Levné vánoční dárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
5.10.18 08:19
@lucynka25 píše:
@Netopirek Díky moc za tvůj recept na domácí paštiku :potlesk:
;) Není zač
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.10.18 15:13

ahoj holky, tak jsem otravena, neb jsem si uvědomila, ze sotva dokoupim diteti obleceni a boty, z kterého vyrostlo, pak mohu nakupovat na listopadove narozeniny několika clenů rodiny a hned potom na vanoce. Letos se mi do toho nějak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
7.12.20 20:19

My to máme jinak… Vánoce, pak hned svátky dětí a pak narozenny hlavně chlapské části rodiny… A tak se ptám… Protože potřebuju nakoupit nejen na vánoce, ale i na další události a inspirace dochází… Budu ráda za vaše tipy :) Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
22830
14.12.20 08:53

@PolinkoMaly a co pro chlapy neco dobreho k jidlu? Naloz hermeliny, utopence, pekne zabal.. K tomu nějakou lahvinku a ktereho chlapa by to nepotesilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.12.20 09:47

Záleží jaké mají zájmy, ale já často najdu něco fajn v Levnych knihách!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.1.21 16:22

My se s manželem vždy domluvíme na společné dovolené, ať už v Česku, nebo v zahraničí. K jeho narozeninám si domluvíme dovolenou a k mojim také. I kdyby jen na víkend. Je to takový dárek pro oba a funguje nám to tak už 10let. Ze začátku jsme vymýšleli různá překvapení, zajímavé dárky, ale kreativita začla upadat. Jsme oba spokojeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
12.1.21 15:52

No, tak s tou dovolenou to asi nebude tak horký, že? Já jsem nakonec vánoce a narozeniny vyřešila modou… Tou nikdo nepohrdne, každýmu se hodí… Jinak pro sebe si taky teď dokupuju, co mi schází, jsou výprodeje, takže super.

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
27.2.21 16:08

A holky, jak řešíte narozeniny, svátky, výročí? Jaké máte tipy na dárečky?

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
29.3.21 18:28

Holky, tak my máme vybráno… chlap bude mít narozky a hádejce co :D Přeje si televizi… super co… Jakou byste doporučily?

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
30.4.21 11:53

Nemáte tip :( No, já jsem mu vybrala Oravu, tak snad bude mít radost :)

• Citovat
  • Upravit
76159
30.4.21 12:00
@PolinkoMaly píše:
Nemáte tip :( No, já jsem mu vybrala Oravu, tak snad bude mít radost :)

jakou má úhlopříčku? chlapi mají rádi co největší televizi, no Orava zrovna nevím, spíš nějaký Samsung,
můj otec má telku 102 cm, a dědeček, co loni v 96 umřel, měl 112 cm úhlopříčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
30.5.21 10:03

Ty jo, to máte velikou televizi… A děda teda mazec :) Jako vím, oni si na ty veliký uhlopříčky potrpí :)

• Citovat
  • Upravit
22830
24.9.21 12:43
@MydZu píše:
My se s manželem vždy domluvíme na společné dovolené, ať už v Česku, nebo v zahraničí. K jeho narozeninám si domluvíme dovolenou a k mojim také. I kdyby jen na víkend. Je to takový dárek pro oba a funguje nám to tak už 10let. Ze začátku jsme vymýšleli různá překvapení, zajímavé dárky, ale kreativita začla upadat. Jsme oba spokojeni :kytka:

To je super nápad, my rádi cestujeme. Taky letos přemýšlím, že si nebudeme kupovat blbosti, ale koupíme si nějaký wellness, konečně bez dětí :jazyk:
ale vůbec nevim, co babičkám letos..příjde mi, že je to pořád dokola to samé..kalendáře s vnoučaty, vitamíny, nějaká kosmetika a dobroty..ale potěší to tedy vždy.
Co dáváte babičkám, myslím 75 +.. jedna je pomalu ležák, vůbec nikam nechodí, jen sleduje tv a je spokojená s tím, co má, nikdy nic nechce a nepotřebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
24.9.21 12:47
@lucynka25 píše:
To je super nápad, my rádi cestujeme. Taky letos přemýšlím, že si nebudeme kupovat blbosti, ale koupíme si nějaký wellness, konečně bez dětí :jazyk:
ale vůbec nevim, co babičkám letos..příjde mi, že je to pořád dokola to samé..kalendáře s vnoučaty, vitamíny, nějaká kosmetika a dobroty..ale potěší to tedy vždy.
Co dáváte babičkám, myslím 75 +.. jedna je pomalu ležák, vůbec nikam nechodí, jen sleduje tv a je spokojená s tím, co má, nikdy nic nechce a nepotřebuje :nevim:

Tak když chcete welness bez dětí, tak babičce dejte poukaz na víkend s dětma :mrgreen: ne sranda :lol: když někdo nic nechce, dávám praktické dárky. Ponožky, něco k jídlu (ideálně něco oblíbeného, co je ale dražší a dotyčný si to sám nekoupi kdykoliv dostane chuť), fotky dětí, ty si babci rády prohlíží, můžeš zkusit předplatné nějakého časopisu, jestli se o něco zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
24.9.21 13:43

@lucynka25 - co pyžamko? nebo noční košili? župan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat