Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nene, toto bude styk tak před 14-10dny…může i o trochu dřív…
Já právě mela styk těsně po menstruaci a pak až před 4 dny. Taky jsem si říkala, že asi tak brzy test nic neukazal.
@Anonymní píše:
Já právě mela styk těsně po menstruaci a pak až před 4 dny. Taky jsem si říkala, že asi tak brzy test nic neukazal.
No, tak to bude z toho tesne po ms.
To budeš jedna z těch co otěhotní hned po te ms. Já ty dvě čárky vidím taky… ![]()
No já tomu prave moc neverila, že by to mohlo být tak brzy po styku. A zase mi přišlo divné že bych otěhotněla dříve když ovulaci mívám tak 13.den. Tak nejspis se posunula.
@Anonymní píše:
No já tomu prave moc neverila, že by to mohlo být tak brzy po styku. A zase mi přišlo divné že bych otěhotněla dříve když ovulaci mívám tak 13.den. Tak nejspis se posunula.
Proc by musela, ms muze byt klidně 6-7 dni, tesne po ms muze byt 8 mozna 9 den a spermie umi 5 dnu prezit.
@j.a.n.i1 píše:
Proc by musela, ms muze byt klidně 6-7 dni, tesne po ms muze byt 8 mozna 9 den a spermie umi 5 dnu prezit.
Presne tak, kazdy bere den sexu jako den oplodneni a pritom mrsky si tam plavou a cihaji klidne par dni.
Těhotná budeš z toho styku předtím
Taky můj případ u prvního dítěte, podařila se hned po MS
gratuluji
@shadowbabe já se právě dívala na testy kdy se ukáže druhá čárka nejdřív a bylo tam tak od 8 dne po ovulaci. Tak to bych byla asi rekordmanka 4.dny
tak tak brzy po ms bych to nečekala. Většinou jsme se ani v tomto čase nesnažili. A ejhle.
@Anonymní píše:
@shadowbabe já se právě dívala na testy kdy se ukáže druhá čárka nejdřív a bylo tam tak od 8 dne po ovulaci. Tak to bych byla asi rekordmanka 4.dnytak tak brzy po ms bych to nečekala. Většinou jsme se ani v tomto čase nesnažili. A ejhle.
Tak 4 dny po oplodnění ještě vajíčko sestupuje vejcovodem do dělohy, není možné, aby už tělo produkovalo hcg.
Čárka je krásná, určitě je to z toho styku po ms.
Graruluji! ![]()
@Petule030 moc děkuji, já si říkala že to je asi blbost mít tak brzy pozitivní test.
Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné mít test pozitivní 4.den po styku. Dnes termín menstruace a cykly mám 28dni.