pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2468
1.2.18 10:49

@Natálie27 Asi jo, ale věřila bych doktorovi, on je v tomhle přece jenom o trochu víc erudovaný než holky z eMimina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.2.18 10:51

Tak vypadá to jako pindík..( pokud to není šnůra, ale jestli dělal průtoky tak to by poznal )

• Citovat
  • Upravit
1056
1.2.18 10:58
@Natálie27 píše:
Ahoj dnes 16+5tt dr řekl ze to bude kluk co myslíte vy? Mate někdo tak dobře oko a poznáte to? :mrgreen:

nevidím ani dítě.. natož kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
1.2.18 11:13

@lalalalala tam je jen zadeček zespodu a pohlaví :mrgreen:
@smurfka šňůra to není to mi říkal :)

Tak děkuji za odpovědi na prvotrimestralnim screeningu bylo taky řečeno ze to bude kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
1.2.18 11:14

@Natálie27 Když to říkal doktor, tak asi ví, co vidí. Když si nejsou jistí, tak to řeknou. Ty bys radši holku, viď ;) Ale tu ti tady nevyčarujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
1.2.18 11:19
@Natálie27 píše:
@lalalalala tam je jen zadeček zespodu a pohlaví :mrgreen:
@smurfka šňůra to není to mi říkal :)Tak děkuji za odpovědi na prvotrimestralnim screeningu bylo taky řečeno ze to bude kluk :mrgreen:

8o no tak v tom případě je to kluk jak buk ne? :mrgreen: :think: to budou hoky koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
1.2.18 11:20
@Zdendula82 píše:
@Natálie27 Když to říkal doktor, tak asi ví, co vidí. Když si nejsou jistí, tak to řeknou. Ty bys radši holku, viď ;) Ale tu ti tady nevyčarujeme :mrgreen:
:dance: 1000 příspěvěk!!!

Jinak souhlasím, Dr většinou vědí, nebo řeknou, no asi.. ale nespoléhejte.. Mě to tak říkali u dcerry.. že to vypadá na holku ale je to zle vidět, pak na tom velkém jsem se ptala tak je to kluk nebo holka? A DR, maminko, kdyby to byl kluk tak se nemá čím vyčůrat :D nevidíte tu babulku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
1.2.18 11:55

@Zdendula82 no mám teď 4 lezou sestřičku a všechno její oblečení u sebe ve skříni :mrgreen:, kluk mi samozřejmě nevadí hlavně ze bude miminko zdravé :* ale tak si říkám ze růžové staticky mu asi nepřijdou vhodn :mrgreen:
@lalalalala to je pěkný :mrgreen: no on mi řekl ze to nerad takhle říká ale jelikož byl prcek natočeny schválně zadeckem přesně na ultrazvuk tak to neslo se nepodivat :lol:
Hlavně jsem otěhotněla po pertubaci(profouknuti vejcovodu)hned v tom měsíci a říkal ze každá žena která je u nej a podstoupí to vyšetření a v tu ránu otěhotní tak má kluka :D ze prý mužská spermie hold pokaždé zatím vyhrála :lol: :* tak budu rada když to bude malý Lukasek a už se to nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
1.2.18 12:00
@Natálie27 píše:
@Zdendula82 no mám teď 4 lezou sestřičku a všechno její oblečení u sebe ve skříni :mrgreen:, kluk mi samozřejmě nevadí hlavně ze bude miminko zdravé :* ale tak si říkám ze růžové staticky mu asi nepřijdou vhodn :mrgreen:
@lalalalala to je pěkný :mrgreen: no on mi řekl ze to nerad takhle říká ale jelikož byl prcek natočeny schválně zadeckem přesně na ultrazvuk tak to neslo se nepodivat :lol:
Hlavně jsem otěhotněla po pertubaci(profouknuti vejcovodu)hned v tom měsíci a říkal ze každá žena která je u nej a podstoupí to vyšetření a v tu ránu otěhotní tak má kluka :D ze prý mužská spermie hold pokaždé zatím vyhrála :lol: :* tak budu rada když to bude malý Lukasek a už se to nezmění
:mrgreen: tak.. teoreticky.. do nějakých let mu je buřt v jakých barvičkách je :think: :mrgreen: Kupte něco na ven a doma v kraječkách no :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
1.2.18 12:10

@Natálie27

Na tohle jsem nikdy oko neměla, ale tady je to, myslím, jednoznačné :mrgreen: Gratuluji k chlapečkovi, jméno máte vymyslené? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.2.18 12:27

Řekla bych, že kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
1.2.18 12:40

@lalalalala no naštěstí se nám este dnes nabídla kamarádka ze po braskoj mají spousty oblečení takže jsme asi zachraneni :mrgreen: je fakt ze bydlíme na vesnici takže je putna co bude nosit :lol:
@chs.jasmin jméno bude no tatínkovi Lukáš kdyby holcicka tak po mě Natalka :) moje babička tvrdí ze je to nejlepší varianta pojmenovat malé po nás :* a děkuji :)
@Kskaja děkuji za názor

Hodně se shodlo na chlapečkovi a opravdu tam kávové zrnka vidět není :mrgreen: tak děkuji za odpovědi přítel pohlaví este neví na 100% až večer dostane fotecku v modrém rámečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
1.2.18 13:13

@Natálie27 Taky máme čtyřletou princeznu a dvouměsíční princátko. Zatím mám šatičky po dceři schované. Syn po ní má jen pár bílých oblečků. Jen díky tomu pořizujeme sportovní věci unisex, aby se vyuzily. Ale zase můžu dceři říkat, že je moje nejoblíbenější holčička :mrgreen: Přece jen trochu žárlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
1.2.18 13:50

@Zdendula82 :lol: :lol: nojo to tak bývá můj bratr je starší o dva roky a prý mě chtel jako malou pohledem zabit :lol: zarlil na mě ale teď je rad ze mě má a má si z koho vždycky vystřelit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.2.18 03:16

Kluk x holka?

Kluk x holka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...