Test - 4 a 5 dní před MS

418
5.11.11 21:35

test - 4 a 5 dní před MS

Ahoj holky, 8 měsíců po druhém potratu na mě vykouklo tohle,jeden je 5 dní před ms a druhý 4 dny před ms,co myslíte?a jsou docela silné co?omlouvám se za kvalitu. Ale trapí mě ,dost bolesti břicha,jako kdybych měla ms,i takové tahání jakoby…někdy fakt dost..je to ok? mám ted strach po tech spatnych zkusenostech…díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
5.11.11 21:39

To jsou teda pořádný dálnice :palec: Bolesti a tahání je podle mě normální, děloha pracuje, zvětšuje se, vazy se napínají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.11.11 21:42

Bolesti jakoby na MS jsou normální, ale taky jsem z toho byla poprvé děsně vyplesklá :wink: Moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.11.11 21:43

:kytka: :kytka: wau, fakt dialnice :kytka: :kytka: drzim palce, nech je vsetko v poriadku, ja som mala tiez bolesti a pocity ako keby mala dojst menstruacia az do nejakeho 15tt tusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.11.11 21:44

ale někdy fakt dooost:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.11.11 21:47
bartosicka píše:
ale někdy fakt dooost:/

No kdyby to bylo mimoděložní, tak bys podle mě neměla tak moc pozitivní test už teď. A když neteče červená a jsou jen blesti, tak bych to vážně viděla spíš pozitivně. Můžeš si dojít na krev a pak za 2dny znova, podle toho vyloučíš mimoděložní, hcg by se mělo zhruba zdvojnásobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
5.11.11 22:04

Blahopřeju, já si musela sednout na židli, abych neomdlela, když jsem spatřila //. Nevěřila jsem, že se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
5.11.11 22:32
renatkau píše:
Blahopřeju, já si musela sednout na židli, abych neomdlela, když jsem spatřila //. Nevěřila jsem, že se to povedlo.

já jsem chodila snad hodinu po bytě,musela jsem to rozdýchat a uvěřit tomu a pak jsem jela k doktorce a ta to mileráda potvrdila a to byl teprve ten pořádnej pocit štěstí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.11.11 08:27

Gratuluji ke krasnemu testiku.Ja jsem to mela uplne sami.Bolesti bricha tyden pred MS myslela jsem ze je to slepak a padila na pohotovost tam me poslaly domu s Algifenem.3 dny před MS jsem si udelala testik a byl tam krásny duch ktery kazdy den silil.Jeste tyden co jsem mela mit MS me bolelo břisko ale ted uz mam klid.
Hlavně at je všechno v pořádku a miminka nám krasne rostou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
6.11.11 08:37

Veliká gratulace :potlesk:jse 4tt a mám stejný pocit bolesti břicha, každou chvíli lítám kontrolovat jestli jsem to už nedostala musíme věřit že vše bude OK a hlavně klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.11.11 08:39

Petulko a kdy jdes na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
6.11.11 08:42

Až 16.11. vůbec ten čas neutíká. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.11.11 08:45

To máš pravdu čas se tahne jak smrad.Ja jsem byla na krvi ve čtvrtek a potrdily mi tehotensti ale jeste nebylo nic videt jen zvisená sliznice byla jsem ve 4+4tt.V pondělí jdu znovu na krev abych vedela jestli HCG stoupa.To uz budu v 5tt tak treba uz neco uvidime. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.11.11 08:46

Podle mě je to jasný těhu, já se testovala vždycky od 26DC a když jsem byla těhu, bylo to tam už vidět. Myslím že můžeme gratulovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
6.11.11 09:47

Jsi taky Petra?Já taky byla ve čvrtek, ale ještě nebylo nic vidět a hcg 240,Od 30.10. // na testu které sílí, uklidnuje mě že jsi taky měla bolesti břicha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí