Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
já jsem měla to samé. Dr. mi na to dal Ascorutin (na špinění) a Utrogestan (na udržení těhotenství). Je divné, že ti nic nedali. Oni to někdy nechávají přírodě a moc se nesnaží, hlavně takhle v začátku.
Ahojky, já bych zašla ještě jednou ke svému gynekologovi, aby se na tebe podíval. Já jsem na špinění brala Ultrogestan na udržení těhotenství…držím pěstičky.
Ahojky,mě se to stalo v 7tt a špinila jsem světle červenou krví bylo to takový dooranžova,jely jsme na pohotovost a vše bylo v pořádku,dostala jsem ascorutin a ten jsem brala týden protože jsem pořád špinila,a jinak beru utrogestan.No a tedˇ jsem v začátku 12tt a stalo se mi to tedˇka znovu ale už jednorázově a červenou krví a bylo taky vše v pořádku.Prý se to někdy stává a taky to mohlo být překrveným čípkem a mohla púrasknout nějaká žilka nebo námahou a taky to prý bývá v období menstruace.Tak se neboj,určitě to bude vše ok.
Ahoj.Taky je mi divné,že jsi nic nedostala.Já taky barla Ultrogestan.A bylo to v poho. ![]()
Ahoj,
vim, ze uz tady par diskusi na toto tema je, ale zajimalo by me co si myslite o mem pripade.
Mela bych byt 7tt, od 5tt spinim. Nekdy se mi objevi i cervena krev. Jela jsem i jednou na pohotovost. Mimco bylo i se srdickem, zadny hematom nic. Pry je to tim ze je vsechno kvuli tehotenstvi vevnitr prokrveny…ale zda se mi, ze spinim cim dal vic, ale nic me neboli, jen jsem unavena. Zadny hormony mi dr nedal…pry se to proste stava.
Jsem z toho docela nervni, stalo se to i vam?
Diky moc!