Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminy,
tak jsem po tom, co všechny pějete ódy na Tesco plenky, předevčírem taky podlehla a jedno balení zakoupila (ale ještě nerozbalila), ale dnes jsem se zděšením zhlédla reportáž ve zprávách, že v nich byl zalisovaný nějaký drát. Stalo se některé něco podobného??? Doufám, že už by to sem některá mamina napsala, že jo?
taky jsem na to koukala.Doufám že to bylo jen v té jedné várce.Byly to tušim ty nejmenší od 3 do 6 kilo.Ale stejně mi přijde divné že ta maminka si toho nevšimla.Vždyť když vyndali další plínku z balíku tak ten drát tam úplně vykukoval.No ale stát se může všechno
!!!!holkýýý maj zase tesco plénky za dobrou cenu do konce března!!!!!
ahoj maminky,teď jsem se koukala a mají slevy na plenky z Tesca,ukazovali č.4,52 ks,162 kč.,myslím,že byly zelené essencial.Prosím,máte s nima někdo zkušenost?Kupovala jsem nedávno v akci pampers sleep and play a jsou šílené,nemají ty uchycení s gumičkou,jsou na pevno,takže malé padají,ale hlavně škrtí,už je nechci ani vidět!Mají ty z tesca pružná uchycení a nejsou tlusté?Jsou podobné třeba jako babylove?A mají hlavně také dvojí gumičky,kvůli protečení?Děkuji za odpovědi ![]()
sleep and play jsou naprd… jinak tesco jsou pružný v pase i mají dvojitý gumičky, za tu cenu
taky je používáme, střídáme s pampers activ baby… jen bych řekla, že proti pampers jsou uvnitř víc papírové, ale ne zas tak, aby se po chvilce nošení „zhňoucaly“ mezi nožičkama…
Ahoj, už jsem dneska taky letěla do tesca.:-) Já si nemůžu tesco plenky vynachválit. Jsou to jediné plenky, který mi malý nepročůrá. Jsou trošku tvrdší a takové více papírové než pampersky, ale gumičky při uchycení nemají, a myslím že nemají ani dvojí gumičku pro stranách proti protečení, ale sedí perfektně, a jak jsem psala, jsou jedny z těch co neprotečou a drží na svém místě. Musíš vyzkoušet. Za mě určitě ano. ![]()
gabriela82 píše:
sleep and play jsou naprd… jinak tesco jsou pružný v pase i mají dvojitý gumičky, za tu cenutaky je používáme, střídáme s pampers activ baby… jen bych řekla, že proti pampers jsou uvnitř víc papírové, ale ne zas tak, aby se po chvilce nošení „zhňoucaly“ mezi nožičkama…
admenL píše:
Ahoj, už jsem dneska taky letěla do tesca.:-) Já si nemůžu tesco plenky vynachválit. Jsou to jediné plenky, který mi malý nepročůrá. Jsou trošku tvrdší a takové více papírové než pampersky, ale gumičky při uchycení nemají, a myslím že nemají ani dvojí gumičku pro stranách proti protečení, ale sedí perfektně, a jak jsem psala, jsou jedny z těch co neprotečou a drží na svém místě. Musíš vyzkoušet. Za mě určitě ano.
aha tak teď vidím,že ta cena platí při koupi 3ks balení,tak to na to kašlu,když je vůbec neznám.Každopádně díky za reakce ![]()
Gábííí píše:
aha,tak teď nechápu,maminky před tebou psala opak,že gumičky mají???!!!!Ono je více druhů?admenL píše:
Ahoj, už jsem dneska taky letěla do tesca.:-) Já si nemůžu tesco plenky vynachválit. Jsou to jediné plenky, který mi malý nepročůrá. Jsou trošku tvrdší a takové více papírové než pampersky, ale gumičky při uchycení nemají, a myslím že nemají ani dvojí gumičku pro stranách proti protečení, ale sedí perfektně, a jak jsem psala, jsou jedny z těch co neprotečou a drží na svém místě. Musíš vyzkoušet. Za mě určitě ano.
dřív sem kupovala taky z tesca, ale jelikož malej už má plínu jen na noc, tak jsem oskoušela z alberta ty obyč za 129Kč a teda jsem s nima spokojená
a to náš malej čůrá fakt hodně, až bude další mimi, budu je kupovat už od mala, jestli budou dobře držet hovínka
to jen pro tip ![]()
Taky kupuju Albert plenky a jsou teda úžasné
a ta cena je dokonalá ![]()
nemaj konkurenci, my už máme balík víc jak na měsíc, takže nějaký akce na plíny už neřešim a hlavně žádná akce na plíny se nedostane pod tich 129 kč ![]()
http://www.akcniceny.cz/…leny-342222/