Levné vánoční dárky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@lucynka25 píše:
@Netopirek Díky moc za tvůj recept na domácí paštiku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, tak jsem otravena, neb jsem si uvědomila, ze sotva dokoupim diteti obleceni a boty, z kterého vyrostlo, pak mohu nakupovat na listopadove narozeniny několika clenů rodiny a hned potom na vanoce. Letos se mi do toho nějak nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to máme jinak… Vánoce, pak hned svátky dětí a pak narozenny hlavně chlapské části rodiny… A tak se ptám… Protože potřebuju nakoupit nejen na vánoce, ale i na další události a inspirace dochází… Budu ráda za vaše tipy
Díky moc.
- Citovat
- Upravit
@PolinkoMaly a co pro chlapy neco dobreho k jidlu? Naloz hermeliny, utopence, pekne zabal.. K tomu nějakou lahvinku a ktereho chlapa by to nepotesilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jaké mají zájmy, ale já často najdu něco fajn v Levnych knihách!:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se s manželem vždy domluvíme na společné dovolené, ať už v Česku, nebo v zahraničí. K jeho narozeninám si domluvíme dovolenou a k mojim také. I kdyby jen na víkend. Je to takový dárek pro oba a funguje nám to tak už 10let. Ze začátku jsme vymýšleli různá překvapení, zajímavé dárky, ale kreativita začla upadat. Jsme oba spokojeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak s tou dovolenou to asi nebude tak horký, že? Já jsem nakonec vánoce a narozeniny vyřešila modou… Tou nikdo nepohrdne, každýmu se hodí… Jinak pro sebe si taky teď dokupuju, co mi schází, jsou výprodeje, takže super.
- Citovat
- Upravit
A holky, jak řešíte narozeniny, svátky, výročí? Jaké máte tipy na dárečky?
- Citovat
- Upravit
Holky, tak my máme vybráno… chlap bude mít narozky a hádejce co
Přeje si televizi… super co… Jakou byste doporučily?
- Citovat
- Upravit
Nemáte tip
No, já jsem mu vybrala Oravu, tak snad bude mít radost ![]()
- Citovat
- Upravit
@PolinkoMaly píše:
Nemáte tipNo, já jsem mu vybrala Oravu, tak snad bude mít radost
jakou má úhlopříčku? chlapi mají rádi co největší televizi, no Orava zrovna nevím, spíš nějaký Samsung,
můj otec má telku 102 cm, a dědeček, co loni v 96 umřel, měl 112 cm úhlopříčku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, to máte velikou televizi… A děda teda mazec
Jako vím, oni si na ty veliký uhlopříčky potrpí ![]()
- Citovat
- Upravit
@MydZu píše:
My se s manželem vždy domluvíme na společné dovolené, ať už v Česku, nebo v zahraničí. K jeho narozeninám si domluvíme dovolenou a k mojim také. I kdyby jen na víkend. Je to takový dárek pro oba a funguje nám to tak už 10let. Ze začátku jsme vymýšleli různá překvapení, zajímavé dárky, ale kreativita začla upadat. Jsme oba spokojeni
To je super nápad, my rádi cestujeme. Taky letos přemýšlím, že si nebudeme kupovat blbosti, ale koupíme si nějaký wellness, konečně bez dětí ![]()
ale vůbec nevim, co babičkám letos..příjde mi, že je to pořád dokola to samé..kalendáře s vnoučaty, vitamíny, nějaká kosmetika a dobroty..ale potěší to tedy vždy.
Co dáváte babičkám, myslím 75 +.. jedna je pomalu ležák, vůbec nikam nechodí, jen sleduje tv a je spokojená s tím, co má, nikdy nic nechce a nepotřebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
To je super nápad, my rádi cestujeme. Taky letos přemýšlím, že si nebudeme kupovat blbosti, ale koupíme si nějaký wellness, konečně bez dětí
ale vůbec nevim, co babičkám letos..příjde mi, že je to pořád dokola to samé..kalendáře s vnoučaty, vitamíny, nějaká kosmetika a dobroty..ale potěší to tedy vždy.
Co dáváte babičkám, myslím 75 +.. jedna je pomalu ležák, vůbec nikam nechodí, jen sleduje tv a je spokojená s tím, co má, nikdy nic nechce a nepotřebuje
Tak když chcete welness bez dětí, tak babičce dejte poukaz na víkend s dětma
ne sranda
když někdo nic nechce, dávám praktické dárky. Ponožky, něco k jídlu (ideálně něco oblíbeného, co je ale dražší a dotyčný si to sám nekoupi kdykoliv dostane chuť), fotky dětí, ty si babci rády prohlíží, můžeš zkusit předplatné nějakého časopisu, jestli se o něco zajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit