Levné vánoční dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9273
20.11.15 22:07

@Peťule45 dej sem odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.12.17 15:48

Holky, nakupujete levnější dárky třeba v Pepco? Myslím tím nějaké drobnosti (hrnečky, skleničky apod.)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.17 18:51
@NikysekR píše:
Holky, nakupujete levnější dárky třeba v Pepco? Myslím tím nějaké drobnosti (hrnečky, skleničky apod.)?

to zrovna ne, ale menší hračky a dětskou bižuterii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.17 18:53

Zrovna koumám, kde koupit dětskou kosmetiku za levno, aby měla hezké obaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
3.12.17 19:03

@drewlet cenově? Manžel se mě právě dneska pochlubil že na alze vzal pro malou parfém asi se sprcháčem. No to je super, má parfémů víc než já, aby ne když jeden mě vypatlala celej a z toho druhého je na dně :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.12.17 19:30

@Markéta80 :mrgreen: Náš prcek si přál parfém (mimo jiné samozřejmě) k pátým narozeninám :mrgreen: Tak mu moje mamka koupila se Spidermanem :mrgreen: A to se mu potom machrovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.12.17 19:33

@drewlet Mě se tam právě takové ty drobnosti do kuchyně moc líbí ;) hračky jsem tam ještě nikdy žádné nekupovala. Hodně tam beru klukům oblečení (na lítačku super nebo jsem tam sehnala na mladšího zimní bundu za 179,– a když z toho za chvíli vyroste, a má to na jednu sezonu, nekup to :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
3.12.17 19:36

Holky nebojite se, ze z toho ty deti muzou dostat treba alergii? Ja ji treba mam a objevila se v dospelosti. Dcera by si furt chtela pujcovat moje licidla, ale nechci, aby mi je znicila olus si myslim, ze to pro ni ani neni vhodny. Ale co ta detska dekorativni kosmetika, je to nejak lepsi, co se tyce slozeni vyrobku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.12.17 19:43

@MartinaIrena To nevím, ale ten parfém, co má je opravdu hrozně jemný a hlavně ho tím stříknu jednou za čas na mikinu, když si sám vzpomene takže jsem v klidu. Spíš jde o to, aby mohl říct, že má parfém jako táta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.17 19:46
@MartinaIrena píše:
Holky nebojite se, ze z toho ty deti muzou dostat treba alergii? Ja ji treba mam a objevila se v dospelosti. Dcera by si furt chtela pujcovat moje licidla, ale nechci, aby mi je znicila olus si myslim, ze to pro ni ani neni vhodny. Ale co ta detska dekorativni kosmetika, je to nejak lepsi, co se tyce slozeni vyrobku?

není, spíš mi přijde že naopak. Já budu letos kupovat holce od Alverde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
3.12.17 20:09

@NikysekR :lol: :lol:, myslím že koupil tohle https://www.alza.cz/…d5134376.htm?o=1 ;) @MartinaIrena Vali má tenhle https://www.drmax.cz/…-rose-parfem a nejvíc to stříká na plyšáky a pak si nejvíc brala můj, to bylo překvapení že tam nic není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
4.12.17 08:51

@NikysekR @Markéta80 @Netopirek Díky. Já budu muset kouknout u těch malovátek na složení. To je vždycky detektivní práce to prozkoumat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
4.12.17 15:32

@Markéta80 mě právě všechno vypotřebovaly. mladší samo na plyšáky i na a panenky :mrgreen: Já nemám momentálně ani jeden deodorant. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
4.12.17 15:37

Líčidla mě taky vypotřebovaly a zničily, to málo co jsem měla. Já jsem takový přírodní typ a mám dvě potvůrky, co by se ve dne v noci čančaly. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
4.12.17 15:39

@drewlet :mrgreen: :mrgreen:, líčidlo doma nemám žádné tak má smůlu, ale co šlo to vystříkala pěkně postupně takže jsme na to přišla až když tam nic nebylo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat