Těšíte se na podzim?

Zdeněk IV
18.7.21 14:27

Těšíte se na podzim?

Já ano, vždyť dneska v noci u nás v 1:30 bylo 19 stupňů. :-( A hrozné dusno. Ale příští týden už ty noční teploty nebudou tak vysoké naštěstí, bude okolo 12 stupňů, naštěstí. A včera u nás na Zlínsku vůbec nepršelo, sice mělo, mělo to přijít ze Slovenska, ale obešlo to, bohužel, tady to stahují vysoké kopce.
Ještě štěstí, že tam aspoň fouká vítr, včera ani ten nefoukal, bylo hrozné dusno.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
18.7.21 14:33

Obecně ano - podzim je moje nejoblíbenější období. I když zatím teploty co jsou v ČR jsou snesitelné, srpen bude horší.

Ohledně letoška se podzimu spíš děsím.

Bude dost děsivá kombinace volební kampaně, kde se Babiš nebude štítit ničeho a další vlny covidu, u které nevěřím že budou schopni na vládní úrovni řešit tak, aby to nebyl další průser, protože by teď museli mít v ruce dobré nástroje pro hygienu a koule nebýt populární.

Namísto toho zatím plánujou zrušit úhradu testování, protože jim to přijde jako dobrý nápad jak zvládnout zpackanou komunikaci okolo očkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
18.7.21 14:33

@Zdeněk IV tobě jde o teploty v noci? A pres den ti ty vedra svědčí? To zas můžeš do bazénu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.7.21 14:34

Jo a proti vedru fakt docela fungujou termofolie na okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
18.7.21 14:35

Podzim je moje nejoblíbenější roční období, když je počasí tak na mikinu, hezky barevné listí, ráno mlhy, večer déšť… Mám ráda podzimní výzdobu, většinou už je na zahradě vše zklizeno a připraveno na zimu takže je relativně klid od práce… Jo, těším se a moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
18.7.21 14:39

Ne netěším. Miluju léto. I takové, jak je letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15179
18.7.21 14:39

@Zdeněk IV Coze, mě připadá, že letos léto ještě ani pořádně nezačalo, já budu spokojená až bude 30stupnu aspoň 14 dnů v kuse. Ne to co je teď, porad se střídá sluníčko a déšť, voda v bazénu se nám ani nestihne ohřát. Na podzim se budu těšit až se nabazim léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
18.7.21 14:42

Podzim, dest a mlhy a cas do Vanoc jsou fajn, ale pak leden a unor se vlecou.
Kdyby bylo ted leto bez veder tak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15138
18.7.21 14:42

Netesim. Miluju léto, slunce a teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
18.7.21 14:44

@Zdeněk IV letošní podzim bude v ČR hodně teplý. Volby, Covid, možná nová vláda… Vlastně se na podzim vůbec netěším, i když ho mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
18.7.21 14:45

Miluju leto, podzim se timou jsou pro me nejhorsi a doufam, ze jeste to léto letos prijde, zatim je to pocasi dost “neletni” :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
18.7.21 14:53

Těším, miluju podzim. Léto nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.21 14:57

Anoo, tesiim :D podzim mam asi nejradsi, to je obdobi, ktere vetsinou stravim v lese. Pak teseni na Vanoce, ovsem to obdobi od ledna do konce brezna/dubna bych klidne vynechala, sbalila si batuzek a vypadla hoodne daleko.
Je fakt, ze leto jsem vic snasela v baraku, kde i v tropech byl chladek, clovek vysel na zahradu a kdyz foukal jemny letni vanek, bylo to boziii. Ted co ziju v panelaku, okna jednim smerem, nemuzu vedro vystat a tesim se az dosetrim a poridim si aspon vlastni zahradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
18.7.21 14:59

Těším se na podzim jak malé dítě na Ježíška :D nesnáším tyhle horka a vždycky se modlím, aby se aspoň večer ochladilo, ale taky u nás včera nepršelo, takže vedro a dusno :? Jediné co vidím jako výhodu je to, že můžu dávat sušit prádlo ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
18.7.21 15:06
@Zdeněk IV píše:
Já ano, vždyť dneska v noci u nás v 1:30 bylo 19 stupňů. :-( A hrozné dusno. Ale příští týden už ty noční teploty nebudou tak vysoké naštěstí, bude okolo 12 stupňů, naštěstí. A včera u nás na Zlínsku vůbec nepršelo, sice mělo, mělo to přijít ze Slovenska, ale obešlo to, bohužel, tady to stahují vysoké kopce.
Ještě štěstí, že tam aspoň fouká vítr, včera ani ten nefoukal, bylo hrozné dusno.

ty jsi ze Zlínska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario