Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím děvčátka, chci se Vás zeptat, jestli máte některá podobnou zkušenost
Snažíme se se snoubencem o miminko už pár měsíců a tenhle měsíc jsme spolu spali 2 dny před ovulací, vše bylo ok. Ale druhý den po ovulaci jsem začala mít hrozné křeče v podbřišku, jako mám při menstruaci (nikdy jsem bolesti při nebo po ovulaci neměla), bolest mě dokázala i vzbudit. Přešlo to asi po 3 dnech, byl klid. Ale dnes ráno, což je 4 dny před MS, jsem měla lehké krvácení a lehké bolesti v podbřišku. Co myslíte?? Zadařilo se konečně ![]()
@Ronny_Veronika ahojky,to vypadá nadějně, určitě bych zkusila tehotensky test
moc držím palce ![]()
Já jsem takové bolesti občas taky měla v některých cyklech a těhotná nebyla. Jistotou je jedině těhotenstký test v den, kdy má přijít MS. Nebo odběr krve na HCG. Snadno se boelsti zaměňují s PMS, tam to také bolí. Kolem ovulace či po ovulaci mě to také občas chytne. Ale nějak tomu nepřikládám význam…
Děkuji i Vám, samozřejmě vím, že to těhotenství být nemusí, jen jsem se chtěla poptat
@PETRAKIM
@Ronny_Veronika určitě,budu ti držet palečky, 4 dny pred ms už ti test ukáže //Já jsem bohužel minulý měsíc testovala den před ms a měla jsem test pěkně pozitivní (žádný duch),Ale ms přišla normálně v termínu, měla jsem určitě biochemko ![]()