Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Natálie27 Asi jo, ale věřila bych doktorovi, on je v tomhle přece jenom o trochu víc erudovaný než holky z eMimina ![]()
Tak vypadá to jako pindík..( pokud to není šnůra, ale jestli dělal průtoky tak to by poznal )
@Natálie27 píše:
Ahoj dnes 16+5tt dr řekl ze to bude kluk co myslíte vy? Mate někdo tak dobře oko a poznáte to?
nevidím ani dítě.. natož kluka ![]()
@lalalalala tam je jen zadeček zespodu a pohlaví ![]()
@smurfka šňůra to není to mi říkal ![]()
Tak děkuji za odpovědi na prvotrimestralnim screeningu bylo taky řečeno ze to bude kluk ![]()
@Natálie27 Když to říkal doktor, tak asi ví, co vidí. Když si nejsou jistí, tak to řeknou. Ty bys radši holku, viď
Ale tu ti tady nevyčarujeme ![]()
@Natálie27 píše:
@lalalalala tam je jen zadeček zespodu a pohlaví
@smurfka šňůra to není to mi říkalTak děkuji za odpovědi na prvotrimestralnim screeningu bylo taky řečeno ze to bude kluk
no tak v tom případě je to kluk jak buk ne?
to budou hoky koukat.
@Zdendula82 píše:
@Natálie27 Když to říkal doktor, tak asi ví, co vidí. Když si nejsou jistí, tak to řeknou. Ty bys radši holku, viďAle tu ti tady nevyčarujeme
Jinak souhlasím, Dr většinou vědí, nebo řeknou, no asi.. ale nespoléhejte.. Mě to tak říkali u dcerry.. že to vypadá na holku ale je to zle vidět, pak na tom velkém jsem se ptala tak je to kluk nebo holka? A DR, maminko, kdyby to byl kluk tak se nemá čím vyčůrat
nevidíte tu babulku? ![]()
@Zdendula82 no mám teď 4 lezou sestřičku a všechno její oblečení u sebe ve skříni
, kluk mi samozřejmě nevadí hlavně ze bude miminko zdravé
ale tak si říkám ze růžové staticky mu asi nepřijdou vhodn ![]()
@lalalalala to je pěkný
no on mi řekl ze to nerad takhle říká ale jelikož byl prcek natočeny schválně zadeckem přesně na ultrazvuk tak to neslo se nepodivat ![]()
Hlavně jsem otěhotněla po pertubaci(profouknuti vejcovodu)hned v tom měsíci a říkal ze každá žena která je u nej a podstoupí to vyšetření a v tu ránu otěhotní tak má kluka
ze prý mužská spermie hold pokaždé zatím vyhrála
tak budu rada když to bude malý Lukasek a už se to nezmění
@Natálie27 píše:
@Zdendula82 no mám teď 4 lezou sestřičku a všechno její oblečení u sebe ve skříni, kluk mi samozřejmě nevadí hlavně ze bude miminko zdravé
ale tak si říkám ze růžové staticky mu asi nepřijdou vhodn
@lalalalala to je pěknýno on mi řekl ze to nerad takhle říká ale jelikož byl prcek natočeny schválně zadeckem přesně na ultrazvuk tak to neslo se nepodivat
Hlavně jsem otěhotněla po pertubaci(profouknuti vejcovodu)hned v tom měsíci a říkal ze každá žena která je u nej a podstoupí to vyšetření a v tu ránu otěhotní tak má klukaze prý mužská spermie hold pokaždé zatím vyhrála
![]()
tak budu rada když to bude malý Lukasek a už se to nezmění
Na tohle jsem nikdy oko neměla, ale tady je to, myslím, jednoznačné
Gratuluji k chlapečkovi, jméno máte vymyslené?
![]()
@lalalalala no naštěstí se nám este dnes nabídla kamarádka ze po braskoj mají spousty oblečení takže jsme asi zachraneni
je fakt ze bydlíme na vesnici takže je putna co bude nosit ![]()
@chs.jasmin jméno bude no tatínkovi Lukáš kdyby holcicka tak po mě Natalka
moje babička tvrdí ze je to nejlepší varianta pojmenovat malé po nás
a děkuji ![]()
@Kskaja děkuji za názor
Hodně se shodlo na chlapečkovi a opravdu tam kávové zrnka vidět není
tak děkuji za odpovědi přítel pohlaví este neví na 100% až večer dostane fotecku v modrém rámečku ![]()
@Natálie27 Taky máme čtyřletou princeznu a dvouměsíční princátko. Zatím mám šatičky po dceři schované. Syn po ní má jen pár bílých oblečků. Jen díky tomu pořizujeme sportovní věci unisex, aby se vyuzily. Ale zase můžu dceři říkat, že je moje nejoblíbenější holčička
Přece jen trochu žárlí.
@Zdendula82
nojo to tak bývá můj bratr je starší o dva roky a prý mě chtel jako malou pohledem zabit
zarlil na mě ale teď je rad ze mě má a má si z koho vždycky vystřelit ![]()