěla s nim. S výškama nemam problem ale mam trochu obavu z toho jak to tam nahoře probíha
Neznate někoho kdo letěl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slanec Ségra letěla s manželem, při příležitosti jejich výročí svatby.Ale oni si to oba přáli. Naplnilo to jejich očekávání a jsou rádi, že do toho šli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, prosím můžete mi napsat jaké stránky…?Mrkla bych..děkuji za tip..Radka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mužu se zeptat kde letěli? A jak to probíhalo- jak dlouho se leti? Houpe to nahoře?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit