Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
AstraG píše:
nemaj konkurenci, my už máme balík víc jak na měsíc, takže nějaký akce na plíny už neřešim a hlavně žádná akce na plíny se nedostane pod tich 129 kč
Holky, kdo máte přehled - jak často bývají v akci Tesco pleny - ty v zeleném obalu (místo fialových)? Dlouho jsem je nekupovala tzn. nesledovala a teď čekáme mimčo. Tesco žel ve městě nemáme, museli bychom si pro ně dojet.
Dřív jak jsem je kupovávala (ty fialové) byly 3×,4× do roka v akci (manžel při služebce koupil zásobu).
Díky za rady!
Ahoj, nyní jsou v akci tesco pleny essentials, různé velikosti za 169,90
![]()
@Leniee píše:
Ahoj, nyní jsou v akci tesco pleny essentials, různé velikosti za 169,90![]()
Díky zajedeme nakoupit ![]()
Ahoj maminky, dneska mě v TV zaujala reklama na Tesco, kde na konci říkají, že jsou 75% slevy na dětský sortiment (plenky, mlíka atd.). Nevíte o tom něco bližšího? Mám totiž Tesco dost z ruky a nechci se tam táhnout zbytečně s malou
Děkuji ![]()
Psala jsem jim na FB a prý tato akce probíhá ode dneška do Vánoc…tak jsem zvědavá teda, na co všechno to bude…ale v té reklamě jsou vyfocený i Nutrilon, Pampers atd…Tak zítra se tam vydám, tak snad s něčím uspěju ![]()
@VintrovaLucie píše:
Psala jsem jim na FB a prý tato akce probíhá ode dneška do Vánoc…tak jsem zvědavá teda, na co všechno to bude…ale v té reklamě jsou vyfocený i Nutrilon, Pampers atd…Tak zítra se tam vydám, tak snad s něčím uspěju
Jako fakt 75% procent???
No asi bůh ví na co je 75%, to tam neupřesňujou…ale i kdyby ten Nutrilon měli za 300, tak ho beru ![]()
Nejlepší by bylo, kdyby nám sem napsala nějaká maminka, co tam dneska nakupovala
Protože je možné, že každý den bude sleva na něco jiného a ne na vše.
Mě se to teda nějak nezdá…
ale stejně se tam dneska zajdu podívat ![]()
Tak nevím volala jsem do našeho tesca a prý je to jen na dudlíky a tak ale na pleny a nutrilony určitě ne ty prej maj svoji nějakou akci ![]()
@banánice já si myslim že to bude jen aby nalákali lidi a pak nic… akce jen na pár věcí, ne jako v reklamě na celý sortiment…