Škodí Coca Cola?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4957
19.5.10 12:57
lllucie píše:
Holky trosku mimo - ale prosim o vysvetleni JAKY JE ROZDIL MEZI NORMALNI COLOU A LIGHT…myslim tim, v cem je light horsi?

v Light je pokud se nepletu umělý cukr který není na tloušťku a není třeba moc škodlivý pro diabetiky, ale i tak není dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
19.5.10 13:06

Pokud nepiješ dva litry denně, tak to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.5.10 14:55
lllucie píše:
Holky trosku mimo - ale prosim o vysvetleni JAKY JE ROZDIL MEZI NORMALNI COLOU A LIGHT…myslim tim, v cem je light horsi?

V klasické kole je cukr (spousta), jako rychlá energie. V lightce je směs aspartamu, sacharinu a dalších vysokomolekulárních náhražek, nedobré a podezřelé z jedovatosti. Nic takto „slazeného“ nejez ani nepij a neuč na to svoje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.5.10 17:56

Aspartam se ukládá na tvých játrech, není celkově vhodný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.5.10 18:19

Aha…takze treba slazeni kavy umelym sladidlem je taky skodlive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.5.10 18:29
lllucie píše:

V light jsou umělá sladidla, která se v těhotenství nedoporučují, protože jeho účinek na plod zatím nikdo nepopsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.5.10 18:54
hkac píše:
lllucie píše:
V light jsou umělá sladidla, která se v těhotenství nedoporučují, protože jeho účinek na plod zatím nikdo nepopsal.

stejně jako u nbaproste většiny léků, které se v těhotenství užívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.9.13 14:24

Ahoj, já vypiju teď tak skoro litr denně, mám totiž vážně silné nevolnosti a nic jiného mi nepomáhá :,( Jsem na začátku, už skoro v desátém týdnu a kolu jsem nikdy předtím nepila, jen na žaludek. Ale je to jediný pití, které nevyzvracím :poblion:
Tak co s tím? :nevim: Taky lízátkuju, ale těch už mám skoro taky plné zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
12.9.13 14:54

@Karlalala ahoj, já pila také coca-colu ve stejném období těhu, jako ty, také mi bylo mizerně, ještě jsem do toho musela mít pár kostek ledu, nebo mi pomáhal 100% jablečný džus, také s ledem, ale vydrželo to jen pár týdnů, hned, jak mi přestaly nevolnosti jsem se cole vyhýbala a šlo to bez problémů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.9.13 15:05

@Radanka25 Tak to jsi mě uklidnila, děkuji:) :kytka: Taky si do ní dávám led, nebo si ho dávám i do šťávy či džusu, hezky mi to zchladí žaludek. Já doufám, že to za chvíli ustane, ale co jsem četla jinde, tak to trvá třeba i celé těhotenství :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
16.4.16 23:39

moc coly a kava

Moje kamoska je v osmem mesici teh. a celkem pravidelne si doprava litr coly a jeste na to kafe.. nevim ale me to pripada dost nezdrave.. nereknu na zacatku pri nevolnostech ale cele tehotenstvi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peltaga
13.10.20 01:23

Je to na svědomí

• Citovat
  • Upravit
50
13.10.20 06:40

Glukózový sirup v CocaCole

Holky, CocaCola, ta klasická vyrobená pro ČR, obsahuje místo cukru glukózo-fruktózuvý sirup, což je pro játra stejně špatné jako aspartam atd.

Bohužel nás šidí, je to levnější, v německé CocaCole je stále cukr. 8o

U nás obsahuje cukr Pepsi a Kofola…To je asi lepší varianta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí