Tlakový hrnec od Tescomy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tescoma zkušenosti
Hezký večer, chci se zeptat má tu někdo tlakový hrnec od tescomy? Jakou máte zkušenost, jste spokojené? Budu moc ráda za Vaši zkušenosti, zvažuji výměnu svého starouška za nový a zatím se mi nejvíc pozdává odsud. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, vyměnila jsem starouška za Tescomu a jsem spokojená. Ale já jsem měla 15 let jeden tlakáč a teď mám druhý, tak nemám srovnání s ostatními. prostě jsem vyměnila starý za nový a šla do Tescomy, protože s tou značkou mám dobré zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, taky mám s tlakovým hrncem Tescoma výbornou zkušenost, koupili jsme ho, když dosloužil nějaký neznačkový a fakt skvělá investice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tescoma tlakový má babi a naší taky. Nedají na něj dopustit. Pořídila jsem si nedávno multifunkční hrnec. Kde je jednak pomalé vaření, je tam tlakový hrnec, dušení, vaření polévky atd. Je toho tam víc.
A jsem velmi spokojená. Na dnešní oběd se na fci pomalé vaření táhnul vývar. Minule jsem dělala segedín. Napřed dušení jsem zapla, pak fci vepřové maso a po přidání zelí jsem dala chvilku fci tlakový hrnec. Za sebe místo jednoho jediného hrnce bych doporučila multifunkční hrnec. Cena je orientačně podobná, jak je jen za ten tlakáč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré večer, mě osobně šlo o to, aby to bylo velmi lehké na pochopení, intuitivní a kvalitní a držel.
Já mám konkrétně tento - https://www.tescoma.cz/…ultima-6-0-l?… a jsem spokojená, mám ho už přes tři roky a nebyla žádná závada, žádný problém a jednoduché na pochopení to opravdu je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si pořizovala nakonec tlakový hrnec od Tefalu. Chtěla jsem celokovový hrnec, který by šel v případě potřeby dát do trouby. A také takový, který nemá okraj ohnutý dovnitř. Z toho se vždy strašně špatně cokoliv vylévalo. Pokud bych kupovala teď, koupím si multifunkční tlakový hrnec od Tesly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše: Více
On už Musk dělá tlakáče? Tescomu jsem doporučoval dřív:
https://www.tescoma.cz/…lakove-hrnce
Ale subjektivně mi připadá, že Kolimax bude mít lepší kvalitu:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tlakový hrnec od Tescomy a jsem s ním spokojená, skvěle těsní a rychle se zahřívá. Jednoduchá manipulace a údržba jsou velké plus, jen doporučuji si ohlídat správné zavírání víka, aby nedošlo k úniku páry.
- Citovat
- Upravit
Mam doma tlakový hrnec od Tescomy už asi dva roky a jsem spokojená. Rychlejší vaření a dobře udržuje chuť. Hlavně v zimě docela fajn, ušetří to čas na teplé polévky a vývary!
- Citovat
- Upravit
Já mám multifunkční hrnec od Tesly, dostala jsem ho k narozeninám od tchýně, která na něj nedá dopustit. Ještě jsem nevyzkoušela všechny funkce, ale maso se z něj vždy úplně rozpadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit