Škodí Coca Cola?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.5.10 10:36

Škodí Coca Cola?

Ahoj,jsem v 6tt.Protože trpík silnými ranními nevolnostmi,piju každé ráno plechovku coca coly.Četla jsem,že není vhodný černý čaj ani káva,tak nevím,zda miminku neubližuji právě touto nedobrou,,sračkou".Díkys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5579
19.5.10 10:41

Pokud je ti spatne a pomaha ti tak v pohode, samozrejme to nepit po litrech. Ja si tak taky lecila tehotenske nevolnosti, a kdyz na me prisla jakasi blici nemoc, byla chlazena cola jediny co jsem v sobe udrzela, dokonce i dr. mi to radila, pekne po lzickach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
19.5.10 10:42

já jí taky občas, pila a klárka je zdravý mimiko, ale to víš zdravý to není, ono by jsi v těhu moc neměla pít bublinkovaný nápoje a v cole jejich požehnaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028

z hlediska kofeinu je na tom cola podobne jako caj. navic obsahuje fosforecnany, ktere brani vstrebavani vapniku ve streve - tim ale ublizis jen sobe, mimi si vapnik vytahne z tvych kosti. Cola spouste mamin dela dobre na zaludek a nevolnosti. jed to neni, pokud nepijes litr denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509

no, v coca cole je kofein stejně jako v kafi a v čaji tein a ještě další spousta věcí… Ale jestli vypiješ jednu plechovku denně kvůli nevolnostem a opravdu ti pomáhá, tak bych to neřešila. spíš by se toho neměly vypít litry (stejně jako kávy, kterou si dávám až dva šálky denně i pořád - jsem holt závislá na kafi :oops: ). Prostě se řiď ve všem svým rozumem, tím co si řekne tvoje tělo a nic nepřeháněj. existuje spousta doporučení na výživu a spousta „zakázaných“ věcí. Ale když to s nimi nepřeháníš, je vše OK. nejdůležitějsí je být v pohodě a bez stresu a ne řešit, že máš na něco obrovskou chuť a někde jsi se dočetla, že se to nesmí ;-) A pokud piješ Colu, tak si dávej radši tu úplně klasickou, ne light.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15

Ahoj,já si ji také dávám poměrně často,protože je mi po ní vždy výrazně lépe.Já myslím,že to nevadí.Ale uvidíme,co ostatní maminy,čekám teprve první mimi,takže moc zkušeností nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.5.10 10:43

Já ji taky pila, bylo to jedine, po cem mi bylo malinko lip.

• Citovat
  • Upravit
28414
19.5.10 10:44

Light si nedávej, obyč. můžeš pokud je to nějaká rozumná dávka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
19.5.10 10:53

Taky jsem pila klasickou kolu. Plechovku jsem večer otevřela aby vyprchaly bubliny (fakt mi nedělaly dobře) a ráno a dopoledne jsem ji postupně vypila. Dr. nic nenamítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.5.10 11:34

ja ji v tehotenstvi pila dost..su zavisla na mcdonaldu..a v tehotenstvi jsem byla petinasobne zavisla :) a decko je uplne v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.5.10 11:38

Coca je dobrá opravdu na žaludek, doktorka na gastroenterologii (přes žaludek) mi jí sama doporučila v malý dávce ne po litrech i když je to „sajrajt“. Jem ve 24 tt a jsem v pohodě, a celkem mi i pomáhá na pálení žáhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.5.10 11:42
nozu píše:
no, v coca cole je kofein stejně jako v kafi a v čaji tein a ještě další spousta věcí… Ale jestli vypiješ jednu plechovku denně kvůli nevolnostem a opravdu ti pomáhá, tak bych to neřešila. spíš by se toho neměly vypít litry (stejně jako kávy, kterou si dávám až dva šálky denně i pořád - jsem holt závislá na kafi :oops: ). Prostě se řiď ve všem svým rozumem, tím co si řekne tvoje tělo a nic nepřeháněj. existuje spousta doporučení na výživu a spousta „zakázaných“ věcí. Ale když to s nimi nepřeháníš, je vše OK. nejdůležitějsí je být v pohodě a bez stresu a ne řešit, že máš na něco obrovskou chuť a někde jsi se dočetla, že se to nesmí ;-) A pokud piješ Colu, tak si dávej radši tu úplně klasickou, ne light.

jen poznamka, kofein a thein chemicky jedno jest, jedna se jen o tradicni nazvoslovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
19.5.10 11:45

jojo, Pudlo, máš naprostou pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
19.5.10 11:46

dobrý to není, ale když ti to dělá dobře tak proč ne…asi bych nepila celou plechovku a ne jako prevenci každý den, ale trochu a vyloženě když by bylo nejhůř, přeci jen teď je mimčo nejvíc ve vývinu,ale je to taky o názoru…a když už tak určitě normál colu, originál, ne levné náhražky nebo lehkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.5.10 12:53

Holky trosku mimo - ale prosim o vysvetleni JAKY JE ROZDIL MEZI NORMALNI COLOU A LIGHT…myslim tim, v cem je light horsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí