Tesco pleny - dobrá akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
16.8.07 10:41
  • Citovat
  • Upravit
253
21.9.07 20:18

Ahoj maminy,
tak jsem po tom, co všechny pějete ódy na Tesco plenky, předevčírem taky podlehla a jedno balení zakoupila (ale ještě nerozbalila), ale dnes jsem se zděšením zhlédla reportáž ve zprávách, že v nich byl zalisovaný nějaký drát. Stalo se některé něco podobného??? Doufám, že už by to sem některá mamina napsala, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.9.07 20:41

taky jsem na to koukala.Doufám že to bylo jen v té jedné várce.Byly to tušim ty nejmenší od 3 do 6 kilo.Ale stejně mi přijde divné že ta maminka si toho nevšimla.Vždyť když vyndali další plínku z balíku tak ten drát tam úplně vykukoval.No ale stát se může všechno

• Citovat
  • Upravit
505
20.3.09 13:15

:wink: :wink: :wink: !!!!holkýýý maj zase tesco plénky za dobrou cenu do konce března!!!!!

http://www.akcniceny.cz/…enky-538102/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
19.1.12 18:31

ahoj maminky,teď jsem se koukala a mají slevy na plenky z Tesca,ukazovali č.4,52 ks,162 kč.,myslím,že byly zelené essencial.Prosím,máte s nima někdo zkušenost?Kupovala jsem nedávno v akci pampers sleep and play a jsou šílené,nemají ty uchycení s gumičkou,jsou na pevno,takže malé padají,ale hlavně škrtí,už je nechci ani vidět!Mají ty z tesca pružná uchycení a nejsou tlusté?Jsou podobné třeba jako babylove?A mají hlavně také dvojí gumičky,kvůli protečení?Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.12 18:42

sleep and play jsou naprd… jinak tesco jsou pružný v pase i mají dvojitý gumičky, za tu cenu :palec: taky je používáme, střídáme s pampers activ baby… jen bych řekla, že proti pampers jsou uvnitř víc papírové, ale ne zas tak, aby se po chvilce nošení „zhňoucaly“ mezi nožičkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
19.1.12 18:45

Ahoj, už jsem dneska taky letěla do tesca.:-) Já si nemůžu tesco plenky vynachválit. Jsou to jediné plenky, který mi malý nepročůrá. Jsou trošku tvrdší a takové více papírové než pampersky, ale gumičky při uchycení nemají, a myslím že nemají ani dvojí gumičku pro stranách proti protečení, ale sedí perfektně, a jak jsem psala, jsou jedny z těch co neprotečou a drží na svém místě. Musíš vyzkoušet. Za mě určitě ano. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
19.1.12 18:47
moc děkuji!Také mám pampers AB,používám hlavně na noc,přes den jsem zkusila právě babylove a vyhovují,ale když koukám na tu cenu,tak určitě tesco jsou levnější.Tak je asi zkusíme a uvidíme,ještě jednou díky.
gabriela82 píše:
sleep and play jsou naprd… jinak tesco jsou pružný v pase i mají dvojitý gumičky, za tu cenu :palec: taky je používáme, střídáme s pampers activ baby… jen bych řekla, že proti pampers jsou uvnitř víc papírové, ale ne zas tak, aby se po chvilce nošení „zhňoucaly“ mezi nožičkama…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
19.1.12 18:48
aha,tak teď nechápu,maminky před tebou psala opak,že gumičky mají???!!!!Ono je více druhů?
admenL píše:
Ahoj, už jsem dneska taky letěla do tesca.:-) Já si nemůžu tesco plenky vynachválit. Jsou to jediné plenky, který mi malý nepročůrá. Jsou trošku tvrdší a takové více papírové než pampersky, ale gumičky při uchycení nemají, a myslím že nemají ani dvojí gumičku pro stranách proti protečení, ale sedí perfektně, a jak jsem psala, jsou jedny z těch co neprotečou a drží na svém místě. Musíš vyzkoušet. Za mě určitě ano. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
19.1.12 18:53

aha tak teď vidím,že ta cena platí při koupi 3ks balení,tak to na to kašlu,když je vůbec neznám.Každopádně díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
19.1.12 18:55

HOLKY JAKÉ TY PLENKY MÁM BRÁT? KTERÉ JSOU NEJLEPŠÍ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.12 19:00
to jsem blázen :mrgreen: my máme číslo 3 a než jsem ti napsala, tak jsem si je šla prohlídnout! :mrgreen: a mají stejně jako pampers pružnej ten pásek na kterém je přiděláno to lepítko (to si myslela, ne?) a zevnitř je gumička, která má zadržet to nejhorší a pak jsou gumičky klasicky zvenku… prostě maj to samý co pampers, akorát mají jinou náplň, tak nevím :nevim:
Gábííí píše:
aha,tak teď nechápu,maminky před tebou psala opak,že gumičky mají???!!!!Ono je více druhů?
admenL píše:
Ahoj, už jsem dneska taky letěla do tesca.:-) Já si nemůžu tesco plenky vynachválit. Jsou to jediné plenky, který mi malý nepročůrá. Jsou trošku tvrdší a takové více papírové než pampersky, ale gumičky při uchycení nemají, a myslím že nemají ani dvojí gumičku pro stranách proti protečení, ale sedí perfektně, a jak jsem psala, jsou jedny z těch co neprotečou a drží na svém místě. Musíš vyzkoušet. Za mě určitě ano. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
19.1.12 19:15

dřív sem kupovala taky z tesca, ale jelikož malej už má plínu jen na noc, tak jsem oskoušela z alberta ty obyč za 129Kč a teda jsem s nima spokojená :-) a to náš malej čůrá fakt hodně, až bude další mimi, budu je kupovat už od mala, jestli budou dobře držet hovínka :-) to jen pro tip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
19.1.12 19:25

Taky kupuju Albert plenky a jsou teda úžasné :palec: a ta cena je dokonalá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
20.1.12 10:35

nemaj konkurenci, my už máme balík víc jak na měsíc, takže nějaký akce na plíny už neřešim a hlavně žádná akce na plíny se nedostane pod tich 129 kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí