Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak to tesco nevím, ale ještě teď večer jsem jela do Teta drogerie, mají akci na huggies pleny promo akce premium, já kupovala 4+ je jich tam 80 ks jsou za 369, pokud vemeš dva balíky dostaneš na kartičku slevu asi 40kč a já ještě uplatnila slevový vánoční kupon, co mi přišel poštou na 130 kč. Takže jsem platila za 160 ks plen 569 kč, to je jedna plena přesně 3,50kč. ![]()
U nás v Tescu taky nic, akorát jak bylo už psáno Hami kaše, Pampers AB za 299,–… Akorát měli Niveu dětskou kosmetiku za hezkou cenu, ale to byla akce na Niveu všeobecně…
Holky, prosim, netusite nektera jestli jsou ted Tesco plenky v akci? podle Kupi mi to ukazuje, ze do zitra ano, ale v letaku jsem nic nenasla. Popripade byly ted nekdy nebo myslite, ze by se mohlo k akci schylovat? Dodelavam zasoby jeste od Vanoc, ale rada bych nakoupila vyhodne. dik.
Velké balení je v akci, dnes jsem ho kupovala. Menší balení v akci nejsou. Do kdy akce platí už netuším ![]()
@peta81 i Tesco online ukazuje slevu na velká balení do 30. 6., na menší do 13. 7. https://nakup.itesco.cz/…omotions/all?…
Kdyby měl někdo zájem prodám tesco plenky 4+ za 150 kč…mám 4 balení
neotevrene, dcera se rychle naučila na nočník a ja měla zásoby. Jsou kupovane ted v březnu… ![]()
@leene píše:
Kdyby měl někdo zájem prodám tesco plenky 4+ za 150 kč…mám 4 baleníneotevrene, dcera se rychle naučila na nočník a ja měla zásoby. Jsou kupovane ted v březnu…
a kolik je tam kusu?
Diky holky moc, zitra tam teda skaknu. jestli maji akcni velke baleni, tim lepe, malyma se ani neobtezuju ![]()
@leene uz ses s nekym domluvila nebo je mas jeste volne? klido bych to brala, kluk ted ma 4, takze pak by se vyuzily. a odkud jsi? ![]()
@peta81 píšu sz
Akorat se ted dívám ze to nemam 4 ale 4+ a tam je kusu 50
@leene ja bych si ke vzala odkud jsi? my mame 3 4ky bych vzala do foroty