Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já ve 14tt, že čekáme chlapečka, druhé nebylo poznat (čekáme dvojčátka). Ve 20tt na velké utz obě děti poznat byli ![]()
Já se dozvěděla že čekáme chlapečka na screeningu ale na 20. týdnu už to byla holčička
Tak brzo se to fakt asi poznat nedá, minimálně to ber hodně s rezervou.
Ahoj, mě na screeningu dr. řekl, že to ještě není poznat, byla jsem tam 13tt.
V 15tt jsem jela kvůli krvácení do nemocnice a když mi dělali propouštěcí utz, tak viděli chlapečka ![]()
v 17tt mi řekli že to bude asi holka,na placeném UTZ v 19tt kluk, na velkým mi řekli asi kluk a dnes 21tt na kardiologii to jen DR.potvrdil a vyděly sme i pindíka. ![]()
Ahoj,
já jsme teď ve 22 týdnu těhotenství a už bych taky ráda věděla co v tom pupíku mám ![]()
Ještě se nám totiž miminko ne a ne ukázat. Pokaždé je otočené tak, že je problém cokoliv vidět. 25.5.2010 jdem ena 3D ultrazvuk a 26.5.2010 na Velký ultrazvuk tak jestli už ani po dvou UTZ po sobě neukáže kdo se to tam vlastně skrývá, asi se to dozvíme až na porodním sále ![]()
Tak ti přeju aby tvé miminko bylo otočené mnohem viditelněji než to moje a jinak se to už kolem 19-20 tt dozvíš. Hodně štěstí ![]()
Mně to na NT ve 14TT řekli, že to bude kluk. UTZ ve 20TT to potvrdil, ale jistá si budu, až vykoukne ![]()
Asi záleží, jak bude dítě natočené a „vyvinuté“ ![]()
Tak mě ve 20 týdnu řekli podle zadku asi holka, ve 24 týdnu na placeným utz podle zadku asi holka, tak doufám, že se na další utz otočí líp, má na to 5 týdnů.
Ahojte,no tak mi se necháme překvapit,třeba nám to na tom screeningu řeknou,a když né,tak určitě už na tom dalším ve 20.tt nebo dříve můj gynekolog.Strašně se na to těšíme
asi fakt záleží na tom jak je mimi vyvinutý a otočený. ![]()
Honzíka v 19tt
Tomíka v 21tt
Chlapečka v 21tt
a Lidušku ve 12tt!!!!! Sedla si totiž dr na sondu když mi dělal vnitřní UTZ a když řekl že tam nic nevidí tak jsme mu tam málem omdlela a začala šíleně brečet. Měla jsme strach neb nic nevidět není taky vždycky dobře, no naštěstí v 19tt na 3D se jasně potvrdilo že nebylo co vidět a je to opravdu holčička a je to naše Lidunka ![]()
Ahoj, nám řekli ve 12.týdnu, že to vypadá na holčičku, ale máme to brát s rezervou. Teď jsme byli na ultrazvuk ve 22.týdnu a pan doktor říkal, že by zůstal pořád u holčičky.Tak uvidíme!!!!!Podle tohoto výpúočtu mi vychází taky holka.
Ahojky
Zkoušela jsem si to určení pohlaví a vyšel nám chlapec,tak jsem zvědavá jestli to vijde.Zatím pááá ![]()
Tak holky, já jsem byla v 16. týdnu na 3D, tam si dal hezky nožičky pod sebe, takže niiiic, pak ve 20.týdnu na velkém utz, tam prozměnu stál na hlavě a včera jsem se naštvala, zaplatila si utz na jiné klinice, jenom,aby mi řekli pohlaví, že jsem zvědavá a to měl klučina pěkně rozcapený nožky:D Tak budeme nejspíš mít Sebastiana ![]()
Máte někdo zkušeosti s tím, jak to je?? Sestřička mi totiž pak říkala, že když viděl kluka, že to je skoro 100%, tak nevim
, jako, že holčičce ješě pinďa může dorůst??
![]()
Ahojky holky,zadávám další téma-pohlaví miminka.Já jsem začátek 13tt a na kontrolu jedem ve 14.týdnu.a taky na screeningový test,myslítem,že už by nám tam mohly říct pohlaví miminka?V kolikátém týdnu jste se to dozvěděly vy?