Test na alergii v těhotenství

110
20.5.10 05:37

test na alergii v těhotenství

Ahojky holky, prosím vás, neví některá, jestli se může jít na test na alergii? sice nejsem alergik, ale mám dlouho ucpaný nos, tak mě ORL poslala na alergologii, ale jsem teď na začátku těhotenství 5 týden a přemýšlím jestli tam jít či ne. Nemám žádné problémy, jen občas ucpaný nos. Někde jsem četla, že se snad nedělají kožní testy na alergii v těhotenství, takže asi jen krevní? nechci nic riskovat . poradíte někdo? Děkuji Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
20.5.10 06:15

Adelo … ahoj … klídek, na tu alergologii si zavolej, nebo zajdi a přímo řekni, že jsi těhulka - u nás dělají kožní testy na podzim - na jaře je kolem spousta pylu … krevní testy by ti udělat mohli, toho se neboj … myslím, že žádný doktor nebude ohrožovat Tvé očekávané miminko :kytka: … jo a pokud Ti nějakou alergii objeví a budou Ti chtít dát nějaké léky, tak jim důvěřuj - jsem alergik, astmatik - vím o čem mluvím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43040
20.5.10 06:56

alergie se testuje koznimi testy, nebo odberem krve, oboji je v tehotenstvi OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.5.10 07:39

Testy na alergii se ale dělají mimo pylovou sezonu. Takže ti spíš dají třeba nějaké léky na zmírnění příznaků ale testy budou dělat až na podzim. Všude u doktora a to jakýhokoliv, musíš hlásit že jsi těhulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.5.10 08:46

Ahojky, já jsem alergik už asi 10 let. Trápí mě teda jen těžká rýma,ale jinak nemám žádné vážnější problémy. A testy na alergii mi poprvé dělali na jaře, takže v pilovou sezonu kožními testy,které neukázaly nic a tak mě posílali na krev z které zjistilio všechno.
Obojí nijak neohrozí tebe ani tvé miminko, tak se není čeho bát. Ale pokud máš extra pochybnosti na kožní testy, klidně řekni své alergoložce o svých pochybách a ona tě pošle hned na krev. U té mojí to aspoň tak šlo.
Tak přeju, aby ta tvá alergie nebyla tak vážná :palec: Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinula
18.9.10 11:57

Taky sem mela alergii a krevni testy ty mi delali ale kožni ty se pry nesmeji .Takže mi vlaste nepřišli na to na co sem alergicka a po porodu si necham ty testy udelat. K ty ryme ,ta byva v tehotenstvi normalne a na to mi dala doktorka z alergologie nosni kapky ,sice se moc nemaj uživat ale me ta ryma nedala ani spat.

• Citovat
  • Upravit
598
17.10.12 19:06

Ahojky mám dotaz snažíme se o miminko ale udělal se mi ekzem a potřebovala bych jít na alergologii na testy jenže mám ted den spoždění MS..myslíte, že můžu jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí