Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JJ jsem taky Petra teší me
ja jsem byla ve 4+3 dny a mela jsem 612 HCG tak jsem zvedava na zitrek kolik to tam bude
Drzim ti palecky at tam toho prcka uz vidime jsem strasne natesená
Tak to je super, já jsem dnes 4tt, mám krátkej cyklus 24 dní, měla jsem to dostat ve středu 2.11. ale 28 dní je to dnes. To je tvoje první mimi? Máš nějaké příznaky těhu? Já zatím nic, nevolnost 0, prsa mě bolí míň než jindy, ani chutě asi je brzy, nepamatuju se jak mi bylo v minulých těhu, jsem jako prvnička ![]()
Akorat to břisko me bolelo a prsa ma trochu povyrostla za co jsem rada protoze jsem jak přistáváci draha
Nevolnoti nemam ale mam pořád hlad prsa me pobolivaji jen trošku.My jsme se pokoušely od května a uz je to tam.Kolik mas děti ty ?
Peto nelekej se
, z prvního manželství mám dvě dcery 19a 16, a s mojim současným mužem syna 12. Začala jsem hodně brzy , tu nestarší jsem měla v 17 letech, ale neměnila bych . Byla jsem ještě na střední a poslední ročník dodělávala už s Lucii.Ted mám děti velké a doma najednou strašné prázdno tak jsme do toho práskli ![]()
jejda takže čekáš 4 to je krásny.Moje sestra 27 ma tři děti a ješte by chtela 4
uz se to malo vidi tolik děti ale aspon mate doma vic veselo teda aspon u moji sestry ta ma děti po 2 letech
Tak pozdravuj segru, určitě má doma veselo. A zítra písni jak stoupá tvoje hcg.
holky moc gratuluju k miminkum!!!
nebojte všechno bude o.k…
jen se nesmíte stresovat jestly bude vše v pořádku..prostě si to užívejte..pokud to pujde
![]()
sunnyho.motylek píše:
holky moc gratuluju k miminkum!!!
nebojte všechno bude o.k…
jen se nesmíte stresovat jestly bude vše v pořádku..prostě si to užívejte..pokud to pujde![]()
Děkujeme a zitra urcite napisu jak jsem dopadla treba uz uvidim i mimiška
uzijte si krasnou nedeli maminky ![]()
Ahojky holky tam mam po dnesni kontrole mam 3600 HCG a uz jsem vyidela i miminko sice jeste malinkaty ale je.A co vy jak jste na tom ? ![]()
tak ja jsem zatim v dobe meskajici ms, takze asi 2 tydny po oplodneni..tehotenstvi potvrzeno dnes z krve, hcg 280..ale na utz jeste nic…jsem objednana za 14 dni…mam strach aby to nebylo mimodelozni…
artep88 píše:
Ahojky holky tam mam po dnesni kontrole mam 3600 HCG a uz jsem vyidela i miminko sice jeste malinkaty ale je.A co vy jak jste na tom ?
je gratuluju, taky jsem se bala mimodelozniho ale nastesti tam bylo mimiško tam kde ma.Predtim se ho nevidela jak rikas bylo to moc brzo byla jsem ve 4+3tt ale mela jsem zvisenou sliznici tak mi doktor rikal ze se nemam bat.Uvidis že ub tebe to bude to taky bude v poradku
ja jsem mela ovu driv takže jsem napřed.Držím palečky at ti tech 14 dni brzo uteče a uvidiš konečne mimiška ![]()