Těhotná do bazénu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
18.5.10 11:23

Těhotná do bazénu?

Ahoj,jsem v 8+2tt.Nevím,zda můžu na plovárnu do bazénu.Říkám si,že se tam dají chytit různé infekce,ale existuje přece těhu plavání,nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
18.5.10 11:23

Ahooj,
tak já když byla těhotná, tak jsem do bazénu jezdila, i jsem si dala bublinkovou výřivku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.5.10 11:26

Já jsem chodila, i v pokročilém těhotenství - bylo to pak fajn, ve vodě jsem byla taková lehká, necítila jsem se jak velryba (i když jsem tak asi vypadala) :mrgreen:

Prodávají se buď tampony do vody - jsou napuštěné nějakou vazelínou, takže se dovnitř nedostane voda a nic nebo mi gyndr doporučil tablety Feminella Vagi C, zavede se to před vstupem do bazénu, pak to většinou samo vypadlo, má to pomoct obnovovat přirozené prostředí. Nechytla jsem nikdy nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.5.10 11:27

plavani byl jedinej sport kterej se dal provozovat az do porodu..vrele doporucuju..az budes mit pupek tak to dela dobre na zada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simira
18.5.10 11:27

Tak já jsem byla v bazénu, chytla jsem nějakou infekci dostala zánět moč.cest, infekce se pak přenesla i na placentu a miminko mi umřelo ve 21. týdnu, protože přestalo být vyživované, možná náhoda, ale já bych nešla.

• Citovat
  • Upravit
3358
18.5.10 11:40

Chodila jsem až do termínu porodu, ale používala jsem tampony určené do bazénu (myslím, že o nich psala Angu). Se starším jsem chodila na kojenecké plavání do konce 7 měsíce, to byl docela záhul, ale pak jsme se chodili jen cachtat a bylo to super. Občas jsem si od plavčíků vyslechla poznámky typu jako jestli poznám, až mi praskne voda, že v bazénu ještě nerodili,atd. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.5.10 11:43

Díky holky,koupím si tampony a hurá do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
18.5.10 11:51

Tak jsem prošla staré zásoby a ty tampony se jmenují Senta Protect, byly tam 4 a stály necelých 60 kč. Musím zaťukat, ale za celé těhotenství jsem v bazénu nic „nechytla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
18.5.10 12:06

Plavala jsem celé první těhu - to jsem používala klasický tampony a na ně nakápla dle rady gynekoložky trochu Femigelu -stál asi 100Kč a vydrželo mi to celé těhu…a vše ok…byla jsem až do porodu v docela dobré kondici- naposledy jsem byla v bazénu ještě 3 týdny před porodem

te´d jsem těhu podruhé a chodím s malým na dětské plavání…a nepoužívám už nic :oops: …a taky dobrý :wink: :wink:

Pokud máš možnost chodit plavat, určitě ji využij :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.5.10 12:19

pokud nemáš sklony k infekcím i bez těhu, tak s těmi tampony, co tu o nich píšou předemnou, bych asi šla.. já se jen na veřejný bazén podívám a mám zánět moč. cest, případně mykozu, nebo nějakou „vtipnou“ infekci, takže já bych to neriskla ani s těmi tampony. ale pokud chodíš normálně,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
18.5.10 12:57

Já chodím s naším teroristou každý týden na Plaváčka (veřejný krytý bazén) a pokud to budu nadále zvládat, budu chodit dál. Gynekolog o tom ví, nic nenamítal. Tampony nepoužívám.
Do rybníka nebo obecně do nekontrolované vody bych ale nevlezla v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.5.10 13:17

Určitě chodit. Plavat, cvičit, relaxovat. Kdo je chytlavý měl by si najít „svůj bazén“. My jsme takový měli, plavali jsme tam se starší dcerou jako batoletem, já tam chodila ne těhobic, mladší měla mezi posledním koupáním v břiše a prvním samostatným pauzu tři měsíce (po šestinedělí do vaničky a za měsíc už do bazénu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.5.10 10:20

Díky všem.Tampony jsem si koupila,a protože jsem na infekce nikdy náchylná nebyla,bude vše jistě o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.5.10 10:58

Ahojky,
plaváníčko v těhu je úžasné. Koupala jsem se celé první i druhé a nemělo to chybu. :-)Jen bych nevlezla do žádného rybníku. Bazének to je jiná. Hurá na relaxaci do bazénku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.10 11:37

Ahoj, ja jsem chodila plavat každý týden tak 3× na bazén. Vytipovala jsme si dobu, kdy tam bylo nejmín lidí, abych si mohla plavčit podle sebe, jakékoliv styly plavecké, na záda k nezaplacení. Vřele doporučuji. Bohužel na začátku 3.trimestru se mi nachladily ledviny, začaly problémy sledvinami a teď mám zavedený stent v ledvině. Tudíž se plavání už nedoporučuje, jen teplo a teplo. Což snad by mělo začít. Takže plav, dokud ti to zdravíčko dovolí. A přeji příjemné těhotenství :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí