Levné vánoční dárky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Me to moc nebere nakupovat takhle dopredu - nemam to pak kam dat a do vanoc i zapomenu, kam po byte jsem to rozmistila. Je fakt, ze si to lze napsat, ale stale zustava problem malo mista v byte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kolomanka píše:
Ahoj holky,
blíží se pomalu Vánoce a je třeba přemýšlet nad dárky. Jelikož s manželem rekonstruujeme byt a já jsem dlouhodobě na nemocenské, tak penízků není nazbyt. Nemáte prosím nějaký tip na levné ale pěkné dárky pro rodinu /manžel, rodiče, děti – dcera 16, syn 10/? Na tržnici ale nakupovat nechci
Ahoj z levných dárků, pro holku 16 - nějaký pěkný diář - o ten jsem psávala každý rok ježížkovi já
Dále potom kosmetiku (Třeba nějakou sadu čistící voda, pleťové mléko, deodorant,řasenka + co používá zabalit do jednoho balíčku - udělá to tak větší radost než baleno po jednom kuse (alespoň v naší rodině baví nás prohrabovat se balíčkem a zkoumat co tam všechno je
Potom určitě nějaké hadříky - nejlepší pro puboše Terranova - jsou tam obrovské slevy snad po celý rok, tricka tam sezenes klidne i za 69 kč kalhoty za 299 atd.. 10 ti letému klukovi teda nevím s tím nemám moc zkušenost, my kupujeme bratrancovi (12) už nekolikátým rokem modýlky letadel - je to jeho koníček skládá lepí - ale to se nedá koupit každému. A chlapovi kupuju vždy mimo jiné nějaké sportovní vybavení, je vášnivý sportovec, takže tam existuje vždy něco co ještě nemá, popřípadě co už zničil..od raket přes plavecké brýle, spešl plavecké ručníky až po cyklistické trika..podle toho kolik máš financí, dá se nakoupit za tisíce i za pár kaček -takže pokud muž sportuje máš vyhráno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak synovci udělá vždycky radost, když mu koupíme poukázku do nejmenovaného obchodního centra a on pak po svátcích vyrazí obcházet jednotlivé obchůdky a vybere si sám. A navíc po vánocích už maj skoro všude slevy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V listopadovém čísle Maminky /bude mít 404 stran!/ bude řada slevových voucherů /20%/, tak pokud nemáte předplatné, určitě si ji kupte
cena zůstává 39kč
Jsou tam slevy jak na obchůdky pro děti (hračky, oblečení, výbavička), tak i pro nás ostatní ![]()
- Citovat
- Upravit
Já taky nakupuji od léta průběžně (teď už většinu mám). Dcera moc ráda hraje stolní hry, manžel také - tak třeba v Levných knihách teď nějaké měli za 99,– místo za 599,– - takže super kup. Pro starší dceru jak píšeš bych kosmetiku, parfém apod. koupila klidně na mimibazaru - třeba věci od Avonu se tam objevují nové i za půlku. Pak občas sjíždím aukro apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kolomanka píše:
Ahoj holky,
blíží se pomalu Vánoce a je třeba přemýšlet nad dárky. Jelikož s manželem rekonstruujeme byt a já jsem dlouhodobě na nemocenské, tak penízků není nazbyt. Nemáte prosím nějaký tip na levné ale pěkné dárky pro rodinu /manžel, rodiče, děti – dcera 16, syn 10/? Na tržnici ale nakupovat nechci
ahoj záleží kdo co má rád … manžel - knížku,předplatný časopisu,permici do posilky atd.
rodiče -knížka, dárkový koš ( sama nakoupíš sama zabalíš)masáže,v kaufu prodávají poukazku na nákup tak třeba každýmu v hodnotě 500
, dcera pokuď umíš plíct otevři leták např. Takko a upleť jí pletený šaty, čepici atd. teď peltená moda letí
,kosmetický balíček, kredit do mobilu…syn
no musím se přiznat naprosto netuším co 10 ti letí kluci mají radi
mám zatím ročního
tak za 9 let ti dám vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tak ja to kdyz opravdu nevim resim poukazkou na nakup plus k tomu nejakou drobnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alisee píše:
ahoj, tak ja to kdyz opravdu nevim resim poukazkou na nakup plus k tomu nejakou drobnost
Bys dceři dala k vánocům poukázku?
No nevím, moje dcera by z ní nadšená nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monika32 píše:alisee píše:Bys dceři dala k vánocům poukázku?
ahoj, tak ja to kdyz opravdu nevim resim poukazkou na nakup plus k tomu nejakou drobnostNo nevím, moje dcera by z ní nadšená nebyla
moji dceri je 11 a vetsinou si preje i nejake obleceni. takze ji klidne poukazku treba do C&A dam, alespon vim, ze to obleceni, ktere si sama vybere pak bude chtit nosit, coz se o tom, ktere ruzne dostane vzdycky rict neda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HankaB píše:
Já taky nakupuji od léta průběžně (teď už většinu mám). Dcera moc ráda hraje stolní hry, manžel také - tak třeba v Levných knihách teď nějaké měli za 99,– místo za 599,– - takže super kup. Pro starší dceru jak píšeš bych kosmetiku, parfém apod. koupila klidně na mimibazaru - třeba věci od Avonu se tam objevují nové i za půlku. Pak občas sjíždím aukro apod.
dobry-mimibazar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja asi zas budu darky vyrabet akorat kluk chce mobil tak nejaky levny snad sezenu
Pro holku panenku a nejmadsi ta too jeste nechape
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dárek pro 5ti letou holčičku
Ahoj, hledám tip na levný vánoční dárek pro 5ti letou holčičku. Dáváme si mezi kamarádkami a jejich dětmi opravdu jen drobnosti, maličkosti (cena max do 100,– Kč). Jelikož mám sama jen syna, takže nápady pro holku opravdu nemám žádné. Prosím poraďte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sponečky a gumičky do vlasů, barvičky na kreslení, dcerka si ráda vybírá i kartáčky na zoubky a pastičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omalovánky a pastelky
dnes jsem je kupovala 6leté dceři, a nebo pastelky do vany na ty jsem sama zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V levných knihách mají hezký knížky, omalovánky, knížky se samolepkami…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit